Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist yeniyse ilk adetle atılıyor canım genelde. İnşallah seninde gider temizlenirsin. Tertemiz bi hamilelik başlangıcı olur sonraki ay senin için.

Aaaaa boyle salak bısey gormedım hayatımda ya bız dr lara nasıl guvenıcez resmen. Dovseymıs bıde sımdı kendımı zor tutuyorum kotu bısey dememek ıcın

Aaaaa boyle salak bısey gormedım hayatımda ya bız dr lara nasıl guvenıcez resmen. Dovseymıs bıde sımdı kendımı zor tutuyorum kotu bısey dememek ıcın
Gece gece sabrımı zorladı valla. Ne gıcık şeydi. Rabbim bi daha çıkarmasın karşıma. Zaten stresliyim düşük mü oluyor kimyasal mı diye. Bi sen üzerime geliyor muayene edeceğine.

Gece gece sabrımı zorladı valla. Ne gıcık şeydi. Rabbim bi daha çıkarmasın karşıma. Zaten stresliyim düşük mü oluyor kimyasal mı diye. Bi sen üzerime geliyor muayene edeceğine.
Cok salak bu drların bazıları valla sok hanı hamıle degıldım ınsanları yargılamayın dıye bence sıkayt etmnıye duruyosn bnm kahve akıntım devam edıyo ya korkuyorum

Kizlar merhaba :) yine ben.
Ben gecenay femara ve ovitrelle kullandim. İgnenin ucuncu gunu lekelenmem oLmustu. İgneden bi hafta sonra progesteron sonucum 11 di. Ve ignenin 12. Gunu lekelenmem basladi. 17. Gunde tamamen adet oldum.

Sonra adetin ikinci günü tekrar femara basladik. Ama bu ay yumurtam hızlı büyüdü. Adetin 10. Gununde catlatma ignesi vuruldum. Yumurtam 21 mm di.

Ve bu ay hic lekelenmem olmadi. Zaten nedense kupkuruyum. 30 ocakta catlatma ignesi oldum. Dun yani 6 subatta progesteron tahlili istedi dr yine. Sonuc 14 cikti. İgnenin 8. Gunundeyim. Bu sabah kasiklarimda resmen bi damar atti atti durdu. Sizce benim bi sonraki adetim ne zaman olur ? Ne zaman test yapabilirim ? Suan inanilmaz belim agriyor sadece. Arada kasiklarda bi bi Ağrı geziyor

Cok salak bu drların bazıları valla sok hanı hamıle degıldım ınsanları yargılamayın dıye bence sıkayt etmnıye duruyosn bnm kahve akıntım devam edıyo ya korkuyorum
Şikayet edicem mutlaka.
Tekrar bi doktora git canım. Bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma. Stres yapınca tansiyon yükseliyormuş kanama artıyormuş dün ilk triyaj'da ki kadın söyledi. Sakin ol. Allah ömür biçmişse bi şekilde olur. Sen kendini pamuklara da sarsan koşup atlasan da dünyaya geleceği varsa kimse engel olamaz.

Benim yumurtlamanın 7nci günün de progesteronum 24tü. Doktor 20nin üzerinde gebelikten şüpheleniyoruz demişti. Ama belki progesteron düşüktür bi takviyeyle toparlanır bilemeyiz. Kuru olman da eksi tabi. Genelde akıntılı geçer gebeliğin başları. Benim yumurtlamadan beri akıntım olmadığı olmadı. Ve çoğu kadında böyleymiş.
14 değeri büyük ihtimalle yumurta çatlamış demek oluyor ama gebeliğe işaret edecek bi sayı değil. Yine de ilaçlar işe yaramış o anlaşılıyor doktor da anlatmıştır. İdrar testini de yumurtlamanın 10ncu gününden itibaren yapabilirsin. Benim 11nci günde baya silik çıktı. Daha erken de çıkabilir ama bence yapma üzülme.
Bi de kasıklarda ki ağrı batma şeklinde mi ?

Haklısın allahın takdırı ıns bebeklerımız bızle kalır pembe olmadı surece cok sıkıntı yok progestanıda ıcıyorum allahn ıznıyle ıns bısey olmıcak hıcbırınıze oturarak calısıyorum zaten sıkıntı olcak olursa rapor alırım nabalım

Teşekkürler cok guzel anlatmissin :) evet batma seklinde. Birde sanki baskı gibi

Rabbim korusun bebeğini. Aklına geldikçe elini karnına koyarak Ya-Mübdi ismi şerifini oku. Düşükten korurmuş çocuğu. Eşi karısının karnına elini koyup okusun diyorlar ama farketmez bence.

Rabbim korusun bebeğini. Aklına geldikçe elini karnına koyarak Ya-Mübdi ismi şerifini oku. Düşükten korurmuş çocuğu. Eşi karısının karnına elini koyup okusun diyorlar ama farketmez bence.
Sagol kuzum allahım bızlere bagıslasın onları allahım korusun ıns sende devam etmıyo dımı kanama gaşan

Çalışıyorsun 'di mi? Keşke dinlenme şansın olsa. Aslında arabayla gitmek bile etkiliyormuş
Risk olanlarda. Bende calistigim için hep bunlar kafamda. Evde olsan evden çıkma yat uzan rahat olursun.

Çalışıyorsun 'di mi? Keşke dinlenme şansın olsa. Aslında arabayla gitmek bile etkiliyormuş
Risk olanlarda. Bende calistigim için hep bunlar kafamda. Evde olsan evden çıkma yat uzan rahat olursun.
Calısıyorum evımede 1 saat uzak ısım muhasebecıyım allahtan wcye kalkıyommara sıra kalkıyommarada ıste allahtan agrm sızım yok allahn ıznıyle bısey olmaz ıns

Canim yaniltmiyim ama catlatma ignesini 3 kez vuruldum 3 ay yani. Ignenin 14.gunu adet oluyosun pek sasmiyor bende hic sasmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…