Ayyy olmaz mı canım var tabiki, biraz silik ama ben bile görüyorumTest nasil canım?ins 2 cizgi vardir
Bnde ğrogestan kullandm ılacın son ıkı gunu basladı hassasoyetım ılactan sanmıstım hamıleydım
Gunaydın kızlar varmı degısıklıkler hamısler bat bekleyenler buaksam kese gormeye gıdıcem bende kosmetse bıraz korkuyorum
Kıslar peceteye sılınce hafıf akıntıyla kahve cok hafıf ama bı akıntı geldı ne olabılır korkuyorum
Dualarımız bir gün kabul olsun inşallah:)) evet o zaman tahlil yaptırmak olmaz yumurtlamışsındır hapta döllenme olduysa tutunmasina yardimci olur bekle bakalim en heycanli gunler yakinda başlayacak:))
Canım doktor neden progestan verdi bana bu test hiç yapılmadı galiba adetin 21.gunu yapılıyor bu test
Ama hiç akıntı gelmedi canım o yüzden düşmedik ustune6 da baya koyu canım. Belki akşamımda ya da bi önceki günün akşamında olmuştur bence senin yumurtlaman geçti.
Canim benimde 9. Ayim baktirmadigim doktor kalmadı hic bir sorunumuz yok şükür son bir prof a gittik sebepsiz infertilite dedi hamile kalamadigim için adetim düzel lh testi yaptım 5 ay pik i görüyorum degerlendiriyoruz da yok tutmuyor hic hamile kalamadım sanırım çok istemekten oluyor canim bi sebebi yokHadi ya bu ay neden böle oldu anlamadım bı arkadaş korunmayı bıraktığı ay hamile kalmış Allah im biz çok istiyoruz diye mi olmuyor ya
6 şubat mı 6 yazan. Çatladıktan sonra geliyor akıntı.Ama hiç akıntı gelmedi canım o yüzden düşmedik ustune
Evet canım bu sabah6 şubat mı 6 yazan. Çatladıktan sonra geliyor akıntı.
Allahım gelsinler artık yaCanim benimde 9. Ayim baktirmadigim doktor kalmadı hic bir sorunumuz yok şükür son bir prof a gittik sebepsiz infertilite dedi hamile kalamadigim için adetim düzel lh testi yaptım 5 ay pik i görüyorum degerlendiriyoruz da yok tutmuyor hic hamile kalamadım sanırım çok istemekten oluyor canim bi sebebi yok
O zaman bu akşamı değerlendir bence canım.Evet canım bu sabah
Evet bıraktm bıdaha ıcmedım işteyım cnm işim oturarak allahtan olabıldıgınce oturuyorum kalkmıyorumSen bana umut oluyorsun bu ilaç ise yaracak galiba. Kullanabilirsem tabi. Sen vajinal kullandın mi?
Korkma, Allah'ın izniyle göreceksin keseyi :))
Bence hemen yat uzan dinlen. Kalkma ayağa fazla. Sen progestani gebelik oluştuktan sonra bıraktın mi peki.
Evet öyle heyecanlı belirsiz günler. Kafada acabalar.. bu ay benim aslında beklentim yok. Bu ay hiçbişey yapmadım. Hatta bu ay korunayım diye düşünürken son anda vazgeçip olursa olur moduna bıraktığım bir aydı. Hayırlısı Allah'tan.
Bana da test yapılmadı canım. Bu ay kendim yapayım diye düşünüyordum. Ben bir kere kimyasal geçirdim. Geçen ayda adetim geçti bir parça düştü ama doktor test yapmadığımız için bu kimyasal düşük diyemeyiz dedi. Sanırım tutunamadigindan dolayı verdi.
Canim.var gibi.yarin yada bu akşam yine yap.bu arada hangu marka bu.bide baska bi marka denesen.belki daha net cikar.
Keseyi gördün mü canım?Bende doktora gittim kizlar neu folid verdi haftaya gel dedi
Yani görduk gibi cok küçük cok yeni dedi sana me demisti doktorCanim.var gibi.yarin yada bu akşam yine yap.bu arada hangu marka bu.bide baska bi marka denesen.belki daha net cikar.
Keseyi gördün mü canım?
Bana da daha çok kücuk dedi.karindan göremedi.alttan bakti.bide başka bi olusum daha var dedi.swnin ultrason kagidin nasil canim.bi bakabilirmiyim?Yani görduk gibi cok küçük cok yeni dedi sana me demisti doktor
Canim eve bıraktım kagidi simdi ise gidiyorum 2 mm yaziodu işaretlemis bide arti isaretleri ile bi yeri seninki nasilBana da daha çok kücuk dedi.karindan göremedi.alttan bakti.bide başka bi olusum daha var dedi.swnin ultrason kagidin nasil canim.bi bakabilirmiyim?
Canim benimki daha küçük heralde.0.95 mm.Canim eve bıraktım kagidi simdi ise gidiyorum 2 mm yaziodu işaretlemis bide arti isaretleri ile bi yeri seninki nasil
Laboquick canım. Bende öyle düşünüyorum. Yarın ya da öbür gün tekrar yaparım. 3 test daha var elimde.Canim.var gibi.yarin yada bu akşam yine yap.bu arada hangu marka bu.bide baska bi marka denesen.belki daha net cikar.
Keseyi gördün mü canım?
Bana decavit verdi canim.multivitamin ve mineral.Folik asit verdimi canim sana U Umudumbitmedi_
Canim esini gönder bide freely alsin.yanliş çıktigi olmamis.ben 4 gün kala yapmistim.Laboquick canım. Bende öyle düşünüyorum. Yarın ya da öbür gün tekrar yaparım. 3 test daha var elimde.
Başka marka ile çıkmaz büyük ihtimalle. Çünkü bunun duyarlılığı 20, gayet düşük. Zaten yapmam gerekenden önce yaptım. Kanamadan 6-7 gün sonra yani en erken 7-8'i gibi yapmalıydım erken yaptım.
Canim benimkide 0.95 cm yaziyor.hangimizinki büyük oluyor kafam durdu.0.2 cm yaziodu sanki yanlış hatirlamiosam o da 2mm diye düşündüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?