Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bilmiyorum ki.niye olmus acaba.
Ins kotü bisey degildir.acaba hastaneye mi gitseniz?
İnternette ikiz olduğunda 4-5 gün arayla ikinci bir yerleşme kanaması olabilir demiş doktor. Ama ben yine de korkuyorum. Eşimi aradım konuşacak izin için. 9 da bitiyor işi normalde.

Anlamadm cnm yaa bılmıyorum ıstedm cok kucuk zaten dedo sallamadı benı sankı haftasonu belkı ozele gıderım
Git canim.bende persembe ozele gidecem.devlete güvenemem.benim doktorum da bana kese daha ćok kücük hafta bilgisi vermiyor dedi.
Sata gore 4+6 dedi dün.haftaya yine gel dedi.
İnternette ikiz olduğunda 4-5 gün arayla ikinci bir yerleşme kanaması olabilir demiş doktor. Ama ben yine de korkuyorum. Eşimi aradım konuşacak izin için. 9 da bitiyor işi normalde.
Bende bi bakayim canim.
Dr belkide progstan verir canim.gitmekte yarar var.

Ay ıns kımyasal olmaz yada ustune gorur yafa yeslesmedır gıtsın dr a devam ederse en kotu sabah aklında kalmasn bnçlkı ona da progestan verır
Söyledim canim.ins bisey olmaz ya.

Ay ıns kımyasal olmaz yada ustune gorur yafa yeslesmedır gıtsın dr a devam ederse en kotu sabah aklında kalmasn bnçlkı ona da progestan verır
Progesteronum yüksekti zaten benim. Progestan vermezler heralde. Bilmiyorum. Eşim izin alamıyor iş yerinden çıkarsan savunma yiyebilirsin demişler. 9da gidicez. Kanama devam etmiyor ama çok az geldi 1-2 damla daha gelmedi. 5 gün geçti yerleşme kanamasının üstünden.

9 da gidicez canım. Eşimin patronu ayaklarını diksin havaya yatsın sırt üstü demiş. Onun da riskli bi hamileliği var. Bekliycem böyle mecbur.

E2 25 çıkmıştı canım benim . Değerlerime doktor normal dedi . Ben folikasitin üçüncü kutusundayım düşün . Eşim bir hafta olmadı henüz bu ay faydası olmaz gibi ama bakalım çino ile e vitaminini destek vereceğiz artık . Tok farkediyor mu keçiboynuzu özü ile Çakşır küründe . Eşim aktara gittiğinde çalışır suyu yerine Çakşırın kürünü almış bakalım fayda eder iniallah

Bakalm dr bulabılorsem haftasonu gıdıcem cnm ya ne bılım nolur nolmaz

Progestan ılacı dusukmtehlıkesınde berılıyo dr bana da yazdo bugun kahve rengı bısyler geldı bılackez bugun

Bende keçiboynuzu özü al gel dedim bu akşam ondan başlatcam işte 12 gün kaldı bata tutmazsa e vitamini çinko da eklicem bu arada c vitamini de işe yaramış bardağa atılanlar var ya ondan gerçi evde var içireyim onu da

9 da gidicez canım. Eşimin patronu ayaklarını diksin havaya yatsın sırt üstü demiş. Onun da riskli bi hamileliği var. Bekliycem böyle mecbur.
Tamam canim bekle.aslinda bu gece gitmeyin.dusündüm de kanaman olur diye yatman daha iyi olur canim.zaten geç olacak.
Yarin sabah gidin.yinede sen bilirsin canim.
Bakalm dr bulabılorsem haftasonu gıdıcem cnm ya ne bılım nolur nolmaz
Ins iyi bi dr bulabilirsin canim.

Tamam canim bekle.aslinda bu gece gitmeyin.dusündüm de kanaman olur diye yatman daha iyi olur canim.zaten geç olacak.
Yarin sabah gidin.yinede sen bilirsin canim.

Ins iyi bi dr bulabilirsin canim.
Valla ıns kesenın boyutu normaldır ben bıraz korktm bata gore heralde bırazcık ufak bebıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…