Kist yeniyse ilk adetle atılıyor canım genelde. İnşallah seninde gider temizlenirsin. Tertemiz bi hamilelik başlangıcı olur sonraki ay senin için.Bende dün regl oldum. Yumurtalik kisti oluşmuş. Sansin varsa adetle atarain belki demisti. İnsallah adetle atmisimdir kisti. Kist varken gebelik olmaz dediydi doktor. Persembe doktora kontrolüm var kiste bakacak. Bu ay ona göre yumurta takibi yapacagiz. Olmadi mart ayına kalirsa —ki insallah mart ayinda gene kaldigimi ogrenirim hayırlısiyla— mart ayina kalirsa iste yumurta buyutucu ilac ve catlatma ignesi yapacağız dedi. Hayirlisi hakkimizda...
Aaaaa boyle salak bısey gormedım hayatımda ya bız dr lara nasıl guvenıcez resmen. Dovseymıs bıde sımdı kendımı zor tutuyorum kotu bısey dememek ıcınDoktor geldi canım. Ayın 2sinde yaptırmışsın negatif çıkmış gebelik yok dedi. Test yaptım iki tane pozitif çıktı dedim. Sen ona bakma. Ben yapsam bende de pozitif gösterir güvenme onlara enfeksiyon kum falan sonucu değiştirir dedi. Bende emin misiniz yerleşme kanamam oldu dedim geç onları masal okuma gebe değilsin işte biz de isteriz gebe olmanı ama yok 1-2 güne adet olursun dedi. Emin misiniz dedim kaç kere eminim dedi. Gönlün olacaksa kan alalım dedi. Kan aldılar sonucun çıkmasını bekliyorum.
Kannsonucun ne pekıKist yeniyse ilk adetle atılıyor canım genelde. İnşallah seninde gider temizlenirsin. Tertemiz bi hamilelik başlangıcı olur sonraki ay senin için.
drların gozlerıne soksun hanı hamıle degıldı pıslıkler ya ınsan hayatı bukdr onemsız hamıle degışsın ıste got evone cok komıkler can tasıyoruz sonuctanya14 cikti efulimmin degeri canimdlkkydlntpl
Gece gece sabrımı zorladı valla. Ne gıcık şeydi. Rabbim bi daha çıkarmasın karşıma. Zaten stresliyim düşük mü oluyor kimyasal mı diye. Bi sen üzerime geliyor muayene edeceğine.Aaaaa boyle salak bısey gormedım hayatımda ya bız dr lara nasıl guvenıcez resmen. Dovseymıs bıde sımdı kendımı zor tutuyorum kotu bısey dememek ıcın
14,77 çıktı canım. Yarın erkenden doktora git bi daha tahlil yapacaklar dedi. 11:20 de gidicemKannsonucun ne pekı
Cok salak bu drların bazıları valla sok hanı hamıle degıldım ınsanları yargılamayın dıye bence sıkayt etmnıye duruyosn bnm kahve akıntım devam edıyo ya korkuyorumGece gece sabrımı zorladı valla. Ne gıcık şeydi. Rabbim bi daha çıkarmasın karşıma. Zaten stresliyim düşük mü oluyor kimyasal mı diye. Bi sen üzerime geliyor muayene edeceğine.
Şikayet edicem mutlaka.Cok salak bu drların bazıları valla sok hanı hamıle degıldım ınsanları yargılamayın dıye bence sıkayt etmnıye duruyosn bnm kahve akıntım devam edıyo ya korkuyorum
Benim yumurtlamanın 7nci günün de progesteronum 24tü. Doktor 20nin üzerinde gebelikten şüpheleniyoruz demişti. Ama belki progesteron düşüktür bi takviyeyle toparlanır bilemeyiz. Kuru olman da eksi tabi. Genelde akıntılı geçer gebeliğin başları. Benim yumurtlamadan beri akıntım olmadığı olmadı. Ve çoğu kadında böyleymiş.Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.
Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.
Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor
Haklısın allahın takdırı ıns bebeklerımız bızle kalır pembe olmadı surece cok sıkıntı yok progestanıda ıcıyorum allahn ıznıyle ıns bısey olmıcak hıcbırınıze oturarak calısıyorum zaten sıkıntı olcak olursa rapor alırım nabalımŞikayet edicem mutlaka.
Tekrar bi doktora git canım. Bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma. Stres yapınca tansiyon yükseliyormuş kanama artıyormuş dün ilk triyaj'da ki kadın söyledi. Sakin ol. Allah ömür biçmişse bi şekilde olur. Sen kendini pamuklara da sarsan koşup atlasan da dünyaya geleceği varsa kimse engel olamaz.
Teşekkürler cok guzel anlatmissin :) evet batma seklinde. Birde sanki baskı gibiBenim yumurtlamanın 7nci günün de progesteronum 24tü. Doktor 20nin üzerinde gebelikten şüpheleniyoruz demişti. Ama belki progesteron düşüktür bi takviyeyle toparlanır bilemeyiz. Kuru olman da eksi tabi. Genelde akıntılı geçer gebeliğin başladı. Benim yumurtlaman beri akıntım olmadığı olmadı. Ve çoğu kadında böyleymiş.
14 değeri büyük ihtimalle yumurta çatlamış demek oluyor ama gebeliğe işaret edecek bi sayı değil. Yine sen ilaçlar işe yaramış o anlaşılıyor doktor da anlatmıştır. İdrar testini de yumurtlamanın 10ncu gününden itibaren yapabilirsin. Benim 11nci günde baya silik çıktı. Daha erken de çıkabilir ama bence yapma üzülme.
Bi de kasıklarda ki ağrı batma şeklinde mi ?
Rabbim korusun bebeğini. Aklına geldikçe elini karnına koyarak Ya-Mübdi ismi şerifini oku. Düşükten korurmuş çocuğu. Eşi karısının karnına elini koyup okusun diyorlar ama farketmez bence.Haklısın allahın takdırı ıns bebeklerımız bızle kalır pembe olmadı surece cok sıkıntı yok progestanıda ıcıyorum allahn ıznıyle ıns bısey olmıcak hıcbırınıze oturarak calısıyorum zaten sıkıntı olcak olursa rapor alırım nabalım
Rica ederim. O zaman 10 günü tamamla bi test yap.Teşekkürler cok guzel anlatmissin :) evet batma seklinde. Birde sanki baskı gibi
Sagol kuzum allahım bızlere bagıslasın onları allahım korusun ıns sende devam etmıyo dımı kanama gaşanRabbim korusun bebeğini. Aklına geldikçe elini karnına koyarak Ya-Mübdi ismi şerifini oku. Düşükten korurmuş çocuğu. Eşi karısının karnına elini koyup okusun diyorlar ama farketmez bence.
Çalışıyorsun 'di mi? Keşke dinlenme şansın olsa. Aslında arabayla gitmek bile etkiliyormuşCok salak bu drların bazıları valla sok hanı hamıle degıldım ınsanları yargılamayın dıye bence sıkayt etmnıye duruyosn bnm kahve akıntım devam edıyo ya korkuyorum
Yok canım olmadı sonra hiç çok şükür.Sagol kuzum allahım bızlere bagıslasın onları allahım korusun ıns sende devam etmıyo dımı kanama gaşan
Calısıyorum evımede 1 saat uzak ısım muhasebecıyım allahtan wcye kalkıyommara sıra kalkıyommarada ıste allahtan agrm sızım yok allahn ıznıyle bısey olmaz ınsÇalışıyorsun 'di mi? Keşke dinlenme şansın olsa. Aslında arabayla gitmek bile etkiliyormuş
Risk olanlarda. Bende calistigim için hep bunlar kafamda. Evde olsan evden çıkma yat uzan rahat olursun.
Canim yaniltmiyim ama catlatma ignesini 3 kez vuruldum 3 ay yani. Ignenin 14.gunu adet oluyosun pek sasmiyor bende hic sasmamistiKizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.
Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.
Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?