Az kalmiş ki, erken gebelik testi yapsan çıkar.
Ben bu akıntı işini çözemiyorum bir türlü. Ilişki devam mi biraktin mi? Adete yakın ilişki olunca hamile değilsen adet hemen geliyor.. denenmiş formül:)))
Kızlar peki artık ilişkiyi bitlrakayim mi? Devam mi edeyim sizce.
2 gün kala son gün olunca evet hemen adet geliyor..Nasıl yani adete yakın ilişki olunca adet erken mi oluooben son 3 aydır erken oluyorum acaba bundanmii
Kızlara sözüm var bat gelmeden test yapmıycam canımBebişim sen bi test yapsana az kalmıştı galiba bat
Aaa öyle miymiş. Ben son güne kadar yaparım ama şaşmaz yumurtlamadan 14 gün sonra geliyor. Ben de mi tuhaflık var2 gün kala son gün olunca evet hemen adet geliyor..
Test yapmama kararı aldım canım. :) kararlıyım bu ay sürpriz olsunAz kalmiş ki, erken gebelik testi yapsan çıkar.
Ben bu akıntı işini çözemiyorum bir türlü. Ilişki devam mi biraktin mi? Adete yakın ilişki olunca hamile değilsen adet hemen geliyor.. denenmiş formül:)))
Kızlar peki artık ilişkiyi bitlrakayim mi? Devam mi edeyim sizce.
İlk hevesler canım o çünkü biz sanıyordukki yapacaz olacak. Artık benim 7-8 ay oldu. Saldım kendimi stres yapmıyorumİşte bu güzeldi bakhakkaten öle alışık olmadıgı bişey işte habire farklı tepkiler veriyo :)
Ayyyy evet yaaa hakkaten öle yaaa pıt etse belirti sayıyoruz yok anam yok ben usandm 2 ayda daha belirti falan aramam ne hali varsa görsün gelicekse gelir zaten :))
Aynen canım söylediğimi çok güzel açmışsın :) Moral bozmaya gerek yok.. stres baş düşman sonuçta.. Burası bana iyi geldi.. Yalnız olmadığımı herkesin bir uğraş içersinde olduğunu farkettim.Aynen sen yıllarca eski sistem git, sonra bi anda müfredat değişsin eee nasıl çocuklar uyum sağlıcak yeni sisteme :)))))
Doktor mesela bana kaç aylık evli olduğumu sordu. Evlilik az süre olduğu için. Birde cinsel hayatında mi o zaman başladı dedi. Yani yeni bir yaşama geçtik kolay değil vücudun adapte olması sonuçta. Ben şey diyorum mesela vücudum spermleri yabancı madde olarak algılayıp savunma mekanizması öldürüyor bile olabilir :)) Bağışıklık sisteminin görevi bu değil mi? O yüzden 1 yıl diyorlar.
Tatlım günün başka saatlerinde yap. Yumurtlama olacağını düşündüğün günlerde günde 2 yap.Kızlar benim ovu pik olmadı bir türlü göğüs damaarim belirginleşti ucu ağrıyor birde bel ağrım var
Benim dün sabahtan bugün sbaaha kadar koyuydu akşam düştü ama her kadında farklı olabilir.Kızlar benim ovu pik olmadı bir türlü göğüs damaarim belirginleşti ucu ağrıyor birde bel ağrım var
Aynen öyle eğer bende yumurtlamışsam, senle ayniyiz. Bakalım neler olacak. Gerçi benim u ay umudum yokta hangi ara gaza geldim ki benKızlar şimdi ben bugün yumurtladım ozaman benim bat ne zaman ? 19 şubat mı ?
Aynen canım söylediğimi çok güzel açmışsın :) Moral bozmaya gerek yok.. stres baş düşman sonuçta.. Burası bana iyi geldi.. Yalnız olmadığımı herkesin bir uğraş içersinde olduğunu farkettim.
Ekleyeceğim cnm :) hoş geldinnaz2018 bat 28şubat beni de ekleyin kızlaar
Nasıl yani kafam karıştı yumurtlama olduğu gün 1.gün olarak saymıyoruz mu ertesi gün mü 1.gün oluyorKızlar şimdi ben bugün yumurtladım ozaman benim bat ne zaman ? 19 şubat mı ?
Evet canım aynen öyle.Kızlar şimdi ben bugün yumurtladım ozaman benim bat ne zaman ? 19 şubat mı ?
Günü geçti normalde canım anlamadım vallahaBenim dün sabahtan bugün sbaaha kadar koyuydu akşam düştü ama her kadında farklı olabilir.
Ertesi gün 1 oluyor canım.Nasıl yani kafam karıştı yumurtlama olduğu gün 1.gün olarak saymıyoruz mu ertesi gün mü 1.gün oluyor
Sabahları yapmışsındır akşam pik olmuştur ondan yakalayamamış olabilirsin canım. Ya da tam tersi. Bazı kadınların akşamları yükseliyormuş LH hormonu bazılarının sabahları.Kızlar benim ovu pik olmadı bir türlü göğüs damaarim belirginleşti ucu ağrıyor birde bel ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?