Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etmeyin canım. Ama niye doğumhaneye git dediler anlamadım korkuyorum
Oha ne dogumhanesı alttan baktırma dıcem ama ıste bakılması gerekıyosa bakcak sakın ol cnm ıgne ılac versnlet barı dusuk onleyıco tedbırmanaclı

Bıde bana dr ılıskı yasak 2. Ay dolana kdr dedı zaten olmuyodu nolur nolmaz dıye ıyıkıde olmamıs
Iyi yapmissin canim.azcik sabretsinler.
Benimki dün degil ondan onceki gece bindi tepeme.ille olacak.saat 4 olmus hala yatmiyor.tamam dedim.ama korktum.sonra da leke gelmedi zaten.simdi kendi diyor.bi daha yapmam diye.bisey olur diye korkuyor.
Bende bundan sonra yapmam canim.

Beklenen adet tarihi canim :)
:))
:) teşekkür ederim tatlım ben ayın 31 adet olmam lazımdı doktorum FSH yüksekliği nedeni ile dhea verdi ve ben ocak ayında adet görmedim sizce kan testi yapmalı mıyım :) umutlanıyom sonra üzülüyorum

Yok benımkı bebek ıcın. Hıcbırsey yapmıyo sagolsn sabreder bende oyle cunku korkuyoruz ıkımıde ılerleyen zamanlarda kosmet tabı bılmıyom dogıma kdr nolur

E Efulimm41 CANIMMMMMMM SİLİK ÇİZGİ VAR BAYA ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN.
kanama olmuş yazmışsın ondan korkma Allahın izniyle ondan bişe çıkmaz. bebiş yerleşiyor.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar malum benim durumumu bilşyorsunuz. Adetime 2 gün var. Dün yapmıştım hiç çizgi yoktu. Şimdi yaptım testime bakar mısınız? İğnenin etkisi geçmişmidir

Eklentiler

• 0759D58C-A57A-478B-9CC0-75FA86D4B1BF.webp
    5 KB · Görüntüleme: 62
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah

Kızlar malum benim durumumu bilşyorsunuz. Adetime 2 gün var. Dün yapmıştım hiç çizgi yoktu. Şimdi yaptım testime bakar mısınız? İğnenin etkisi geçmişmidir
Canim senin kanda negatifti artik gecmistir ignenin etkisi sanirim kacinci gunde yaptin bu testi ignenin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…