- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ins canim olmaz.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.testte belli olmaz canim.bizim hcgler yüksek.hemen düşmez.testte zaten belli bu dergerden sonrakileri hep ayni koyulukta gosterir.Allahn ıznıyle olmıcak cnm arada test al yap oyle dısıncen olur çsa
Bende 2013 mayis geliniyim,kizimda 3 yasinda olcak2013 temmuzda evlendim 1 sene var aramızda o zaman. Yok bi tane oğlum var 3 yaşında
Benımkı de artık koyulugun en yuksegıne cıktı ıns bebısler bızımlr kalır ınsan etrafında kotu seyler gorunce korkuyor allah kucagımıza saglıkla aldıgımız gunlerı nasıp etsınIns canim olmaz.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.testte belli olmaz canim.bizim hcgler yüksek.hemen düşmez.testte zaten belli bu dergerden sonrakileri hep ayni koyulukta gosterir.
Allah korusun olmasin da yapmayak.
Canım kusura bakmayın cahilliğime verin28 yaşındayım
Amin canim.Benımkı de artık koyulugun en yuksegıne cıktı ıns bebısler bızımlr kalır ınsan etrafında kotu seyler gorunce korkuyor allah kucagımıza saglıkla aldıgımız gunlerı nasıp etsın
Dr. A gıttımı kı ıns sıkıntı yokturAmin canim.
Bu arada ben efulimi merak ediyorum.ne oldu acaba.
Adetın gecıktıgo gıbıde cokar cnm gecıkmeden bıkacgun oncede döllenmeye baglıKizlar kanda gebelik kac gun kala cikar,disci antibiyotik verdi,bilemedim,15 ocakta olmustum,4 gun gecikmeli olarak
Ins canim ya.gitmistir.sesi cikmiyor.Dr. A gıttımı kı ıns sıkıntı yoktur
Doğumhaneye gideceksin dediler canım. Doktorda kürtajdaymış çıkmasını bekliyoruz.
Merak etmeyin canım. Ama niye doğumhaneye git dediler anlamadım
Buyur canim kese merak etme benide 10 gun sonra cagirdi haftaya pers.gidicemAdetın gecıktıgo gıbıde cokar cnm gecıkmeden bıkacgun oncede döllenmeye baglı
Kimbilir o kurtaj olan kadın ne kadar ağlamıstır.üzülmüstür.Rabbim bi daha yasatmasın ne ona ne bize...Doğumhaneye gideceksin dediler canım. Doktorda kürtajdaymış çıkmasını bekliyoruz.
Evet canım sen?89 lumusun?
Adetime daha dokuz gun var cnm,ilacada baslamam gerekAdetın gecıktıgo gıbıde cokar cnm gecıkmeden bıkacgun oncede döllenmeye baglı
Korkma canim gec saat ya poliklik kapalidir orda muayene eder doktor belkiMerak etmeyin canım. Ama niye doğumhaneye git dediler anlamadımkorkuyorum
Bende 89 luyum canim.Evet canım sen?
Dr una deseydın keske danıs ona gore ılac bersınAdetime daha dokuz gun var cnm,ilacada baslamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?