Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nasıl yani adete yakın ilişki olunca adet erken mi oluoo ben son 3 aydır erken oluyorum acaba bundanmii

Test yapmama kararı aldım canım. :) kararlıyım bu ay sürpriz olsun
Bende akıntı olmaz canım normalde. Yumurtlama zamanı belli belirsiz olur çoğunu anlamam bile. Bu ay her gün var. Yumurtlama günü başladı hala var. İlişki son güne kadar yaparım ben ama öyle bişey olmadı hiç.

İlk hevesler canım o çünkü biz sanıyordukki yapacaz olacak. Artık benim 7-8 ay oldu. Saldım kendimi stres yapmıyorum

Aynen canım söylediğimi çok güzel açmışsın :) Moral bozmaya gerek yok.. stres baş düşman sonuçta.. Burası bana iyi geldi.. Yalnız olmadığımı herkesin bir uğraş içersinde olduğunu farkettim.

Kızlar benim ovu pik olmadı bir türlü göğüs damaarim belirginleşti ucu ağrıyor birde bel ağrım var

Gerçekten öyle herkeste bir sıkıntı var. Ha deyince kimsenin çocuğu olmuyormuş bunu anladım. Aynı zamanda annemi anladım, beni yapmak için kış günleri çalışma yapmışlar.ben kaloriferli evde aman soğuk bu soğukta banyo diye eriniyorum. Kış günü çocuk mu yapılır diyorum. Onlar sobalı evlerde bunlara katlanmışlar.

Kızlar benim ovu pik olmadı bir türlü göğüs damaarim belirginleşti ucu ağrıyor birde bel ağrım var
Sabahları yapmışsındır akşam pik olmuştur ondan yakalayamamış olabilirsin canım. Ya da tam tersi. Bazı kadınların akşamları yükseliyormuş LH hormonu bazılarının sabahları.
Benim de akşam yaptıklarım daha belirgin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…