Doktor geldi canım. Ayın 2sinde yaptırmışsın negatif çıkmış gebelik yok dedi. Test yaptım iki tane pozitif çıktı dedim. Sen ona bakma. Ben yapsam bende de pozitif gösterir güvenme onlara enfeksiyon kum falan sonucu değiştirir dedi. Bende emin misiniz yerleşme kanamam oldu dedim geç onları masal okuma gebe değilsin işte biz de isteriz gebe olmanı ama yok 1-2 güne adet olursun dedi. Emin misiniz dedim kaç kere eminim dedi. Gönlün olacaksa kan alalım dedi. Kan aldılar sonucun çıkmasını bekliyorum.Oha ne dogumhanesı alttan baktırma dıcem ama ıste bakılması gerekıyosa bakcak sakın ol cnm ıgne ılac versnlet barı dusuk onleyıco tedbırmanaclı
Yaaaa inanamıyorum. Dün akşam yaptım hiç çizgi çıkmamıştı.O zaman var canim belli baya ikinci cizgi ay hadi insallah vardir sen cok istiyodun. Kan verme imkanin varsa kan versen cikar suan. Bak erken yapip bosuna uzulmussun :)
Kan sonucunu bekliyorum canım. Doktor ısrarla gebelik yok dedi. Ama aldı kan.
O nasil doktor be oyle ben olsam yolardim bu konusma tarzina salaga bak. Gonlun olsun ne demek bizde yaptik test yanildikmi yani yanildiysak bebek var ahanda karnimdaDoktor geldi canım. Ayın 2sinde yaptırmışsın negatif çıkmış gebelik yok dedi. Test yaptım iki tane pozitif çıktı dedim. Sen ona bakma. Ben yapsam bende de pozitif gösterir güvenme onlara enfeksiyon kum falan sonucu değiştirir dedi. Bende emin misiniz yerleşme kanamam oldu dedim geç onları masal okuma gebe değilsin işte biz de isteriz gebe olmanı ama yok 1-2 güne adet olursun dedi. Emin misiniz dedim kaç kere eminim dedi. Gönlün olacaksa kan alalım dedi. Kan aldılar sonucun çıkmasını bekliyorum.
Cnm eşimin sperm sayısı biraz düşük ondan olmuyoreşin de sende testleri yaptırdınız mı canom
Eşim bazen aç bazen tok yedi valla ortaya karışıkbu ay bakalım fayda edecek mi , bat gelirse sperm testini tekrarlayacağız , bu gittiğimiz hastane morfolojisine çok ayrıntılı bakmamış içimiz Rahat etmedi canım
Bak erken yapma diye uzulecegin icin demistim bosuna uzuldun gordunmu kan verme imkanin varmi hadi gozun aydin insallah canimYaaaa inanamıyorum. Dün akşam yaptım hiç çizgi çıkmamıştı.
Ne bicim doktormus o öyle ya.sacmalamiş.Doktor geldi canım. Ayın 2sinde yaptırmışsın negatif çıkmış gebelik yok dedi. Test yaptım iki tane pozitif çıktı dedim. Sen ona bakma. Ben yapsam bende de pozitif gösterir güvenme onlara enfeksiyon kum falan sonucu değiştirir dedi. Bende emin misiniz yerleşme kanamam oldu dedim geç onları masal okuma gebe değilsin işte biz de isteriz gebe olmanı ama yok 1-2 güne adet olursun dedi. Emin misiniz dedim kaç kere eminim dedi. Gönlün olacaksa kan alalım dedi. Kan aldılar sonucun çıkmasını bekliyorum.
Ben bile sinir oldum burda salak sey ya nasil konusma tarzi o masal okuma yok gonlun olsun. Insallah vardir boyle tahlili suratina suratina carpicaksin gerizekalininNe bicim doktormus o öyle ya.sacmalamiş.
Ins pozitif olur da doktor mort olur.
