Vardı canım. Eşim ısrar etti dayanamadım yaptım. Hakkını helal etmiyorducanım sana daha 3 gün yokmuydu
Ciddi misin canım yaa. Hadi inşallah. Eşime söyliim de beni sağlık ocağına götürsün. :)Bunda çok belli oluyor canim.simdi gidip hcg istesen 40 civarı cıkar.benimkide böyleydi.
Kesin var canım hayırlı olsunnTeşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2106910
6 da koyulaşma var oncekilerde yok gibi canim negatif hepsi birde aklında bulunsun ilk 5 dakika resmini çek öyle daha sağlıklı yorum yapılır sonradan çekmen yanıltıcı olabilir göğüs hassasiyetinin olması ilginç benm pozitiften sonra oluyor elinde test varsa gece tekrar yapar mısın bu günkü koyu gibi belki yakalarsın daha herkesin bünyesi farklı sonuçta kaç günde bir dongum birde bugün kaçıncı günün canim
denedik ama bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum bi de sivilcem falan çıktı benim olmıcak galiba. bu arada evet seninkinde silik de olsa var bence :)Teşekkür ederim canım. İnşallah
Neden belirti yok mu ? yoksa çalışamadınız mı yumurtlama günlerinde.
Öyle ağır iş yapmadım ama canım. O değil de baza vardı odada altı küf yapmıştı onu siliyordum dik duruyordu baza. Annem geldi yanından geçerken pat diye açıldı omzuna çarptı çok fena. O korkuyla sol tarafıma ani bi sancı girdi nasıl korktuysam ama 1-2 saat sonra geçti. Bişey olmamıştır heralde. Bazanın ayaktayken açılabileceğini tahmin etmedimYa niye yapıyorsunuz.acık canınızın kiymetini bilin.inan yerlesmeniz en az 10 günü bulur.o zamana kadar hışınız çıkar.
Var canim :)Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2106910
Kiz var tabi var ben demistim sana bak dularim bir bir kabul oluyor once U Umudumbitmedi_ simdide sen bak is falan yapma dikkat et. Ben oyle diyenlere abartiyolar deyip kiziyodum ama insana agir geliyor is yapmak. Bebise bisey olmasin ayagini uzat esin yapsin naz yapma isi sendeTeşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2106910
Değişiyor canım 40 42 45 geçen ay 40 gündü bugün 27. Günüm gecem ay 26 da olmuştu anlamadım ama adetin 16 . Günü gibi benden bı akıntı gelmişti acaba oldumu o zaman diyorum beynim yandı ya bu foto tam 5 dk sonra çektiğim canim6 da koyulaşma var oncekilerde yok gibi canim negatif hepsi birde aklında bulunsun ilk 5 dakika resmini çek öyle daha sağlıklı yorum yapılır sonradan çekmen yanıltıcı olabilir göğüs hassasiyetinin olması ilginç benm pozitiften sonra oluyor elinde test varsa gece tekrar yapar mısın bu günkü koyu gibi belki yakalarsın daha herkesin bünyesi farklı sonuçta kaç günde bir dongum birde bugün kaçıncı günün canim
Inşallah olur canım kendim kadar olmasını çok isterim rabbim aratmasin çok zor isteyene bilirim bende geçen ay rahattım ama yine olmadı birazda herşey nasipSen bana umut oluyorsun bu ilaç ise yaracak galiba. Kullanabilirsem tabi. Sen vajinal kullandın mi?
Korkma, Allah'ın izniyle göreceksin keseyi :))
Bence hemen yat uzan dinlen. Kalkma ayağa fazla. Sen progestani gebelik oluştuktan sonra bıraktın mi peki.
Evet öyle heyecanlı belirsiz günler. Kafada acabalar.. bu ay benim aslında beklentim yok. Bu ay hiçbişey yapmadım. Hatta bu ay korunayım diye düşünürken son anda vazgeçip olursa olur moduna bıraktığım bir aydı. Hayırlısı Allah'tan.
Bana da test yapılmadı canım. Bu ay kendim yapayım diye düşünüyordum. Ben bir kere kimyasal geçirdim. Geçen ayda adetim geçti bir parça düştü ama doktor test yapmadığımız için bu kimyasal düşük diyemeyiz dedi. Sanırım tutunamadigindan dolayı verdi.
Hayırlısı olsun canım. Bu ay olmazsa bi sonraki ay olur sıkma canını.denedik ama bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum bi de sivilcem falan çıktı benim olmıcak galiba. bu arada evet seninkinde silik de olsa var bence :)
Aynen canım dualarınız kabul oldu. Allah razı olsunKiz var tabi var ben demistim sana bak dularim bir bir kabul oluyor once U Umudumbitmedi_ simdide sen bak is falan yapma dikkat et. Ben oyle diyenlere abartiyolar deyip kiziyodum ama insana agir geliyor is yapmak. Bebise bisey olmasin ayagini uzat esin yapsin naz yapma isi sendeay cok sevindim ya
SüperVar canim :)
yap canım bence de bakalım hayırlısı diyoruz artıkHayırlısı olsun canım. Bu ay olmazsa bi sonraki ay olur sıkma canını.
İnşallah canım yaa. Testin bozuk olmasından korkuyorum bi test daha yapcam.
Amin canım inşallah.yap canım bence de bakalım hayırlısı diyoruz artık
Çok sevindim canım ya daha dün mü dedik testin pozitif e döner diye şükür bak:)Süper
Hepinize isim isim dua edicem bi garanti olsun da :)
Aynen 24 saat geçmeden pozitife döndü nasıl dua ettiysenÇok sevindim canım ya daha dün mü dedik testin pozitif e döner diye şükür bak:)
Aynen 24 saat geçmeden pozitife döndü nasıl dua ettiysen
Amiiin inşallah canımdua kapıları acıkmış demek Allahım bizede nasip etsinl en kısa zamanda
Canım nasıl belirtin vardı seninAmiiin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?