Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Calısıyorum evımede 1 saat uzak ısım muhasebecıyım allahtan wcye kalkıyommara sıra kalkıyommarada ıste allahtan agrm sızım yok allahn ıznıyle bısey olmaz ıns

Ah canım benim allah sabır versin sen de mi muhasebecisin? Benim eşim de mali müşavir çektiğiniz sıkıntıları bilirim.

Kızlar merhaba, bir sorum olacak. Bütün int sitelerinden öğrendiğim yumurtlama tarihim 07 şubatken bu ay ovulasyon testi ile en koyu çıkan çizginin 5 şubatta olduğunu farkettim. Böyle bişey olabilir mi? Eğer böyleyse biz aylardır yanlış zamanlarda çalışıyormuşuz neden erken yumurtlamış olabilirim test yanlış olabilir mi sizce?

Test doğru canım takvim yanlis

Adetten genelde 10 gun sonra hergun olabılır cnm koyu olduysa 24 36 saat ıcınde catlamıstır koyuyu gorunce calıs ben koyuyu gormeden bı aksam pnce ve koyu oldugu gun bırlıkte oldum

Benimde ayın 8i gösteriyor takvim yumurtlama testine göre 5 şubatta çatladı yumurtam. Her kadının sabit değil yani hatta her ay bile aynı gün çatlamıyor. Bende yanlış çalışıyormuşum

Adetten genelde 10 gun sonra hergun olabılır cnm koyu olduysa 24 36 saat ıcınde catlamıstır koyuyu gorunce calıs ben koyuyu gormeden bı aksam pnce ve koyu oldugu gun bırlıkte oldum
Canım silikleştiği gün birlikte olmadın mı ? Bende olamadım misafirim vardı çok geç yattık halimiz yoktu :) ama koyu gördüğüm gün oldu ilişki. Hatta iki kez.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Bu sonuç ne tam gebesin demek ne de gebe değilsin demek çok arada bir değer dedi. Bende daha adetim geçmedi 9 şubat dedim. O zaman işler değişir ama 48 saat geçmeden kan almak bişey ifade etmez dedi. Ama alalım yine de dediler. Kan verdim 3 saat sonra çıkacak sonuç. Kanama için de normal ilk 3 ay ufak kanamalar olur artmadığı sürece sıkıntı yok dedi.

İyi bari canım çok şükür. Senin daha önce kimyasal deneyimin oldu mu ?

İnşallah artar hayırlısı ile canim

Evet canım doğru söylemiş. İki güne bir kan verme ama bunlar insanı hep strese sokuyor. Adetin geçsin 1 hafta sofa filan git hem kese görürsün çünkü değer 1000-1500 olduğu zaman kese görünüyor.

Evet canım doğru söylemiş. İki güne bir kan verme ama bunlar insanı hep strese sokuyor. Adetin geçsin 1 hafta sofa filan git hem kese görürsün çünkü değer 1000-1500 olduğu zaman kese görünüyor.
Haklısın canım. Adetim cuma. Pazartesi günü giderim diyordum erken mi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…