Ovülasyonla gebelik farklı canım. Tamam ihtimal var ama bat'ı bekleyemem dersen bi test al yarın.Şimdide ilkinden daha silik çıktı seninki gibi aynı ya elimde gebelik testi yok
Sende saol canim.ins bisey yoktur ya.bebisin sana sıkıca tutunsun.Tamam canım eşime söyleyeyim de gidelim. Çok sağol.
Evet gıtsın cnm nolur nolmaz batı gectımıkı onunCanim efulinden 1 2 damal akintiyla karisik kan gelmis.sence ne yapsin?
Ben acile git dedim.
Gecmedi.bata 3 gün var.Evet gıtsın cnm nolur nolmaz batı gectımıkı onun
Anlamadm cnm yaa bılmıyorum ıstedm cok kucuk zaten dedo sallamadı benı sankı haftasonu belkı ozele gıderımNiye vermemiş ki.çok tuhaf.bana 2 kagit verdi.kese boyutu ve kese gorünüyor.
İnternette ikiz olduğunda 4-5 gün arayla ikinci bir yerleşme kanaması olabilir demiş doktor. Ama ben yine de korkuyorum. Eşimi aradım konuşacak izin için. 9 da bitiyor işi normalde.Canim bilmiyorum ki.niye olmus acaba.
Ins kotü bisey degildir.acaba hastaneye mi gitseniz?
Ay ıns kımyasal olmaz yada ustune gorur yafa yeslesmedır gıtsın dr a devam ederse en kotu sabah aklında kalmasn bnçlkı ona da progestan verırGecmedi.bata 3 gün var.
Git canim.bende persembe ozele gidecem.devlete güvenemem.benim doktorum da bana kese daha ćok kücük hafta bilgisi vermiyor dedi.Anlamadm cnm yaa bılmıyorum ıstedm cok kucuk zaten dedo sallamadı benı sankı haftasonu belkı ozele gıderım
Bende bi bakayim canim.İnternette ikiz olduğunda 4-5 gün arayla ikinci bir yerleşme kanaması olabilir demiş doktor. Ama ben yine de korkuyorum. Eşimi aradım konuşacak izin için. 9 da bitiyor işi normalde.
Söyledim canim.ins bisey olmaz ya.Ay ıns kımyasal olmaz yada ustune gorur yafa yeslesmedır gıtsın dr a devam ederse en kotu sabah aklında kalmasn bnçlkı ona da progestan verır
Progesteronum yüksekti zaten benim. Progestan vermezler heralde. Bilmiyorum. Eşim izin alamıyor iş yerinden çıkarsan savunma yiyebilirsin demişler. 9da gidicez. Kanama devam etmiyor ama çok az geldi 1-2 damla daha gelmedi. 5 gün geçti yerleşme kanamasının üstünden.Ay ıns kımyasal olmaz yada ustune gorur yafa yeslesmedır gıtsın dr a devam ederse en kotu sabah aklında kalmasn bnçlkı ona da progestan verır
9 da gidicez canım. Eşimin patronu ayaklarını diksin havaya yatsın sırt üstü demiş. Onun da riskli bi hamileliği var. Bekliycem böyle mecbur.Git canim.bende persembe ozele gidecem.devlete güvenemem.benim doktorum da bana kese daha ćok kücük hafta bilgisi vermiyor dedi.
Sata gore 4+6 dedi dün.haftaya yine gel dedi.
Bende bi bakayim canim.
Dr belkide progstan verir canim.gitmekte yarar var.
Söyledim canim.ins bisey olmaz ya.
Yok canım zararı olmaz. Aşırı almadığı sürece. Ki benim dediğim ölçülerde alırsa aşırı olmaz.
Ben daha önce soğan ve incir kürü yapmıştım. Ama soğan enfeksiyon içindi. İncir de e2 değerim çok düşük diyeydi. Senin bunlara ihtiyacın yok. Sen sadece folik asit ve e vitamini iç bi de yumurtlama takibi yap. Hatta yapabilirsen Ateşini ölçerek yap. Bu şekilde yumurtan çatlıyor mu öğrenebilirsin.[/QUOTE
buna bakarak bu değerlendirmeye baktı canım . Bende anlamadım gerçekten. Özele test yaptıracağız canım içimiz rahat etmedi bizimde . Keçiboynuzu özü ve çakişotu kürü kullanıyormşimdi eşim bakalım faydası olacak mıYok o ay oldu zaten ama öğrenince hemen keçiboynuzu kürüne başladık ama 15 gün sonra hamile kaldım yani o etki etmemiştir ki hemen .sizin sonuçlardan çok bişi anlamadım morfolojiye bakılmamış
E2 25 çıkmıştı canım benim . Değerlerime doktor normal dedi . Ben folikasitin üçüncü kutusundayım düşün . Eşim bir hafta olmadı henüz bu ay faydası olmaz gibi ama bakalım çino ile e vitaminini destek vereceğiz artık . Tok farkediyor mu keçiboynuzu özü ile Çakşır küründe . Eşim aktara gittiğinde çalışır suyu yerine Çakşırın kürünü almış bakalım fayda eder iniallahYok canım zararı olmaz. Aşırı almadığı sürece. Ki benim dediğim ölçülerde alırsa aşırı olmaz.
Ben daha önce soğan ve incir kürü yapmıştım. Ama soğan enfeksiyon içindi. İncir de e2 değerim çok düşük diyeydi. Senin bunlara ihtiyacın yok. Sen sadece folik asit ve e vitamini iç bi de yumurtlama takibi yap. Hatta yapabilirsen Ateşini ölçerek yap. Bu şekilde yumurtan çatlıyor mu öğrenebilirsin.
Bakalm dr bulabılorsem haftasonu gıdıcem cnm ya ne bılım nolur nolmazGit canim.bende persembe ozele gidecem.devlete güvenemem.benim doktorum da bana kese daha ćok kücük hafta bilgisi vermiyor dedi.
Sata gore 4+6 dedi dün.haftaya yine gel dedi.
Bende bi bakayim canim.
Dr belkide progstan verir canim.gitmekte yarar var.
Söyledim canim.ins bisey olmaz ya.
Progestan ılacı dusukmtehlıkesınde berılıyo dr bana da yazdo bugun kahve rengı bısyler geldı bılackez bugunProgesteronum yüksekti zaten benim. Progestan vermezler heralde. Bilmiyorum. Eşim izin alamıyor iş yerinden çıkarsan savunma yiyebilirsin demişler. 9da gidicez. Kanama devam etmiyor ama çok az geldi 1-2 damla daha gelmedi. 5 gün geçti yerleşme kanamasının üstünden.
Tamam canim bekle.aslinda bu gece gitmeyin.dusündüm de kanaman olur diye yatman daha iyi olur canim.zaten geç olacak.9 da gidicez canım. Eşimin patronu ayaklarını diksin havaya yatsın sırt üstü demiş. Onun da riskli bi hamileliği var. Bekliycem böyle mecbur.
Ins iyi bi dr bulabilirsin canim.Bakalm dr bulabılorsem haftasonu gıdıcem cnm ya ne bılım nolur nolmaz
Canım bi acilen gitmistersen hem kan testi de yaparlarÖzel hastane yok yakında devlet hastanesi var. Acile mi gitsem bilemedim
Valla ıns kesenın boyutu normaldır ben bıraz korktm bata gore heralde bırazcık ufak bebısTamam canim bekle.aslinda bu gece gitmeyin.dusündüm de kanaman olur diye yatman daha iyi olur canim.zaten geç olacak.
Yarin sabah gidin.yinede sen bilirsin canim.
Ins iyi bi dr bulabilirsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?