Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet yorma kendini gulum. Ben o gun bi tezgahin ustunu temizliyim dedim yaptigim biseyde yok ha butun aksam agri cektim. Sonrasinda cok zorlaniyor insan dikkat et kuzum. Esinede surpriz olucak desene hadi bakalim bi test daha yap olmazsa

Kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah. Takipteyim hepinizi.
Ben adet oldum sabah
Eski düzenime geri dönersem Yeni batım 6mart
listeye eklersen sevinirim canım naz2018

Kızlar sizlerde n de yorum istıyorum alttaki dün üstteki bugün yapılan test koyulasma var mı sizce

Eklentiler

• 5331107D-E91A-4881-9E48-466D5A3CD618.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 56
Teşekkür ederim. Var dimi canım ben yanlış görmüyorum. Beynim bana oyun oynuyor olabilir bak böyle flaşla çektim bi de.Var demenize ihtiyacım var

Eki Görüntüle 2106910
Olmz mi canimmmm nasil sevindimmm nasill sevindim masallah masallah rabbim eline almayi nasip etsin insallah 2 gunde bir calisma totemi tuttu sanirm :) obur ay hepimiz 2gunde bir senin dediğin sistemi yapalm birde belirtiler oldu mu

Ciddi misin canım yaa. Hadi inşallah. Eşime söyliim de beni sağlık ocağına götürsün. :)
Istersen yarin gidin canim.baya bi yükselsin.ben ertesi gün gitmistim.43.7 cikmisti.cünkü tetsi aksama yakin yaomistim.saglik ocagi kapanmisti.sende yarin git garanti olsun.cuma da ikinci teste gidersin ins.

Ay canim yazık ya annene.koluna carpmış.acımıstir baya.bak ben size dedim ellemeyin diye.
Hem sende seni korkutacak seylerden uzak dur.
Esine de ki bana böh bile yapma çocuk düser.bide korku filmi filan izleme.rüyanda korkarsin.
Ben ilk gebeligimde rüyamda bi asker gordüm.küt diye silahıni yere biraktı.o korkuyla uyandim.çok kötü olmustum.belki de ondan gitti bebisim.

Kiz ben bugün bütün evi süpürgeyke süpürdüm.simdi de silecem.makinee de habire camasir atiyorum.
Kızlar sizlerde n de yorum istıyorum alttaki dün üstteki bugün yapılan test koyulasma var mı sizce
Var tabiki canim.hadi ins bebisiin seninledir.

nasıl seviniyorum ve hosuma gidiyor böyle hep birlikte bekliyoruz yaa

sağolun canlarım

İnşallah canım varsa şu an 3+2 yim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…