- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
16 sı gıbı gıdebılırım bende cnmBuyur canim kese merak etme benide 10 gun sonra cagirdi haftaya pers.gidicem
Kan testi yaptirsam cikmazmiDr una deseydın keske danıs ona gore ılac bersın
Beklenen adet tarihi canim :)Canım kusura bakmayın cahilliğime verinbat ne oluyor acaba :))
Oha ne dogumhanesı alttan baktırma dıcem ama ıste bakılması gerekıyosa bakcak sakın ol cnm ıgne ılac versnlet barı dusuk onleyıco tedbırmanaclıMerak etmeyin canım. Ama niye doğumhaneye git dediler anlamadımkorkuyorum
Bnce yarın ver yumırtlamadan 7 gun gectıyse cıkabılıtKan testi yaptirsam cikmazmi
Bıde bana dr ılıskı yasak 2. Ay dolana kdr dedı zaten olmuyodu nolur nolmaz dıye ıyıkıde olmamısBende 89 luyum canim.
Iyi yapmissin canim.azcik sabretsinler.Bıde bana dr ılıskı yasak 2. Ay dolana kdr dedı zaten olmuyodu nolur nolmaz dıye ıyıkıde olmamıs
:))Beklenen adet tarihi canim :)
Bana bisey demedi sormadim da ama bence de yasak olmali zaten korkudan bisey yapamayiz bizBıde bana dr ılıskı yasak 2. Ay dolana kdr dedı zaten olmuyodu nolur nolmaz dıye ıyıkıde olmamıs
Bana bisey demedi sormadim da ama bence de yasak olmali zaten korkudan bisey yapamayiz biz
Iyi yapmissin canim.azcik sabretsinler.
Benimki dün degil ondan onceki gece bindi tepeme.ille olacak.saat 4 olmus hala yatmiyor.tamam dedim.ama korktum.sonra da leke gelmedi zaten.simdi kendi diyor.bi daha yapmam diye.bisey olur diye korkuyor.
Bende bundan sonra yapmam canim.
Olabilir canım.Korkma canim gec saat ya poliklik kapalidir orda muayene eder doktor belki
Canim senin kanda negatifti artik gecmistir ignenin etkisi sanirim kacinci gunde yaptin bu testi ignenin ??Kızlar malum benim durumumu bilşyorsunuz. Adetime 2 gün var. Dün yapmıştım hiç çizgi yoktu. Şimdi yaptım testime bakar mısınız? İğnenin etkisi geçmişmidir
12. Günü bugünCanim senin kanda negatifti artik gecmistir ignenin etkisi sanirim kacinci gunde yaptin bu testi ignenin ??
O zaman var canim belli baya ikinci cizgi ay hadi insallah vardir sen cok istiyodun. Kan verme imkanin varsa kan versen cikar suan. Bak erken yapip bosuna uzulmussun :)12. Günü bugün
Geçen ayda 13. Günde regl olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?