- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Yarin mutlaka git canim kanamani soyle iki kere oldu hemde senin hepsini anlat guzelce. Ona gore ilac falan verir mutlaka. Degerlerine bi bakar sorun varmi diye uzerine düşÖzele hiç gitmedim canım. Ama devlette beğendiğim bi doktor var.
Gosterince ne cevap verdiğini yaz bizede :)Amin canım. Darısı başınıza inşallah. Kanama çok korkutmuştu beni ama şimdi iyiyim çok şükür :)
İnşallah tatlım dua et bizlere :) korkma korkma birşey olmaz allahın izniyle ihmal etme ama git doktora için rahatlasın.Amin canım. Darısı başınıza inşallah. Kanama çok korkutmuştu beni ama şimdi iyiyim çok şükür :)
Çok sevindim canim.ins iki gün sonra 2 katına çikar.hayirlı uğurlu olsun gülüm
İnşallah kuzumÇok sevindim canim.ins iki gün sonra 2 katına çikar.hayirlı uğurlu olsun gülüm
Bak sakin is yapim deme.tam tutunma zamanlari.bugün korktun ya bence ondan kanaman oldu senin.Doktor sonuca baktı. Bak yokmuş dedi. Kafasını kaldırmadan. Bende yük kaldırabilirim o zaman dedim. Olta attım yani :) Yok yok kaldırma yarın doktora git bişeyler var erkenden bi doktora randevu al dedi. Adet olursan kanaman artarsa şaşırma iki sonuca da hazırlıklı ol dedi.
Ins canim yükselir.Rabbim.yardımcin olsun.İnşallah kuzum
Doktor yarın sabah erkenden git doktora dedi. Aynı tahlilleri tekrar alacak dedi. Yarın 21-22 falan olmalı.
İnşallah kuzum
Doktor yarın sabah erkenden git doktora dedi. Aynı tahlilleri tekrar alacak dedi. Yarın 21-22 falan olmalı.
Öyle yapcam canım iş miş yok.Bak sakin is yapim deme.tam tutunma zamanlari.bugün korktun ya bence ondan kanaman oldu senin.
2 gün yat.kalkma sakin.
Amin canım inşallahIns canim yükselir.Rabbim.yardımcin olsun.
Görecem.yaparsan kızarim bakÖyle yapcam canım iş miş yok.
İnşallah canım. 3 gün var. Öyle yapıcam full yatıcam :)Gözün aydın canım.
Ihmal etme yarın git canım. Is falan yapma istirahat et. Çok dikkat et. Adetine kaç gün kalmıştı? Inşallah hep yükselişte olur betahcg :))
Kız takvimi kaldirmana gerek kalmadı.hadi ins sağlikla doğar.Amin canım inşallah
İnşallah canım. 3 gün var. Öyle yapıcam full yatıcam :)
Yok valla yapmamGörecem.yaparsan kızarim bak
O doktor nasıl doktormuş öyle ya gözün aydın olsun
Ayy evet dursun öyle.Kız takvimi kaldirmana gerek kalmadı.hadi ins sağlikla doğar.
Teşekkür ederim canım. Bi kere yok dedi yaa sonucu görünce hala yok diyorO doktor nasıl doktormuş öyle ya gözün aydın olsun
Ayy evet dursun öyle.Yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?