Rabbim kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın kuzumm inşallah sağlıklı bebişler olsun anne babasına vatana hayırlı imanlı evlatlarımıx olsunİnşallah canım hayırlısıyla
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım . Daha detaylı parametreler varmış . Bizim testte morfolojiye bakmamış doktor.. laboratuvara göre değişiyor sanırım bende yeni öğrendimEsimede sadece sperm testi yapıldı ayrıntılı nerde yapılıyor üroloji doktoru yüzde kırkı hareketli dedi ilaca gerek yok dedi bende keçi boynuzu yediriyorum eşime ama olmuyor çocuk yinede
Şuan yok test kuzummm inşallah alınca güzel haberlerle gelirim :) bizim halimiz i biz biliriz ondan herkese duamız Rabbim duysun inşallahEderim tabiki canim benim burdaki herkese ediyorum hatta butun isteyen kardeslerimede :)
Varmi testin varsa yapsana cikar artik korkma bi cesaret yap :)
Insallah canim. Gece namazi kil bol bol dua et bide peygamberimizin hurmetine de dualarinda. Rabbim onun adinin gectigi duayi geri cevirmezmis. Yapinca mutlaka etiketle beni belki gormem falanŞuan yok test kuzummm inşallah alınca güzel haberlerle gelirim :) bizim halimiz i biz biliriz ondan herkese duamız Rabbim duysun inşallah
En doğrusunu yapıyorsun canım. İnşallah iğneden değildir.Tşk ederim canım. Bnm 12. Günüm. Kanda değerimi yüksek görmeden inanamıyorum
Cikmadimi sonuç canım ya doktora çok sinir oldumEn doğrusunu yapıyorsun canım. İnşallah iğneden değildir.
Ağır kanaması olan hasta varken bana dönüp neyin var diye sordu yaa orda bitti insanlığı benim gözümde. Daha ne yapsa boş. Düşük yapıyor kadın. Lütfen bakın diyor kadına bakıp kafasını çeviriyor yaa. Kendimden çok kadınla ilgilenmemesi canımı sıktı. Dışarı çıktım annesi dışardaydı kızıma baktılar mı kızım diye sordu iki gözü iki çeşme. Bakmadılar teyze dedim. Nasıl bakmadılar araba kan oldu hep sen söyle kızım o anlatamaz derdini dedi ama beni geri almadılar içeri. Yazık günah yaa. Yapamayacaklarsa okumasınlar bunun okulunu yaaİnşalah hamiş çıkarsın da sonucu fırlatırsın yüzüne .. şu süreçte iyice uyuz oldum doktorlara .. ağızlarının ayarı yok karşısındakinin durumundan anlamadıkları gibi arsız vazifesiz konuşuyorlar ..
Bende canım yaa. Çıkmadı daha.Cikmadimi sonuç canım ya doktora çok sinir oldum
Bekliyorum canım çıkmadı daha. Eli kulağındadır ama. Kan grubu ve hemogram istemiş bi de onlar çıkmış. Bhcg bekliyorum.Efulimm canım sonucun çıkmadı mı daha?
Ağır kanaması olan hasta varken bana dönüp neyin var diye sordu yaa orda bitti insanlığı benim gözümde. Daha ne yapsa boş. Düşük yapıyor kadın. Lütfen bakın diyor kadına bakıp kafasını çeviriyor yaa. Kendimden çok kadınla ilgilenmemesi canımı sıktı. Dışarı çıktım annesi dışardaydı kızıma baktılar mı kızım diye sordu iki gözü iki çeşme. Bakmadılar teyze dedim. Nasıl bakmadılar araba kan oldu hep sen söyle kızım o anlatamaz derdini dedi ama beni geri almadılar içeri. Yazık günah yaa. Yapamayacaklarsa okumasınlar bunun okulunu yaa
Sen takip numaranla filan internetten takip et bence diğerlerini beklemene gerek kalmazBekliyorum canım çıkmadı daha. Eli kulağındadır ama. Kan grubu ve hemogram istemiş bi de onlar çıkmış. Bhcg bekliyorum.
Tabiki kuzum etiketlerm :)) her zaman ediyorum duamı Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallahInsallah canim. Gece namazi kil bol bol dua et bide peygamberimizin hurmetine de dualarinda. Rabbim onun adinin gectigi duayi geri cevirmezmis. Yapinca mutlaka etiketle beni belki gormem falan
İzmit de bi devlet hastanesi canım. Sadece kadın Doğum bölümü var bu hastanede. Çok beğendiğim bi doktor var burda ama acil olunca doktor seçilmiyor malesef.Canım o nasıl bir hastane ya hangi şehirde yaşıyorsun yok mu düzgün özel bir hastane
Bakıyorum canım bi taratan site açık yeniliyorum kafeye geldik oturduk. Hastane ortamından daha iyi dedik.Sen takip numaranla filan internetten takip et bence diğerlerini beklemene gerek kalmaz
Insallah vardir canim insallah :)Tabiki kuzum etiketlerm :)) her zaman ediyorum duamı Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah
Yapmadım canımmmteşekkür ederim cevabın için
Ay evet sayfadan cikamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?