Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mıdemyanmam bar susuyprum cok goguslerım baya acıyo ya arttı kramp ve agrışarm arada oluyo dun test yapmıstm beta yukselıyomu dıye
Mide yanmasi icin gaviscon kullanabilirsin.hamileler icin üretiomis.benim de var simdi.ictim biraz.
Goguslerimin agrisi sabah azaldi korktum.gitti bebek dedim.

[/QUOTE]
Hayır hissetmiyorum. Yatınca daha çok hissediyorum aksine daha çok düşünüyorum diye heralde.

İnşallah yaa. Aynen canım. Hamilelikte kesinleşmiş olur. Yazıcam mutlaka. Allah razı olsun hepinizden çok destek oldunuz
Amin canım senden de razı olsun .. inşallah sağlıklı hayırlı haberler verirsin

Teşekkür ederim canım Rabbim şifa verir inşallah

Aman allah korusun cnm oyle dusunme bazen hıssetmeyebılırız okdr sureklı asıro olmuyomu
Dun çok agriyordu.sabah baya sıktım elimle ama disaridan.ağri vardi ama azalmisti.
Simidi de agri var.sağ gögsume igne saplaniyor arada.
Canim göğüs yumusamasindan korkuyorum.ilk gebeligimde öyle anlamistim.esime göğsüm yumusadi dedim.üstüne kalbinin durdugunu ogrendik..
Simdi de tedirginim.ins bisey olmaz bebeklerimize.

Hayır hissetmiyorum. Yatınca daha çok hissediyorum aksine daha çok düşünüyorum diye heralde.[/QUOTE]
Dinlen doktora gidene kadar. Yat uzan. Hamile hamile dünyanın işini yaptın. Şimdi dikkat et, yat uzan.

Dinlen doktora gidene kadar. Yat uzan. Hamile hamile dünyanın işini yaptın. Şimdi dikkat et, yat uzan.
Giyindim uzandım eşimi bekliyorum canım. Lavaboya gittim az önce. 1-2 damla daha gelmiş. Stres oldum iyice. Bişey yoktur inşallah.

Allahn ıznıyle olmıcak cnm arada test al yap oyle dısıncen olur çsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…