Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bicim doktormus o öyle ya.sacmalamiş.
Ins pozitif olur da doktor mort olur.
Pozitif olsa da doktor doğumhanede bilmiycek yani. bende mort etmeyi çok isterim. Ya bana desin ki gebelik olabilir bişey diyemem ama kimyasal ya da düşük olabilir desin başım gözüm üstüne. Ama beni dinlemeden yorum yaptı ona sinir oldum.

Aynen canım mutlaka haberleşelim. Bu aralar yumurtlama zamanlarımız. Çalışmalar yoğunlaşsın. Ben yoğunlaştırdım
Evet canım haberleşelim ğnşallah Bebiş haberleri alırız

Kızlar malum benim durumumu bilşyorsunuz. Adetime 2 gün var. Dün yapmıştım hiç çizgi yoktu. Şimdi yaptım testime bakar mısınız? İğnenin etkisi geçmişmidir
Tebrik ederim canım hayırlı olsun. Geçmiştir ondan değildir inşallah. 14 günde geçer diyorlar.

Burdaki arkadaslar beni bilir karakter olarak sakaci bi insanim ben arkadasimin gerginligini atmasi icin yazdim. Saglikci olmaniz hepsinin ayni olmasi demek degil yalniz. Oyle insanlarida ben goz ardi edemem tavrina ve konusmasina bakilirsa o benden daha cok tepki hakediyor ayrica polemige girmek istemiyorum kimseyle. Yanlis yapanin yaninda olup savunamam kusura bakmayin orda olsam evet paralardim o laflarina direk sikayet ederdim soz misalleri carpitmayalim

Takma kafaya canim.belkide sinirli stresli bi tarafina denk geldin.
Sen stres olma.bebisin ins vardir.

Sol göğsüm çok ağrıyo kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyo geçen hafta sanki iğne batırıyolardı kasıklarıma
Batma genelde hamilelik belirtisi oluyor canim bana hic olmamisti adet olacagim zaman. Ama hamile kaldigim ay hep batma oldu imkanin varsa test yapsana kuzum

Cnm eşimin sperm sayısı biraz düşük ondan olmuyor
Evet canım keçiboynuzu ve çakılır kürüne başladık bakalım bu hafta yumurtlamam var inşallah etki eder ama sanmıyorum . Üroloji doktoruna da göstereceğiz bu ay da olmazsa teferruatlı sperm testini yaptıracağız bizim ki çok ayrıntılı değilmiş sonradan öğrendik

İnşalah hamiş çıkarsın da sonucu fırlatırsın yüzüne .. şu süreçte iyice uyuz oldum doktorlara .. ağızlarının ayarı yok karşısındakinin durumundan anlamadıkları gibi arsız vazifesiz konuşuyorlar ..

Batma genelde hamilelik belirtisi oluyor canim bana hic olmamisti adet olacagim zaman. Ama hamile kaldigim ay hep batma oldu imkanin varsa test yapsana kuzum
Ayyy inşallah canım yaaa yapcam ama korkuyorum sonuç hep negatif çıkıyo yine öyle olmasın diye beklyom biraz daha Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın isteyen herkese nasip etsin dua et kuzum

Esimede sadece sperm testi yapıldı ayrıntılı nerde yapılıyor üroloji doktoru yüzde kırkı hareketli dedi ilaca gerek yok dedi bende keçi boynuzu yediriyorum eşime ama olmuyor çocuk yinede

Ayyy inşallah canım yaaa yapcam ama korkuyorum sonuç hep negatif çıkıyo yine öyle olmasın diye beklyom biraz daha Rabbim kimsenin yuvasını evlatsız bırakmasın isteyen herkese nasip etsin dua et kuzum
Ederim tabiki canim benim burdaki herkese ediyorum hatta butun isteyen kardeslerimede :)
Varmi testin varsa yapsana cikar artik korkma bi cesaret yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…