Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aç karnına olması gerekiyor canım ikisinin de. Yemeklerden 15-20 dakika önce. Kür de çok faydalı farketmez. Hatta daha hızlı etki edebilir kür olduğundan dolayı.

Kızlar biz eşimle karar verdik yazın tüp bebek denicez 3 senedir olmuyor artık tek caremiz o
eşin de sende testleri yaptırdınız mı canom
Aç karnına olması gerekiyor canım ikisinin de. Yemeklerden 15-20 dakika önce. Kür de çok faydalı farketmez. Hatta daha hızlı etki edebilir kür olduğundan dolayı.
Eşim bazen aç bazen tok yedi valla ortaya karışık bu ay bakalım fayda edecek mi , bat gelirse sperm testini tekrarlayacağız , bu gittiğimiz hastane morfolojisine çok ayrıntılı bakmamış içimiz Rahat etmedi canım

Tamam canim bekle.aslinda bu gece gitmeyin.dusündüm de kanaman olur diye yatman daha iyi olur canim.zaten geç olacak.
Yarin sabah gidin.yinede sen bilirsin canim.

Ins iyi bi dr bulabilirsin canim.
Eşim durmaz canım. Şimdi bile 2 dk da bir arıyor soruyor kanama oldu mu tekrar diye. Kasığım ve belim ağrıyor baya.

Saat 9 da gelecek canım gidicez acile. Hem yarın gitmeye de gerek kalmaz. Çok korkuyorum 1 gün sürmedi sevinci. Bişey olmaz inşallah.
Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah Bebişin seninledir canım , hem için rahatlar . Kan testi acil yapıyor hamileliği de kafanda kesinleştirmiş olursun .. lekelenme olayını da söylersin için rahat eder canım . Haber ver bizede. Allah’ın İzniyle bişey olmaz canım dualarım seninle

Çok farketmez canım. Aç daha etkili diyorlar ama. Benim de eşim zayıf kilo aldırmak için yemekten hemen sonra yedirdim keçiboynuzu özünü. Önce yenince zayıflatıyormuş sonra yenince de şişmanlatıyormuş. Ona rağmen etki etti. Ama çakşır kökü suyunu hep aç içirdim.

İnşallah yaa. Aynen canım. Hamilelikte kesinleşmiş olur. Yazıcam mutlaka. Allah razı olsun hepinizden çok destek oldunuz

Eşim durmaz canım. Şimdi bile 2 dk da bir arıyor soruyor kanama oldu mu tekrar diye. Kasığım ve belim ağrıyor baya.
Ins bisey olmaz canim.Rabbim korusun.
Ama dikkat et.heyecan yapip hizli yürüme.arabaya yavaş bin yavas in.birden hareket etme.ben kanama artar diye korktum gitme dedim.heyecan yapma sakın.
Bi daha da ev isi yapma bak döverim seni

Alttan bakmak ıdtemedı gerk yok ddı bende zaten ıstemıyorum cnm ıns kahve dvm etmez yayatkem baslıcm progestan a mınnacık kesecıkler
Ins devam etmez canım.bu arada mide yanman mide bulantin var mi?göğsündeki ağri artiyor mu azaliyor mu?
Karin yada kasik agrin var mi.tam olarak nelerin var yazarmisin?

Dikkat edicem. Tamam canım merak etme yapsam da yavaş yavaş kendimi yormadan yapıcam :)

Mıdemyanmam bar susuyprum cok goguslerım baya acıyo ya arttı kramp ve agrışarm arada oluyo dun test yapmıstm beta yukselıyomu dıye

Eklentiler

• EA6BB704-EB5C-458A-87AD-053964E6981C.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 44
Dikkat edicem. Tamam canım merak etme yapsam da yavaş yavaş kendimi yormadan yapıcam :)

Hala yavaş yavaş yapicam diyor. Bana kalırsa da gitme sırtüstü yat uzan kalkma fazla ayağa. Bence kalkınca devamı geliyor kanamaların. O yüzden kımıldama.. bak herkes tecrübesini söylüyor. Yormayla alakasi yok bunun. Hareket edince orasi etkileniyor. Yurudugunde aşağı taraftan biseyler hissediyor musun?[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…