Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim korkma yerleşmeden kaynaklı biseydir lütfen kafana takma korkutma kendini cünkü ben yaptım o hatayı korktuğum herşey başıma geldi Allah korusun
Bıraz korkup panık yaptm bıkere daha gıttım gelmedı belkı tam yerlesıyodur yerıne kazıyo sonucta rahmı suan yok bısı aksam olsada dr a gıtsem danısırım en azından

Dualarımız bir gün kabul olsun inşallah:)) evet o zaman tahlil yaptırmak olmaz yumurtlamışsındır hapta döllenme olduysa tutunmasina yardimci olur bekle bakalim en heycanli gunler yakinda başlayacak:))

Adetın gecıce zaman kramplar olur cnm dıkkat etmbıraz daha gecsın de agar kaldırma dınlen cokcok yorulma bnmde hıc yerlesme falan olmadı belkı oyuzden dı

Adetın gecıce zaman kramplar olur cnm dıkkat etmbıraz daha gecsın de agar kaldırma dınlen cokcok yorulma bnmde hıc yerlesme falan olmadı belkı oyuzden dı
Canim kızımda hatırladığım kadarıyla adet olacakmışım gibi agrım olmuştu ped falan koymuştum ama adete 2 gün kala yerleşme lekesi yaşamıştım simdi hiç öyle lekem falan yok umitlenemiyorum yerleşme kanaması bekliyorum ama olmadi bisey

En buyuk hamilelik belirtisi o iste kizimda adet oldum die kosuyrdum hep bence bi test yap sen cnm

Cnm her bebekte aynı olcak dıye bısey yok bılıyosun belkı olmıcak bı sefer bakalım bekle bnm adet 10 gun falan gectı

Öncekinde olduysa diğer gebeliklerde de oluyormuş. Belirtiler de benziyormuş.

Canım doktor neden progestan verdi bana bu test hiç yapılmadı galiba adetin 21.gunu yapılıyor bu test

Kızlar bana kızacaksınız ama ben test yaptım. Eşim çok ısrar etti. Dünden bugüne dur diyorum erteliyorum. Bugün bu kadar iş yapıyorsan da hamileysen sana hakkımı helal etmem deyince dayanamadım

Yani lekelenmem yoksa umitlenmiyim mi ?
Yaa belki çok süre geçmiştir önceki hamileliğinden vücut hassasiyetin değişmiştir. Ama okuduğum gördüğüm insanlarda hep bu oluyor. Bende yerleşme oldu bu sefer olmadı adet olcam galiba deyip oluyorlar. O yüzden ümitlenme bence ama olursa sevinirsin olmazsa üzülmezsin.

Hayırlısı canim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…