:))
:) teşekkür ederim tatlım ben ayın 31 adet olmam lazımdı doktorum FSH yüksekliği nedeni ile dhea verdi ve ben ocak ayında adet görmedim sizce kan testi yapmalı mıyım :) umutlanıyom sonra üzülüyorum
Canım kan versem çıkar mı ki?Bak erken yapma diye uzulecegin icin demistim bosuna uzuldun gordunmu kan verme imkanin varmi hadi gozun aydin insallah canim
Ay var çizgi cnm hadi hayırlı olsun iğnenin kaçıncı gunuKızlar malum benim durumumu bilşyorsunuz. Adetime 2 gün var. Dün yapmıştım hiç çizgi yoktu. Şimdi yaptım testime bakar mısınız? İğnenin etkisi geçmişmidir
Yapmadım canımmmValla canim değerlerden ve ilaçlardan hiç anlamıyorum ama anlayanlar cevap verirler mutlaka. Ama hesabına göre epey geçmiş, hiç test yaptın mi evde
Cikar tabi artik zamani gelmis hadi bakalim hayirlisi sevindim canim benimCanım kan versem çıkar mı ki?
Yapardım aslında ama daha ciddi kanaması olan 8 haftalık hamile bi bayan vardı onun hakkına giremezdim. Kanamadan oturamıyordu. Bi de kanaması var onu alın dedim yok sıra sende dedi yok istemiyorum aciliyeti var onun beklerim ben dedim. Dişlerini sıkarak sıra sende dedim dedi. Manyak bi adamdı yaa. Uğraşamadım. Hızlıca anlattım tüpleri aldım çıktım.O nasil doktor be oyle ben olsam yolardim bu konusma tarzina salaga bak. Gonlun olsun ne demek bizde yaptik test yanildikmi yani yanildiysak bebek var ahanda karnimdaparalayaydin o doktoru masal okuma diyemez valla bana kimse ben sinir oldum senin yerine inan
Canim belirtin varmi adet belirtisi agrisi falan baya gecmis istersen test yap artik belli olur ona gore doktora gidersinYapmadım canımmmteşekkür ederim cevabın için
Aaa devlet hastanesindemi bu? Benim esim olsa gomerdi o adami oraya vallahi sikayet etsenize oylesi insanlari gormemezlikten gelmemek gerekYapardım aslında ama daha ciddi kanaması olan 8 haftalık hamile bi bayan vardı onun hakkına giremezdim. Kanamadan oturamıyordu. Bi de kanaması var onu alın dedim yok sıra sende dedi yok istemiyorum aciliyeti var onun beklerim ben dedim. Dişlerini sıkarak sıra sende dedim dedi. Manyak bi adamdı yaa. Uğraşamadım. Hızlıca anlattım tüpleri aldım çıktım.
Yolardim, paralamak nedir? Hic yakistiramadim size. Ben de bir saglikciyim. Tavri dogru olmayabilir ama saglikta siddeti gerektirmez. Yolarsaniz direkt olarak mahkemelik olursunuz. Bu konularda taviz veremem, kusura bakmayin. Tavrini desteklemiyorum o hekimin ama yolmak veya paralamak sozleriniz beni cok sasirtti.O nasil doktor be oyle ben olsam yolardim bu konusma tarzina salaga bak. Gonlun olsun ne demek bizde yaptik test yanildikmi yani yanildiysak bebek var ahanda karnimdaparalayaydin o doktoru masal okuma diyemez valla bana kimse ben sinir oldum senin yerine inan
Evet ya.demiyorki o zaman erken yapmissin çikmamistir.Ben bile sinir oldum burda salak sey ya nasil konusma tarzi o masal okuma yok gonlun olsun. Insallah vardir boyle tahlili suratina suratina carpicaksin gerizekalinin
Sol göğsüm çok ağrıyo kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo geçen hafta sanki iğne batırıyolardı kasıklarımaCanim belirtin varmi adet belirtisi agrisi falan baya gecmis istersen test yap artik belli olur ona gore doktora gidersin
12. GünüAy var çizgi cnm hadi hayırlı olsun iğnenin kaçıncı gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?