Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim işte canım yaa. Yarın öbür gün ben çıkar alırım eczane yakın. Belki de bugün giderim bilmiyorum.
0.95 büyük canım. Diğeri 0.20 oluyor daha küçük.

Bizimki nobetciyim diyor her ay aynı şey ya hep bu günlerde nöbet kitliyorlar
Gitmeden hemen önce yapın duş alıp çıkar sen yatarsın. Önemli olduğunu söyle bugünün. Kaçırırsak en az 1 ay uzar de.

Anladım canım bakılması gerekir normalde o zaman bu değere eşimin doktoru da belki sperm yumurtayı dolluyor ama tutunamiyordur dedi bir de benim allerjik bir bünyem var alerji ilaci kullaniyirdum hatta cocuk düşününce biraktim artık alerjiden şüphelenmeye başladım vücut kabul mu etmiyor acaba spermi öldürüyor

Eşim işte canım yaa. Yarın öbür gün ben çıkar alırım eczane yakın. Belki de bugün giderim bilmiyorum.
0.95 büyük canım. Diğeri 0.20 oluyor daha küçük.
Tsk ederim canim.kafam karisti birden.
Gebelik testi icinse durma koş git al derim
Ay çok heyecanli oluyor.hadi ins bebisin seninledir.

Canım çok sevindim senin adına yaa inş darısı başıma 3 gün kaldı ama zor sabrediyorum bende gerçi ben biraz ümitsizim ama
Teşekkür ederim canım. İnşallah
Neden belirti yok mu ? yoksa çalışamadınız mı yumurtlama günlerinde.

Tsk ederim canim.kafam karisti birden.
Gebelik testi icinse durma koş git al derim
Ay çok heyecanli oluyor.hadi ins bebisin seninledir.
Ustalar geldi elektirik işi vardı evde onların çıkmasını bekliyorum. Çıkınca giderim herhalde.

Olur o zaman heyecanla bekliyorum.canim.
iyiki ev temizligi isine girişmedin.tam tutunma zamanlari cünkü.
Malesef giriştim canım. Annem tutturdu inşaat kalıntılarını ustalar aldı zaten pek bi iş yok diye. Ama en ağır yorucu olanları kendi yaptı. Dediğin gibi eşyaları yerleşmeyi bitiremedim daha o bile baya yoruyor.

Ya niye yapıyorsunuz.acık canınızın kiymetini bilin.inan yerlesmeniz en az 10 günü bulur.o zamana kadar hışınız çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…