:))
:) teşekkür ederim tatlım ben ayın 31 adet olmam lazımdı doktorum FSH yüksekliği nedeni ile dhea verdi ve ben ocak ayında adet görmedim sizce kan testi yapmalı mıyım :) umutlanıyom sonra üzülüyorum
Bende bekliyorum canim :)Ay evet sayfadan cikamadim
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim kimseyi hastanelere doktorlara kimsenin de eline düşürmesin. yaşamayan bilemez vallahi Allahyaşatmasın şimdi o kadını düşündüm annesine ayrı kadına ayrı üzüldüm. Çaresiz beklemek çok zor zaten bir de hastane ortamı Allah herkesin yardımcısı olsun hiçbirimizin kucağında boş bırakmasın. inşallah senden de olumlu sonuçlar alırız da bize umut olursun canım benim moralini yüksek tutAğır kanaması olan hasta varken bana dönüp neyin var diye sordu yaa orda bitti insanlığı benim gözümde. Daha ne yapsa boş. Düşük yapıyor kadın. Lütfen bakın diyor kadına bakıp kafasını çeviriyor yaa. Kendimden çok kadınla ilgilenmemesi canımı sıktı. Dışarı çıktım annesi dışardaydı kızıma baktılar mı kızım diye sordu iki gözü iki çeşme. Bakmadılar teyze dedim. Nasıl bakmadılar araba kan oldu hep sen söyle kızım o anlatamaz derdini dedi ama beni geri almadılar içeri. Yazık günah yaa. Yapamayacaklarsa okumasınlar bunun okulunu yaa
Doğru söylüyorsun canım. Bhcg 14,77 çıktı.Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın Rabbim kimseyi hastanelere doktorlara kimsenin de eline düşürmesin. yaşamayan bilemez vallahi Allahyaşatmasın şimdi o kadını düşündüm annesine ayrı kadına ayrı üzüldüm. Çaresiz beklemek çok zor zaten bir de hastane ortamı Allah herkesin yardımcısı olsun hiçbirimizin kucağında boş bırakmasın. inşallah senden de olumlu sonuçlar alırız da bize umut olursun canım benim moralini yüksek tut
Ay vallahi olsun
Ayyy çok şükür ya
O nasıl bir üslub ? Terbiyesiz adam karşısındaki insanın duyguları olduğunu ve bu konunun ne kadar hassas olduğunun farkında değil galiba.Doktor geldi canım. Ayın 2sinde yaptırmışsın negatif çıkmış gebelik yok dedi. Test yaptım iki tane pozitif çıktı dedim. Sen ona bakma. Ben yapsam bende de pozitif gösterir güvenme onlara enfeksiyon kum falan sonucu değiştirir dedi. Bende emin misiniz yerleşme kanamam oldu dedim geç onları masal okuma gebe değilsin işte biz de isteriz gebe olmanı ama yok 1-2 güne adet olursun dedi. Emin misiniz dedim kaç kere eminim dedi. Gönlün olacaksa kan alalım dedi. Kan aldılar sonucun çıkmasını bekliyorum.
Çıktı canım 14,77
Şimdi ona göstercem sonucu sırf yüz ifadesini görmek için gidiyorum yanına. Mal herif.O nasıl bir üslub ? Terbiyesiz adam karşısındaki insanın duyguları olduğunu ve bu konunun ne kadar hassas olduğunun farkında değil galiba.
Helal sana yuru beŞimdi ona göstercem sonucu sırf yüz ifadesini görmek için gidiyorum yanına. Mal herif.
Amin canım amin. Ne güzel dua etmişsin ağızna sağlıkRabbim kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın kuzumm inşallah sağlıklı bebişler olsun anne babasına vatana hayırlı imanlı evlatlarımıx olsun
Oley oleyHelal sana yuru be
Yarin detayli doktora gitmen gerek canim ozele git insallah kendi doktorun var zaten demiOley oley
Ama kanama neden oldu onu öğrenmem lazım.
Amin canım amin. Ne güzel dua etmişsin ağızna sağlıkRabbim kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın kuzumm inşallah sağlıklı bebişler olsun anne babasına vatana hayırlı imanlı evlatlarımıx olsun
Ben ovulasyon yaptim 2 sinde zirveyi gordum.takvime gore bugun olmasi lazimdi normalde ama erken oldu.sen ovulasyon yaptin mi?kac aydir bekliyosunAynen canım mutlaka haberleşelim. Bu aralar yumurtlama zamanlarımız. Çalışmalar yoğunlaşsın. Ben yoğunlaştırdım
Özele hiç gitmedim canım. Ama devlette beğendiğim bi doktor var.Yarin detayli doktora gitmen gerek canim ozele git insallah kendi doktorun var zaten demi
Tebrik ederim canımmm. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım. Darısı başınıza inşallah. Kanama çok korkutmuştu beni ama şimdi iyiyim çok şükür :)Tebrik ederim canımmm. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?