Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Evet yorma kendini gulum. Ben o gun bi tezgahin ustunu temizliyim dedim yaptigim biseyde yok ha butun aksam agri cektim. Sonrasinda cok zorlaniyor insan dikkat et kuzum. Esinede surpriz olucak desene hadi bakalim bi test daha yap olmazsaAynen canım dualarınız kabul oldu. Allah razı olsun
Eşim de korksun benden nihaha
Ufak ufak yapıyorum canım. Eşime söylemedim test yaptım diye haber bekliyor benden. Ama akşam söyliycem. İşleri de ufak ufak kendimi yormadan yapıyorum yarım saat yapıyorsam 5-10 dk dinleniyorum sizle konuşuyorum. Yorulmuyorum yani.
Amiiin inşallah canım
Kızlar sizlerde n de yorum istıyorum alttaki dün üstteki bugün yapılan test koyulasma var mı sizce
6 gün var bata benim canmkaç gün var bat a canım
Olmz mi canimmmm nasil sevindimmm nasill sevindim masallah masallah rabbim eline almayi nasip etsin insallah 2 gunde bir calisma totemi tuttu sanirm :) obur ay hepimiz 2gunde bir senin dediğin sistemi yapalm birde belirtiler oldu muTeşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilirbak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2106910
6 gün var canım benim bataBence var canım kaç gün var bata
6 gün var bata benim canm
Istersen yarin gidin canim.baya bi yükselsin.ben ertesi gün gitmistim.43.7 cikmisti.cünkü tetsi aksama yakin yaomistim.saglik ocagi kapanmisti.sende yarin git garanti olsun.cuma da ikinci teste gidersin ins.Ciddi misin canım yaa. Hadi inşallah. Eşime söyliim de beni sağlık ocağına götürsün. :)
Ay canim yazık ya annene.koluna carpmış.acımıstir baya.bak ben size dedim ellemeyin diye.Öyle ağır iş yapmadım ama canım. O değil de baza vardı odada altı küf yapmıştı onu siliyordum dik duruyordu baza. Annem geldi yanından geçerken pat diye açıldı omzuna çarptı çok fena. O korkuyla sol tarafıma ani bi sancı girdi nasıl korktuysam ama 1-2 saat sonra geçti. Bişey olmamıştır heralde. Bazanın ayaktayken açılabileceğini tahmin etmedim
Kiz ben bugün bütün evi süpürgeyke süpürdüm.simdi de silecem.makinee de habire camasir atiyorum.Kiz var tabi var ben demistim sana bak dularim bir bir kabul oluyor once U Umudumbitmedi_ simdide sen bak is falan yapma dikkat et. Ben oyle diyenlere abartiyolar deyip kiziyodum ama insana agir geliyor is yapmak. Bebise bisey olmasin ayagini uzat esin yapsin naz yapma isi sendeay cok sevindim ya
Var tabiki canim.hadi ins bebisiin seninledir.Kızlar sizlerde n de yorum istıyorum alttaki dün üstteki bugün yapılan test koyulasma var mı sizce
Kuzum erken yapmama ragmen böyle cıktı işte hiç cıkmaması lazımdıbenimde 5 falan beklemedeyim sanki biraz erken yapmuıssın canım ama hafif bir koyuluk var sanki
de yapsana testbenimde 5 falan beklemedeyim sanki biraz erken yapmuıssın canım ama hafif bir koyuluk var sanki
Yok kan vermedim canım cuma günü kan vereceğim6gün olmasına rağmen gayet iyi çıkmış. Kan verdin mi canım. Ben senin yerinde olsam 2dk durmam Bu kadar bariz çıkan çizgiyle
Sen
de yapsana test
İnşallah canım varsa şu an 3+2 yim .Istersen yarin gidin canim.baya bi yükselsin.ben ertesi gün gitmistim.43.7 cikmisti.cünkü tetsi aksama yakin yaomistim.saglik ocagi kapanmisti.sende yarin git garanti olsun.cuma da ikinci teste gidersin ins.
Ay canim yazık ya annene.koluna carpmış.acımıstir baya.bak ben size dedim ellemeyin diye.
Hem sende seni korkutacak seylerden uzak dur.
Esine de ki bana böh bile yapma çocuk düser.bide korku filmi filan izleme.rüyanda korkarsin.
Ben ilk gebeligimde rüyamda bi asker gordüm.küt diye silahıni yere biraktı.o korkuyla uyandim.çok kötü olmustum.belki de ondan gitti bebisim.
Kiz ben bugün bütün evi süpürgeyke süpürdüm.simdi de silecem.makinee de habire camasir atiyorum.
Var tabiki canim.hadi ins bebisiin seninledir.
Ayy çok sevindim yaaBizde görüyoruz canım hepimiz yanlış görüyor olamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?