Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım. Bi kere yok dedi yaa sonucu görünce hala yok diyor ağır kaldırabilirim o zaman deyince kabul etti :)
Ayy canim benim kanaman olmus gecmis olsun ama yerleşme olabilir o korkma sakin bak degerin de guzel daha regline var cunku o 2 ye katlar cumaya canim masallah size o dr da cok ayip etmis

Teşekkür ederim canım. Bi kere yok dedi yaa sonucu görünce hala yok diyor ağır kaldırabilirim o zaman deyince kabul etti :)
Nasıl kan testine de mi yok dedi yuh biz doktordan daha doktor olduk be ne yoku .bana da zamanında 5+2 de kalp atışı yok ölmüş sanırım kanaman olursa gel dedi suratıma he dedim çıktım 2 gün sonra özelde kalp atışını duydum o doktorun doktorluğuna diyorum hala

Ayy canim benim kanaman olmus gecmis olsun ama yerleşme olabilir o korkma sakin bak degerin de guzel daha regline var cunku o 2 ye katlar cumaya canim masallah size o dr da cok ayip etmis
Teşekkür ederim canım. Evet bende öyle düşündüm. Daha bat geçmedi bile. Yarın gidicem %50 artması lazım yani 20lerde olmalı. Bakalım.
Adam da çok sinir etti beni. Sonucu göstermeye gidince mahçup oldu galiba kafasını kaldırmadan konuştu vicdan yaptım sanırım alttan aldım. Niye yaptım hala bilmiyorum bi hınçla girmiştim halbuki yanına :)

Ayy demekki var böyleleri. Ben ağır kaldırabilirim deyince vicdan yapıp kabul etti ama, allahtan diretmedi. Bende mi özele gitsem. Muayene ücretleri nasıl oluyor özel hastanenin. Maliyetli mi.

Kızlar fitil gebeliğe engel oluyor mu acaba doktora çok akıntım olduğunu söyledim 6 tane fitil verdi adet biter bitmez başlayacağım 6 gece kullanmak gerekiyormuş

Annelik ic güdüsü olusuyor hamileyken duygusallik merhametlik daha da artiyor canim ondandir bosver gerilme o utansin

Annelik ic güdüsü olusuyor hamileyken duygusallik merhametlik daha da artiyor canim ondandir bosver gerilme o utansin
Canım özel muayenehanesi olan doktorlar çok daha ilgili benimkinin ücreti 250 lira ama hamileyken bir ay veriyorsun bir ay vermiyormuşsun. Canları saolsun sağlıklı olsunlarda birşeylerden kısar onlara feda ederiz napalım. Sen bi araştırma yap.

Ayy demekki var böyleleri. Ben ağır kaldırabilirim deyince vicdan yapıp kabul etti ama, allahtan diretmedi. Bende mi özele gitsem. Muayene ücretleri nasıl oluyor özel hastanenin. Maliyetli mi.
Canım özel muayenehanesi olan doktorlar çok daha ilgili benimkinin ücreti 250 lira ama hamileyken bir ay veriyorsun bir ayvermiyormuşsun. Canları saolsun sağlıklı olsunlarda birşeylerden kısar onlara feda ederiz napalım. Sen bi araştırma yap.

Doğru söylüyorsun canım. Bhcg 14,77 çıktı.
Çok sevindim canım hayırlı olsun , yarın mutlaka doktora git kanamayı öğren ihmal etme . İmşallah sonraki tahlilde değerlerin yükselir bebişin sağlıkla tutunur sana Darısı bizlere inşallah

Çok sevindim canım hayırlı olsun , yarın mutlaka doktora git kanamayı öğren ihmal etme . İmşallah sonraki tahlilde değerlerin yükselir bebişin sağlıkla tutunur sana Darısı bizlere inşallah
Teşekkür ederim canım. Gidicem yarın 11:20 ye randevu aldım. İnşallah yükselir. Sizleri de peşimden çekerim inşallah :)

Ayda bi sefer veriliyorsa o da sıkıntı değil. Verilir. Aynen sağlıklı olsun da.

Bende dün regl oldum. Yumurtalik kisti oluşmuş. Sansin varsa adetle atarain belki demisti. İnsallah adetle atmisimdir kisti. Kist varken gebelik olmaz dediydi doktor. Persembe doktora kontrolüm var kiste bakacak. Bu ay ona göre yumurta takibi yapacagiz. Olmadi mart ayına kalirsa —ki insallah mart ayinda gene kaldigimi ogrenirim hayırlısiyla— mart ayina kalirsa iste yumurta buyutucu ilac ve catlatma ignesi yapacağız dedi. Hayirlisi hakkimizda...

Ay böyle saçma bi doktor ilk defa gördüm manyak mı ne

Ay böyle saçma bi doktor ilk defa gördüm manyak mı ne
Eşim dövecekti az daha zor tuttum
Doktorların tarafından bakmaya çalışıyorum zor bi meslek kafaları şişiyor. Bunalıyorlar yerli yersiz hiç bişey yokken idrar tahlili bile yapmadan hamile miyiiiiim diye kapıdan içeri girenler var. Değişik değişik tiplerle uğraşıyorlar. Ama bende iyi değilim görünüyor bariz kanamam var diyorum. Kasıklarım ve belim ağrıyor diyorum. Uydurmuyorum sonuçta. Muayene bile etmedi. Kan bile verdirmiyordu ısrar edinceye kabul etti. Gıcık oldum yaa.
Allah kimseyi böyle bir doktora düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…