AA napcam i şaşırdım bu ay benSabahları yapmışsındır akşam pik olmuştur ondan yakalayamamış olabilirsin canım. Ya da tam tersi. Bazı kadınların akşamları yükseliyormuş LH hormonu bazılarının sabahları.
Benim de akşam yaptıklarım daha belirgin oluyor.
Adeti bekle canım. İnşallah belirtiler hamilelik belirtileridir de bi dahaki ay böyle uğraşmazsın:)AA napcam i şaşırdım bu ay ben
Geçen ay yakaladım ama bebek olmadı bu ay da bı turlu koyulasmiyor ay aminnn canım inşallah senin test de pozitif e dönecek bu auAdeti bekle canım. İnşallah belirtiler hamilelik belirtileridir de bi dahaki ay böyle uğraşmazsın:)
Adet olursan da tahmini yumurtlama günlerinde sabah akşam günde 2 defa yapabilirsin. Aralarında en az 8 saat olmasına dikkat ederek.
Ayy inşallah canım yaaGeçen ay yakaladım ama bebek olmadı bu ay da bı turlu koyulasmiyor ay aminnn canım inşallah senin test de pozitif e dönecek bu au
Eğer doktorun güven vermezse tatmin olmazsan değiştir canım ben öyle öyle buldum bu 5. Doktor da bende eşimde çok memnun kaldık tamam dedik artık değiştirmem mesela ama bulana kaar çok gezdim bendeAnladım canım birden fazla doktora görünmekte fayda var öyleyse
Canim sana tavsiyem 5. Dakikada testinin fotosunu al at böyle çektiğinde çok sağlıklı yorum yapılmış olmuyor önemli olan o zama ki koyulugu 3 'ün gecesi olmuş lh artışı yumurtladinmi emin olmak istiyorsan ateş ölçümü yapmalısın yanında yada 10 unda bi progesteron baktir öğrenmek istiyorsan inşallah bebiş gelir canımKızlar bu ay acaba hangi gün yumurtladım. Ya da yumurtladım mi acaba? Hiçbişey hissetmedim gerçi.
Li artışı ile birlikte ostrojende artıyor ve göğüs hassiyetide başlıyor ek olarak eğer yumuş zamanindaydan ve göğüs hassasiyeti başladıysa pik i kaçırmışsındır canım yada tam koyu olmadan siliklesmistir olmuştur yani yumurtlama n benim pikten 3 gün sonra göğüs hassasiyetim oluyor meselaKızlar benim ovu pik olmadı bir türlü göğüs damaarim belirginleşti ucu ağrıyor birde bel ağrım var
Canim sana tavsiyem 5. Dakikada testinin fotosunu al at böyle çektiğinde çok sağlıklı yorum yapılmış olmuyor önemli olan o zama ki koyulugu 3 'ün gecesi olmuş lh artışı yumurtladinmi emin olmak istiyorsan ateş ölçümü yapmalısın yanında yada 10 unda bi progesteron baktir öğrenmek istiyorsan inşallah bebiş gelir canım
Yapma zaten kuzum ister istemez insanın aklına geliyo ara ara ama takıntılı hale geliyoruz farknda olmadan o yüzden dizginlemek kendimizi en güzeli :)İlk hevesler canım o çünkü biz sanıyordukki yapacaz olacak. Artık benim 7-8 ay oldu. Saldım kendimi stres yapmıyorum
Bnde ğrogestan kullandm ılacın son ıkı gunu basladı hassasoyetım ılactan sanmıstım hamıleydımProgesteron testi yaptiramam heralde çünkü doktorum progestan verdi 15.günden itibaren. Bir tane içtim daha diğerini almaya cesaretim yok. Göğüs hassasiyeti progesteron kullandığından mi acaba bugün başladı.
Inşallah canım. Ilk defa biri bebiş gelir inşallah dedi çok hosuma gitti. :))
Cnm nasılsın varmı degısıklıkYapma zaten kuzum ister istemez insanın aklına geliyo ara ara ama takıntılı hale geliyoruz farknda olmadan o yüzden dizginlemek kendimizi en güzeli :)
Hayırlısı olsun hakkında canim benim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına korkma rahat ol benim bat dündü hatta 2 gün önceydi geçti bekliyorummGunaydın kızlar varmı degısıklıkler hamısler bat bekleyenler buaksam kese gormeye gıdıcem bende kosmetse bıraz korkuyorum
Gunaydin canm hadi hayirlisiyla gor keseni... karindan mi bakiliyor alttan mi? Ben bati bekliyorum adet olcakmisim gbi karin agrim var o kadar canm ilk deneme basarisiz olcak sanirim. Prolaktinim de biraz yuksek ama yine de umutlaniyor insan iste.Gunaydın kızlar varmı degısıklıkler hamısler bat bekleyenler buaksam kese gormeye gıdıcem bende kosmetse bıraz korkuyorum
Hadi ya bu ay neden böle oldu anlamadım bı arkadaş korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış Allah im biz çok istiyoruz diye mi olmuyor yaLi artışı ile birlikte ostrojende artıyor ve göğüs hassiyetide başlıyor ek olarak eğer yumuş zamanindaydan ve göğüs hassasiyeti başladıysa pik i kaçırmışsındır canım yada tam koyu olmadan siliklesmistir olmuştur yani yumurtlama n benim pikten 3 gün sonra göğüs hassasiyetim oluyor mesela
Canim korkma yerleşmeden kaynaklı biseydir lütfen kafana takma korkutma kendini cünkü ben yaptım o hatayı korktuğum herşey başıma geldi Allah korusunKıslar peceteye sılınce hafıf akıntıyla kahve cok hafıf ama bı akıntı geldı ne olabılır korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?