Pozitif olsa da doktor doğumhanede bilmiycek yani. bende mort etmeyi çok isterim. Ya bana desin ki gebelik olabilir bişey diyemem ama kimyasal ya da düşük olabilir desin başım gözüm üstüne. Ama beni dinlemeden yorum yaptı ona sinir oldum.Ne bicim doktormus o öyle ya.sacmalamiş.
Ins pozitif olur da doktor mort olur.
Evet canım haberleşelim ğnşallah BebişAynen canım mutlaka haberleşelim. Bu aralar yumurtlama zamanlarımız. Çalışmalar yoğunlaşsın. Ben yoğunlaştırdım
Tebrik ederim canım hayırlı olsun. Geçmiştir ondan değildir inşallah. 14 günde geçer diyorlar.Kızlar malum benim durumumu bilşyorsunuz. Adetime 2 gün var. Dün yapmıştım hiç çizgi yoktu. Şimdi yaptım testime bakar mısınız? İğnenin etkisi geçmişmidir
Burdaki arkadaslar beni bilir karakter olarak sakaci bi insanim ben arkadasimin gerginligini atmasi icin yazdim. Saglikci olmaniz hepsinin ayni olmasi demek degil yalniz. Oyle insanlarida ben goz ardi edemem tavrina ve konusmasina bakilirsa o benden daha cok tepki hakediyor ayrica polemige girmek istemiyorum kimseyle. Yanlis yapanin yaninda olup savunamam kusura bakmayin orda olsam evet paralardim o laflarina direk sikayet ederdim soz misalleri carpitmayalimYolardim, paralamak nedir? Hic yakistiramadim size. Ben de bir saglikciyim. Tavri dogru olmayabilir ama saglikta siddeti gerektirmez. Yolarsaniz direkt olarak mahkemelik olursunuz. Bu konularda taviz veremem, kusura bakmayin. Tavrini desteklemiyorum o hekimin ama yolmak veya paralamak sozleriniz beni cok sasirtti.
Takma kafaya canim.belkide sinirli stresli bi tarafina denk geldin.Pozitif olsa da doktor doğumhanede bilmiycek yani. bende mort etmeyi çok isterim. Ya bana desin ki gebelik olabilir bişey diyemem ama kimyasal ya da düşük olabilir desin başım gözüm üstüne. Ama beni dinlemeden yorum yaptı ona sinir oldum.
Doğumhaneye erkek almıyorlar diye yanımda gelemedi. Anlatınca dönecekti zor durdurdum.Aaa devlet hastanesindemi bu? Benim esim olsa gomerdi o adami oraya vallahi sikayet etsenize oylesi insanlari gormemezlikten gelmemek gerek
Yani hersey olabilir konusma tarzi cok cirkinmis ve gercekten burdan ben sinir oldumEvet ya.demiyorki o zaman erken yapmissin çikmamistir.
Simdi adetine yakin belki ćikar demesi lazimdi.
Kestirip atmis.
Bende erken yapinca 0 cikmisti.adete yakin yükselmisti hcg.
Haklısın canım. İnşallah.Takma kafaya canim.belkide sinirli stresli bi tarafina denk geldin.
Sen stres olma.bebisin ins vardir.
Batma genelde hamilelik belirtisi oluyor canim bana hic olmamisti adet olacagim zaman. Ama hamile kaldigim ay hep batma oldu imkanin varsa test yapsana kuzumSol göğsüm çok ağrıyo kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo geçen hafta sanki iğne batırıyolardı kasıklarıma
Tşk ederim canım. Bnm 12. Günüm. Kanda değerimi yüksek görmeden inanamıyorumTebrik ederim canım hayırlı olsun. Geçmiştir ondan değildir inşallah. 14 günde geçer diyorlar.
Hakli olarak yani adam doner tabiki. Ben bile uyuz oldum yaDoğumhaneye erkek almıyorlar diye yanımda gelemedi. Anlatınca dönecekti zor durdurdum.
İnşallah canım hayırlısıylaEvet canım haberleşelim ğnşallah Bebişhaberleri alırız
Evet canım keçiboynuzu ve çakılır kürüne başladık bakalım bu hafta yumurtlamam var inşallah etki eder ama sanmıyorum . Üroloji doktoruna da göstereceğiz bu ay da olmazsa teferruatlı sperm testini yaptıracağız bizim ki çok ayrıntılı değilmiş sonradan öğrendikCnm eşimin sperm sayısı biraz düşük ondan olmuyor
İnşalah hamiş çıkarsın da sonucu fırlatırsın yüzüne .. şu süreçte iyice uyuz oldum doktorlara .. ağızlarının ayarı yok karşısındakinin durumundan anlamadıkları gibi arsız vazifesiz konuşuyorlar ..Yapardım aslında ama daha ciddi kanaması olan 8 haftalık hamile bi bayan vardı onun hakkına giremezdim. Kanamadan oturamıyordu. Bi de kanaması var onu alın dedim yok sıra sende dedi yok istemiyorum aciliyeti var onun beklerim ben dedim. Dişlerini sıkarak sıra sende dedim dedi. Manyak bi adamdı yaa. Uğraşamadım. Hızlıca anlattım tüpleri aldım çıktım.
Bosvermek lazim bazen.ugrasmaya degmez.sakin kalmak en iyisi.Yani hersey olabilir konusma tarzi cok cirkinmis ve gercekten burdan ben sinir oldum
Biz hamile bağyanlarizBosvermek lazim bazen.ugrasmaya degmez.sakin kalmak en iyisi.
Ayyy inşallah canım yaaa yapcam ama korkuyorum sonuç hep negatif çıkıyoBatma genelde hamilelik belirtisi oluyor canim bana hic olmamisti adet olacagim zaman. Ama hamile kaldigim ay hep batma oldu imkanin varsa test yapsana kuzum
Esimede sadece sperm testi yapıldı ayrıntılı nerde yapılıyor üroloji doktoru yüzde kırkı hareketli dedi ilaca gerek yok dedi bende keçi boynuzu yediriyorum eşime ama olmuyor çocuk yinedeEvet canım keçiboynuzu ve çakılır kürüne başladık bakalım bu hafta yumurtlamam var inşallah etki eder ama sanmıyorum . Üroloji doktoruna da göstereceğiz bu ay da olmazsa teferruatlı sperm testini yaptıracağız bizim ki çok ayrıntılı değilmiş sonradan öğrendik
Ederim tabiki canim benim burdaki herkese ediyorum hatta butun isteyen kardeslerimede :)Ayyy inşallah canım yaaa yapcam ama korkuyorum sonuç hep negatif çıkıyoyine öyle olmasın diye beklyom biraz daha Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın isteyen herkese nasip etsin dua et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?