Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fsh değerin kaç çıktı canım. O yüzden mi bu ilacı verdi.

E Efulimm41 sonucu internetten takip et bulunma o ortamda. Sonuc cikinca yarin kendi doktoruna gidersin. Yalnız ordaki kıza üzüldüm, öyle bir durumun aciliyeti olmaz mi yaa.. nasıl bir sistem, hiç mi vicdan yok. Inşallah iyi olur, Allah yardım etsin.

Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim kimseyi hastanelere doktorlara kimsenin de eline düşürmesin. yaşamayan bilemez vallahi Allahyaşatmasın şimdi o kadını düşündüm annesine ayrı kadına ayrı üzüldüm. Çaresiz beklemek çok zor zaten bir de hastane ortamı Allah herkesin yardımcısı olsun hiçbirimizin kucağında boş bırakmasın. inşallah senden de olumlu sonuçlar alırız da bize umut olursun canım benim moralini yüksek tut

Doğru söylüyorsun canım. Bhcg 14,77 çıktı.

O nasıl bir üslub ? Terbiyesiz adam karşısındaki insanın duyguları olduğunu ve bu konunun ne kadar hassas olduğunun farkında değil galiba.

Efulimm bebeğim hayırlı olsun. Geç döllenme olmuş galiba canım benim allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Git kafasına fırlat şimdi o kağıdı

Aynen canım mutlaka haberleşelim. Bu aralar yumurtlama zamanlarımız. Çalışmalar yoğunlaşsın. Ben yoğunlaştırdım
Ben ovulasyon yaptim 2 sinde zirveyi gordum.takvime gore bugun olmasi lazimdi normalde ama erken oldu.sen ovulasyon yaptin mi?kac aydir bekliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…