- 16 Şubat 2017
- 1.441
- 990
- 123
Yani iki gun sonrami canimRica ederim. O zaman 10 günü tamamla bi test yap.
Canim dedigim gibi benim ignenin 12. Gunu lekelenme basladi. Tam sokulmesi 17. Gundu. Bu ay ne olur bilemiyorumCanim yaniltmiyim ama catlatma ignesini 3 kez vuruldum 3 ay yani. Ignenin 14.gunu adet oluyosun pek sasmiyor bende hic sasmamisti
Calısıyorum evımede 1 saat uzak ısım muhasebecıyım allahtan wcye kalkıyommara sıra kalkıyommarada ıste allahtan agrm sızım yok allahn ıznıyle bısey olmaz ıns
Strese gormemeye calısıyorum ıste cnm oturuyorum en azından ayakta calıssam hamılelık ıcın sıkıntı olurAh canım benim allah sabır versin sen de mi muhasebecisin? Benim eşim de mali müşavir çektiğiniz sıkıntıları bilirim.
Evet canım.Yani iki gun sonrami canim
Evet canım.
Test doğru canım takvim yanlisKızlar merhaba, bir sorum olacak. Bütün int sitelerinden öğrendiğim yumurtlama tarihim 07 şubatken bu ay ovulasyon testi ile en koyu çıkan çizginin 5 şubatta olduğunu farkettim. Böyle bişey olabilir mi? Eğer böyleyse biz aylardır yanlış zamanlarda çalışıyormuşuzneden erken yumurtlamış olabilirim test yanlış olabilir mi sizce?
10 dk geciktim de randevu saatleri gelenleri almalıyım önce onlar bitince alırım seni dedi. Bekliyoruz.Canım naptın çıktın mı doktordan? Neden olmuş o lekelenme
Adetten genelde 10 gun sonra hergun olabılır cnm koyu olduysa 24 36 saat ıcınde catlamıstır koyuyu gorunce calıs ben koyuyu gormeden bı aksam pnce ve koyu oldugu gun bırlıkte oldumKızlar merhaba, bir sorum olacak. Bütün int sitelerinden öğrendiğim yumurtlama tarihim 07 şubatken bu ay ovulasyon testi ile en koyu çıkan çizginin 5 şubatta olduğunu farkettim. Böyle bişey olabilir mi? Eğer böyleyse biz aylardır yanlış zamanlarda çalışıyormuşuzneden erken yumurtlamış olabilirim test yanlış olabilir mi sizce?
10 dk geciktim de randevu saatleri gelenleri almalıyım önce onlar bitince alırım seni dedi. Bekliyoruz.
Benimde ayın 8i gösteriyor takvim yumurtlama testine göre 5 şubatta çatladı yumurtam. Her kadının sabit değil yani hatta her ay bile aynı gün çatlamıyor. Bende yanlış çalışıyormuşumKızlar merhaba, bir sorum olacak. Bütün int sitelerinden öğrendiğim yumurtlama tarihim 07 şubatken bu ay ovulasyon testi ile en koyu çıkan çizginin 5 şubatta olduğunu farkettim. Böyle bişey olabilir mi? Eğer böyleyse biz aylardır yanlış zamanlarda çalışıyormuşuzneden erken yumurtlamış olabilirim test yanlış olabilir mi sizce?
Canım silikleştiği gün birlikte olmadın mı ? Bende olamadım misafirim vardı çok geç yattık halimiz yoktu :) ama koyu gördüğüm gün oldu ilişki. Hatta iki kez.Adetten genelde 10 gun sonra hergun olabılır cnm koyu olduysa 24 36 saat ıcınde catlamıstır koyuyu gorunce calıs ben koyuyu gormeden bı aksam pnce ve koyu oldugu gun bırlıkte oldum
Bu sonuç ne tam gebesin demek ne de gebe değilsin demek çok arada bir değer dedi. Bende daha adetim geçmedi 9 şubat dedim. O zaman işler değişir ama 48 saat geçmeden kan almak bişey ifade etmez dedi. Ama alalım yine de dediler. Kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç. Kanama için de normal ilk 3 ay ufak kanamalar olur artmadığı sürece sıkıntı yok dedi.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
İyi bari canım çok şükür. Senin daha önce kimyasal deneyimin oldu mu ?Bu sonuç ne tam gebesin demek ne de gebe değilsin demek çok arada bir değer dedi. Bende daha adetim geçmedi 9 şubat dedim. O zaman işler değişir ama 48 saat geçmeden kan almak bişey ifade etmez dedi. Ama alalım yine de dediler. Kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç. Kanama için de normal ilk 3 ay ufak kanamalar olur artmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
İnşallah artar hayırlısı ile canimBu sonuç ne tam gebesin demek ne de gebe değilsin demek çok arada bir değer dedi. Bende daha adetim geçmedi 9 şubat dedim. O zaman işler değişir ama 48 saat geçmeden kan almak bişey ifade etmez dedi. Ama alalım yine de dediler. Kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç. Kanama için de normal ilk 3 ay ufak kanamalar olur artmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
Bu sonuç ne tam gebesin demek ne de gebe değilsin demek çok arada bir değer dedi. Bende daha adetim geçmedi 9 şubat dedim. O zaman işler değişir ama 48 saat geçmeden kan almak bişey ifade etmez dedi. Ama alalım yine de dediler. Kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç. Kanama için de normal ilk 3 ay ufak kanamalar olur artmadığı sürece sıkıntı yok dedi.
İnşallah canım.İnşallah artar hayırlısı ile canim
Haklısın canım. Adetim cuma. Pazartesi günü giderim diyordum erken mi olur.Evet canım doğru söylemiş. İki güne bir kan verme ama bunlar insanı hep strese sokuyor. Adetin geçsin 1 hafta sofa filan git hem kese görürsün çünkü değer 1000-1500 olduğu zaman kese görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?