Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimede sadece sperm testi yapıldı ayrıntılı nerde yapılıyor üroloji doktoru yüzde kırkı hareketli dedi ilaca gerek yok dedi bende keçi boynuzu yediriyorum eşime ama olmuyor çocuk yinede
Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım . Daha detaylı parametreler varmış . Bizim testte morfolojiye bakmamış doktor.. laboratuvara göre değişiyor sanırım bende yeni öğrendim

Ederim tabiki canim benim burdaki herkese ediyorum hatta butun isteyen kardeslerimede :)
Varmi testin varsa yapsana cikar artik korkma bi cesaret yap :)
Şuan yok test kuzummm inşallah alınca güzel haberlerle gelirim :) bizim halimiz i biz biliriz ondan herkese duamız Rabbim duysun inşallah

Şuan yok test kuzummm inşallah alınca güzel haberlerle gelirim :) bizim halimiz i biz biliriz ondan herkese duamız Rabbim duysun inşallah
Insallah canim. Gece namazi kil bol bol dua et bide peygamberimizin hurmetine de dualarinda. Rabbim onun adinin gectigi duayi geri cevirmezmis. Yapinca mutlaka etiketle beni belki gormem falan

Ağır kanaması olan hasta varken bana dönüp neyin var diye sordu yaa orda bitti insanlığı benim gözümde. Daha ne yapsa boş. Düşük yapıyor kadın. Lütfen bakın diyor kadına bakıp kafasını çeviriyor yaa. Kendimden çok kadınla ilgilenmemesi canımı sıktı. Dışarı çıktım annesi dışardaydı kızıma baktılar mı kızım diye sordu iki gözü iki çeşme. Bakmadılar teyze dedim. Nasıl bakmadılar araba kan oldu hep sen söyle kızım o anlatamaz derdini dedi ama beni geri almadılar içeri. Yazık günah yaa. Yapamayacaklarsa okumasınlar bunun okulunu yaa

Canım o nasıl bir hastane ya hangi şehirde yaşıyorsun yok mu düzgün özel bir hastane

Insallah canim. Gece namazi kil bol bol dua et bide peygamberimizin hurmetine de dualarinda. Rabbim onun adinin gectigi duayi geri cevirmezmis. Yapinca mutlaka etiketle beni belki gormem falan
Tabiki kuzum etiketlerm :)) her zaman ediyorum duamı Rabbimin ol emrini bekliyorum inşallah

Canım o nasıl bir hastane ya hangi şehirde yaşıyorsun yok mu düzgün özel bir hastane
İzmit de bi devlet hastanesi canım. Sadece kadın Doğum bölümü var bu hastanede. Çok beğendiğim bi doktor var burda ama acil olunca doktor seçilmiyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…