- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Mide yanmasi icin gaviscon kullanabilirsin.hamileler icin üretiomis.benim de var simdi.ictim biraz.Mıdemyanmam bar susuyprum cok goguslerım baya acıyo ya arttı kramp ve agrışarm arada oluyo dun test yapmıstm beta yukselıyomu dıye
[/QUOTE]Hala yavaş yavaş yapicam diyor. Bana kalırsa da gitme sırtüstü yat uzan kalkma fazla ayağa. Bence kalkınca devamı geliyor kanamaların. O yüzden kımıldama.. bak herkes tecrübesini söylüyor. Yormayla alakasi yok bunun. Hareket edince orasi etkileniyor. Yurudugunde aşağı taraftan biseyler hissediyor musun?
Amin canım senden de razı olsun .. inşallah sağlıklı hayırlı haberler verirsinİnşallah yaa. Aynen canım. Hamilelikte kesinleşmiş olur. Yazıcam mutlaka. Allah razı olsun hepinizdençok destek oldunuz
İnşallah canım.
Amin canım senden de razı olsun .. inşallah sağlıklı hayırlı haberler verirsin
Aman allah korusun cnm oyle dusunme bazen hıssetmeyebılırız okdr sureklı asıro olmuyomuMide yanmasi icin gaviscon kullanabilirsin.hamileler icin üretiomis.benim de var simdi.ictim biraz.
Goguslerimin agrisi sabah azaldi korktum.gitti bebek dedim.
Teşekkür ederim canım Rabbim şifa verir inşallahÇok farketmez canım. Aç daha etkili diyorlar ama. Benim de eşim zayıf kilo aldırmak için yemekten hemen sonra yedirdim keçiboynuzu özünü. Önce yenince zayıflatıyormuş sonra yenince de şişmanlatıyormuş. Ona rağmen etki etti. Ama çakşır kökü suyunu hep aç içirdim.
Maşallah güzel artmış. Devamı da gelir insaMıdemyanmam bar susuyprum cok goguslerım baya acıyo ya arttı kramp ve agrışarm arada oluyo dun test yapmıstm beta yukselıyomu dıye
Normal oaman cnm batın gecsın daha ıyı olur ılk bebekmiYok canım. Kanama devam etmiyor. Kasık ve bel ağrım da tamamen geçti.
Ins kahve akıntı devam etmesınde cnm. Ins hepımızınMaşallah güzel artmış. Devamı da gelir insa
Maşallah. Biz birbirimize yakınmışız ben de 4.5 senelik evliyim.4 yıllik canim.
Amin canim.
Dun çok agriyordu.sabah baya sıktım elimle ama disaridan.ağri vardi ama azalmisti.Aman allah korusun cnm oyle dusunme bazen hıssetmeyebılırız okdr sureklı asıro olmuyomu
Evet canım.Normal oaman cnm batın gecsın daha ıyı olur ılk bebekmi
Evet canim.eskidik biz.aslında ben 2014 agustos sonunda evlendim.tam 4 yil degil.3 bucuk yil oluyor.Maşallah. Biz birbirimize yakınmışız ben de 4.5 senelik evliyim.
2013 temmuzda evlendim 1 sene var aramızda o zaman. Yok bi tane oğlum var 3 yaşındaEvet canim.eskidik biz.aslında ben 2014 agustos sonunda evlendim.tam 4 yil degil.3 bucuk yil oluyor.
Senin baska çocugun var mi?
Allah bağışlasin canim.ne guzel bi tane pıtircığin var.tam sevilecek yaslari.2013 temmuzda evlendim 1 sene var aramızda o zaman. Yok bi tane oğlum var 3 yaşında
Giyindim uzandım eşimi bekliyorum canım. Lavaboya gittim az önce. 1-2 damla daha gelmiş. Stres oldum iyice. Bişey yoktur inşallah.Dinlen doktora gidene kadar. Yat uzan. Hamile hamile dünyanın işini yaptın. Şimdi dikkat et, yat uzan.
28 yaşındayımAllah bağışlasin canim.ne guzel bi tane pıtircığin var.tam sevilecek yaslari.
Kaç yasındasin canim?
89 lumusun?28 yaşındayım
Allahn ıznıyle olmıcak cnm arada test al yap oyle dısıncen olur çsaDun çok agriyordu.sabah baya sıktım elimle ama disaridan.ağri vardi ama azalmisti.
Simidi de agri var.sağ gögsume igne saplaniyor arada.
Canim göğüs yumusamasindan korkuyorum.ilk gebeligimde öyle anlamistim.esime göğsüm yumusadi dedim.üstüne kalbinin durdugunu ogrendik..
Simdi de tedirginim.ins bisey olmaz bebeklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?