Bizimki nobetciyim diyor her ay aynı şey ya hep bu günlerde nöbet kitliyorlarO zaman bu akşamı değerlendir bence canım.
Eşim işte canım yaa. Yarın öbür gün ben çıkar alırım eczane yakın. Belki de bugün giderim bilmiyorum.
Gitmeden hemen önce yapın duş alıp çıkar sen yatarsın. Önemli olduğunu söyle bugünün. Kaçırırsak en az 1 ay uzar de.Bizimki nobetciyim diyor her ay aynı şey ya hep bu günlerde nöbet kitliyorlar
Anladım canım bakılması gerekir normalde o zaman bu değere eşimin doktoru da belki sperm yumurtayı dolluyor ama tutunamiyordur dedi bir de benim allerjik bir bünyem var alerji ilaci kullaniyirdum hatta cocuk düşününce biraktim artık alerjiden şüphelenmeye başladım vücut kabul mu etmiyor acaba spermi öldürüyorSen bana umut oluyorsun bu ilaç ise yaracak galiba. Kullanabilirsem tabi. Sen vajinal kullandın mi?
Korkma, Allah'ın izniyle göreceksin keseyi :))
Bence hemen yat uzan dinlen. Kalkma ayağa fazla. Sen progestani gebelik oluştuktan sonra bıraktın mi peki.
Evet öyle heyecanlı belirsiz günler. Kafada acabalar.. bu ay benim aslında beklentim yok. Bu ay hiçbişey yapmadım. Hatta bu ay korunayım diye düşünürken son anda vazgeçip olursa olur moduna bıraktığım bir aydı. Hayırlısı Allah'tan.
Bana da test yapılmadı canım. Bu ay kendim yapayım diye düşünüyordum. Ben bir kere kimyasal geçirdim. Geçen ayda adetim geçti bir parça düştü ama doktor test yapmadığımız için bu kimyasal düşük diyemeyiz dedi. Sanırım tutunamadigindan dolayı verdi.
Canım çok sevindim senin adına yaa inş darısı başıma 3 gün kaldı ama zor sabrediyorum bende gerçi ben biraz ümitsizim amaAyyy olmaz mı canım var tabiki, biraz silik ama ben bile görüyorum
Tsk ederim canim.kafam karisti birden.Eşim işte canım yaa. Yarın öbür gün ben çıkar alırım eczane yakın. Belki de bugün giderim bilmiyorum.
0.95 büyük canım. Diğeri 0.20 oluyor daha küçük.
Devacitin icin hersey var canim.folikasit demir.b vitaminleri...Seninki buyuk canim U Umudumbitmedi_ ee folik asit yokmu o decavitin icinde sen hangi gun gidicen doktora
Teşekkür ederim canım. İnşallahCanım çok sevindim senin adına yaa inş darısı başıma 3 gün kaldı ama zor sabrediyorum bende gerçi ben biraz ümitsizim ama
Ustalar geldi elektirik işi vardı evde onların çıkmasını bekliyorum. Çıkınca giderim herhalde.Tsk ederim canim.kafam karisti birden.
Gebelik testi icinse durma koş git al derim
Ay çok heyecanli oluyor.hadi ins bebisin seninledir.
Ne zormuş çocuk yapmak ya canım sen tekrar test mı yaptinGitmeden hemen önce yapın duş alıp çıkar sen yatarsın. Önemli olduğunu söyle bugünün. Kaçırırsak en az 1 ay uzar de.
Olur o zaman heyecanla bekliyorum.canim.Ustalar geldi elektirik işi vardı evde onların çıkmasını bekliyorum. Çıkınca giderim herhalde.
Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilir
Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2106910
Malesef giriştim canım. Annem tutturdu inşaat kalıntılarını ustalar aldı zaten pek bi iş yok diye. Ama en ağır yorucu olanları kendi yaptı. Dediğin gibi eşyaları yerleşmeyi bitiremedim daha o bile baya yoruyor.Olur o zaman heyecanla bekliyorum.canim.
iyiki ev temizligi isine girişmedin.tam tutunma zamanlari cünkü.
Bunda çok belli oluyor canim.simdi gidip hcg istesen 40 civarı cıkar.benimkide böyleydi.Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2106910
Ya niye yapıyorsunuz.acık canınızın kiymetini bilin.inan yerlesmeniz en az 10 günü bulur.o zamana kadar hışınız çıkar.Malesef giriştim canım. Annem tutturdu inşaat kalıntılarını ustalar aldı zaten pek bi iş yok diye. Ama en ağır yorucu olanları kendi yaptı. Dediğin gibi eşyaları yerleşmeyi bitiremedim daha o bile baya yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?