Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde ğrogestan kullandm ılacın son ıkı gunu basladı hassasoyetım ılactan sanmıstım hamıleydım

Sen bana umut oluyorsun bu ilaç ise yaracak galiba. Kullanabilirsem tabi. Sen vajinal kullandın mi?

Gunaydın kızlar varmı degısıklıkler hamısler bat bekleyenler buaksam kese gormeye gıdıcem bende kosmetse bıraz korkuyorum

Korkma, Allah'ın izniyle göreceksin keseyi :))

Kıslar peceteye sılınce hafıf akıntıyla kahve cok hafıf ama bı akıntı geldı ne olabılır korkuyorum

Bence hemen yat uzan dinlen. Kalkma ayağa fazla. Sen progestani gebelik oluştuktan sonra bıraktın mi peki.

Dualarımız bir gün kabul olsun inşallah:)) evet o zaman tahlil yaptırmak olmaz yumurtlamışsındır hapta döllenme olduysa tutunmasina yardimci olur bekle bakalim en heycanli gunler yakinda başlayacak:))

Evet öyle heyecanlı belirsiz günler. Kafada acabalar.. bu ay benim aslında beklentim yok. Bu ay hiçbişey yapmadım. Hatta bu ay korunayım diye düşünürken son anda vazgeçip olursa olur moduna bıraktığım bir aydı. Hayırlısı Allah'tan.

Canım doktor neden progestan verdi bana bu test hiç yapılmadı galiba adetin 21.gunu yapılıyor bu test

Bana da test yapılmadı canım. Bu ay kendim yapayım diye düşünüyordum. Ben bir kere kimyasal geçirdim. Geçen ayda adetim geçti bir parça düştü ama doktor test yapmadığımız için bu kimyasal düşük diyemeyiz dedi. Sanırım tutunamadigindan dolayı verdi.

Hadi ya bu ay neden böle oldu anlamadım bı arkadaş korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış Allah im biz çok istiyoruz diye mi olmuyor ya
Canim benimde 9. Ayim baktirmadigim doktor kalmadı hic bir sorunumuz yok şükür son bir prof a gittik sebepsiz infertilite dedi hamile kalamadigim için adetim düzel lh testi yaptım 5 ay pik i görüyorum degerlendiriyoruz da yok tutmuyor hic hamile kalamadım sanırım çok istemekten oluyor canim bi sebebi yok

Allahım gelsinler artık ya

Evet bıraktm bıdaha ıcmedım işteyım cnm işim oturarak allahtan olabıldıgınce oturuyorum kalkmıyorum

Canim.var gibi.yarin yada bu akşam yine yap.bu arada hangu marka bu.bide baska bi marka denesen.belki daha net cikar.

Keseyi gördün mü canım?
Laboquick canım. Bende öyle düşünüyorum. Yarın ya da öbür gün tekrar yaparım. 3 test daha var elimde.
Başka marka ile çıkmaz büyük ihtimalle. Çünkü bunun duyarlılığı 20, gayet düşük. Zaten yapmam gerekenden önce yaptım. Kanamadan 6-7 gün sonra yani en erken 7-8'i gibi yapmalıydım erken yaptım.

Son düzenleme:
Folik asit verdimi canim sana U Umudumbitmedi_
Bana decavit verdi canim.multivitamin ve mineral.
Canim esini gönder bide freely alsin.yanliş çıktigi olmamis.ben 4 gün kala yapmistim.
0.2 cm yaziodu sanki yanlış hatirlamiosam o da 2mm diye düşündüm ben
Canim benimkide 0.95 cm yaziyor.hangimizinki büyük oluyor kafam durdu.
E Efulimm41 canim sen matematik ögretmeniydin.hangimizinki büyük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…