- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bıraz korkup panık yaptm bıkere daha gıttım gelmedı belkı tam yerlesıyodur yerıne kazıyo sonucta rahmı suan yok bısı aksam olsada dr a gıtsem danısırım en azındanCanim korkma yerleşmeden kaynaklı biseydir lütfen kafana takma korkutma kendini cünkü ben yaptım o hatayı korktuğum herşey başıma geldi Allah korusun
Yaptınmı test cnm guzel gununun gecmesıHayırlısı olsun hakkında canim benim inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebişini kucağına korkma rahat ol benim bat dündü hatta 2 gün önceydi geçti bekliyorumm
Dualarımız bir gün kabul olsun inşallah:)) evet o zaman tahlil yaptırmak olmaz yumurtlamışsındır hapta döllenme olduysa tutunmasina yardimci olur bekle bakalim en heycanli gunler yakinda başlayacak:))Progesteron testi yaptiramam heralde çünkü doktorum progestan verdi 15.günden itibaren. Bir tane içtim daha diğerini almaya cesaretim yok. Göğüs hassasiyeti progesteron kullandığından mi acaba bugün başladı.
Inşallah canım. Ilk defa biri bebiş gelir inşallah dedi çok hosuma gitti. :))
Aynen sen yine de sor canim için rahatlasinBıraz korkup panık yaptm bıkere daha gıttım gelmedı belkı tam yerlesıyodur yerıne kazıyo sonucta rahmı suan yok bısı aksam olsada dr a gıtsem danısırım en azından
Yok canim daha yapmadım dün günümdü inanır mısın aksama kadar sanki adetmisim gibi agrım oldu hatta sanki şırıl şırıl kan akiyodu gibi ama yoktu kan falan akıntı vardı sadece bilmiyorum öğleden sonra gider alırım bi test yaparim olmazsaYaptınmı test cnm guzel gununun gecmesı
Adetın gecıce zaman kramplar olur cnm dıkkat etmbıraz daha gecsın de agar kaldırma dınlen cokcok yorulma bnmde hıc yerlesme falan olmadı belkı oyuzden dıYok canim daha yapmadım dün günümdü inanır mısın aksama kadar sanki adetmisim gibi agrım oldu hatta sanki şırıl şırıl kan akiyodu gibi ama yoktu kan falan akıntı vardı sadece bilmiyorum öğleden sonra gider alırım bi test yaparim olmazsa
Canim kızımda hatırladığım kadarıyla adet olacakmışım gibi agrım olmuştu ped falan koymuştum ama adete 2 gün kala yerleşme lekesi yaşamıştım simdi hiç öyle lekem falan yok umitlenemiyorum yerleşme kanaması bekliyorum ama olmadi biseyAdetın gecıce zaman kramplar olur cnm dıkkat etmbıraz daha gecsın de agar kaldırma dınlen cokcok yorulma bnmde hıc yerlesme falan olmadı belkı oyuzden dı
En buyuk hamilelik belirtisi o iste kizimda adet oldum die kosuyrdum hep bence bi test yap sen cnmYok canim daha yapmadım dün günümdü inanır mısın aksama kadar sanki adetmisim gibi agrım oldu hatta sanki şırıl şırıl kan akiyodu gibi ama yoktu kan falan akıntı vardı sadece bilmiyorum öğleden sonra gider alırım bi test yaparim olmazsa
Cnm her bebekte aynı olcak dıye bısey yok bılıyosun belkı olmıcak bı sefer bakalım bekle bnm adet 10 gun falan gectıCanim kızımda hatırladığım kadarıyla adet olacakmışım gibi agrım olmuştu ped falan koymuştum ama adete 2 gün kala yerleşme lekesi yaşamıştım simdi hiç öyle lekem falan yok umitlenemiyorum yerleşme kanaması bekliyorum ama olmadi bisey
Yapicam bugün bi test canim kafam rahatlasınEn buyuk hamilelik belirtisi o iste kizimda adet oldum die kosuyrdum hep bence bi test yap sen cnm
Aynen belki olmayacak leke falan bi test yapicam bugunCnm her bebekte aynı olcak dıye bısey yok bılıyosun belkı olmıcak bı sefer bakalım bekle bnm adet 10 gun falan gectı
Canım ne yaptin gördün mü keseyi?bende yarın sabah gidicem canımmm
6 da baya koyu canım. Belki akşamımda ya da bi önceki günün akşamında olmuştur bence senin yumurtlaman geçti.
Öncekinde olduysa diğer gebeliklerde de oluyormuş. Belirtiler de benziyormuş.Canim kızımda hatırladığım kadarıyla adet olacakmışım gibi agrım olmuştu ped falan koymuştum ama adete 2 gün kala yerleşme lekesi yaşamıştım simdi hiç öyle lekem falan yok umitlenemiyorum yerleşme kanaması bekliyorum ama olmadi bisey
Canım doktor neden progestan verdi bana bu test hiç yapılmadı galiba adetin 21.gunu yapılıyor bu testProgesteron testi yaptiramam heralde çünkü doktorum progestan verdi 15.günden itibaren. Bir tane içtim daha diğerini almaya cesaretim yok. Göğüs hassasiyeti progesteron kullandığından mi acaba bugün başladı.
Inşallah canım. Ilk defa biri bebiş gelir inşallah dedi çok hosuma gitti. :))
Yani lekelenmem yoksa umitlenmiyim mi ?Öncekinde olduysa diğer gebeliklerde de oluyormuş. Belirtiler de benziyormuş.
Yaa belki çok süre geçmiştir önceki hamileliğinden vücut hassasiyetin değişmiştir. Ama okuduğum gördüğüm insanlarda hep bu oluyor. Bende yerleşme oldu bu sefer olmadı adet olcam galiba deyip oluyorlar. O yüzden ümitlenme bence ama olursa sevinirsin olmazsa üzülmezsin.Yani lekelenmem yoksa umitlenmiyim mi ?
Test nasil canım?ins 2 cizgi vardirKızlar bana kızacaksınız ama ben test yaptım. Eşim çok ısrar etti. Dünden bugüne dur diyorum erteliyorum. Bugün bu kadar iş yapıyorsan da hamileysen sana hakkımı helal etmem deyince dayanamadım
Hayırlısı canim bakalimYaa belki çok süre geçmiştir önceki hamileliğinden vücut hassasiyetin değişmiştir. Ama okuduğum gördüğüm insanlarda hep bu oluyor. Bende yerleşme oldu bu sefer olmadı adet olcam galiba deyip oluyorlar. O yüzden ümitlenme bence ama olursa sevinirsin olmazsa üzülmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?