Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 da koyulaşma var oncekilerde yok gibi canim negatif hepsi birde aklında bulunsun ilk 5 dakika resmini çek öyle daha sağlıklı yorum yapılır sonradan çekmen yanıltıcı olabilir göğüs hassasiyetinin olması ilginç benm pozitiften sonra oluyor elinde test varsa gece tekrar yapar mısın bu günkü koyu gibi belki yakalarsın daha herkesin bünyesi farklı sonuçta kaç günde bir dongum birde bugün kaçıncı günün canim

Teşekkür ederim canım. İnşallah
Neden belirti yok mu ? yoksa çalışamadınız mı yumurtlama günlerinde.
denedik ama bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum bi de sivilcem falan çıktı benim olmıcak galiba. bu arada evet seninkinde silik de olsa var bence :)

Ya niye yapıyorsunuz.acık canınızın kiymetini bilin.inan yerlesmeniz en az 10 günü bulur.o zamana kadar hışınız çıkar.
Öyle ağır iş yapmadım ama canım. O değil de baza vardı odada altı küf yapmıştı onu siliyordum dik duruyordu baza. Annem geldi yanından geçerken pat diye açıldı omzuna çarptı çok fena. O korkuyla sol tarafıma ani bi sancı girdi nasıl korktuysam ama 1-2 saat sonra geçti. Bişey olmamıştır heralde. Bazanın ayaktayken açılabileceğini tahmin etmedim

Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilir bak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var

Eki Görüntüle 2106910
Kiz var tabi var ben demistim sana bak dularim bir bir kabul oluyor once U Umudumbitmedi_ simdide sen bak is falan yapma dikkat et. Ben oyle diyenlere abartiyolar deyip kiziyodum ama insana agir geliyor is yapmak. Bebise bisey olmasin ayagini uzat esin yapsin naz yapma isi sende ay cok sevindim ya

Değişiyor canım 40 42 45 geçen ay 40 gündü bugün 27. Günüm gecem ay 26 da olmuştu anlamadım ama adetin 16 . Günü gibi benden bı akıntı gelmişti acaba oldumu o zaman diyorum beynim yandı ya bu foto tam 5 dk sonra çektiğim canim

I
Inşallah olur canım kendim kadar olmasını çok isterim rabbim aratmasin çok zor isteyene bilirim bende geçen ay rahattım ama yine olmadı birazda herşey nasip

denedik ama bilmiyorum hiç bişey hissetmiyorum bi de sivilcem falan çıktı benim olmıcak galiba. bu arada evet seninkinde silik de olsa var bence :)
Hayırlısı olsun canım. Bu ay olmazsa bi sonraki ay olur sıkma canını.
İnşallah canım yaa. Testin bozuk olmasından korkuyorum bi test daha yapcam.

Aynen canım dualarınız kabul oldu. Allah razı olsun

Eşim de korksun benden nihaha
Ufak ufak yapıyorum canım. Eşime söylemedim test yaptım diye haber bekliyor benden. Ama akşam söyliycem. İşleri de ufak ufak kendimi yormadan yapıyorum yarım saat yapıyorsam 5-10 dk dinleniyorum sizle konuşuyorum. Yorulmuyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…