Yok canım ilk gebeliğim.İyi bari canım çok şükür. Senin daha önce kimyasal deneyimin oldu mu ?
Ee tamam kendini strese sokma. Bak burda türkiyenin bütün kadınları yokki. Herkes böyle kimyasalmış düşükmüş yaşamıyor ki. Kötü düşünme. Seninde başına gelecek diye birşey yok canım benim. Sağlıklı olacak inşallah pozitif enerji gönderelim senin minnoşa :)Yok canım ilk gebeliğim.
Benım aynı gun koyulasıp sılıklesto cnm uc gun ust ıste oldu ısteCanım silikleştiği gün birlikte olmadın mı ? Bende olamadım misafirim vardı çok geç yattık halimiz yoktu :) ama koyu gördüğüm gün oldu ilişki. Hatta iki kez.
Anladım canım tamam teşekkürlerBenım aynı gun koyulasıp sılıklesto cnm uc gun ust ıste oldu ıste
Öyle tabi canım. Ama oran %50 olunca insanın aklına gelmeden edemiyor :)Ee tamam kendini strese sokma. Bak burda türkiyenin bütün kadınları yokki. Herkes böyle kimyasalmış düşükmüş yaşamıyor ki. Kötü düşünme. Seninde başına gelecek diye birşey yok canım benim. Sağlıklı olacak inşallah pozitif enerji gönderelim senin minnoşa :)
Benim 4 arkadaşım yeni yakın hamile kaldı hemde tek kurşun :)) hiç böyle birşey yaşamadılar boşver düşünme :)Öyle tabi canım. Ama oran %50 olunca insanın aklına gelmeden edemiyor :)
Aynen kötüyü çağırmiim gayet sağlıklı olacak benim bebiş Allah'ın izniyle. :)Benim 4 arkadaşım yeni yakın hamile kaldı hemde tek kurşun :)) hiç böyle birşey yaşamadılar boşver düşünme :)
Canimm senin modun mu düştü bakayim pozitif düşünüyoruz dr lar profosyonel cvp veriyor hisleriyle deil ama sen hislerinle hareket edeceksin karninda bir bebek var suan olumlu düşünüyoruz kendini yipratmak yokÖyle tabi canım. Ama oran %50 olunca insanın aklına gelmeden edemiyor :)
Merhaba canım mesajını okuyunca yazmak istedim benim hamile kaldığım ay 4cm kist vardı doktor önemli değil gider bu dedi sonra düşük yaptım bi ay sonra gitmişti kistte erimişti. Düşüğün yada olmamasının kistle bi alakası olmuyo bildiğim kadarıyla o yüzden stres yapmaBende dün regl oldum. Yumurtalik kisti oluşmuş. Sansin varsa adetle atarain belki demisti. İnsallah adetle atmisimdir kisti. Kist varken gebelik olmaz dediydi doktor. Persembe doktora kontrolüm var kiste bakacak. Bu ay ona göre yumurta takibi yapacagiz. Olmadi mart ayına kalirsa —ki insallah mart ayinda gene kaldigimi ogrenirim hayırlısiyla— mart ayina kalirsa iste yumurta buyutucu ilac ve catlatma ignesi yapacağız dedi. Hayirlisi hakkimizda...
Çıkmış canım sonuç. Tahmin ettiğim gibi 21.5 çıkmış. 1 günde %50 artmış.Benim 4 arkadaşım yeni yakın hamile kaldı hemde tek kurşun :)) hiç böyle birşey yaşamadılar boşver düşünme :)
İyiyim canım yaa. Kanama korkuttu beni moral falan kalmadı ama şimdi iyi hissediyorum. Kan sonucumda çıktı 21.5Canimm senin modun mu düştü bakayim pozitif düşünüyoruz dr lar profosyonel cvp veriyor hisleriyle deil ama sen hislerinle hareket edeceksin karninda bir bebek var suan olumlu düşünüyoruz kendini yipratmak yok
Çok şükür tatlım şu bat geçse biran önce. Ben bilmiyorum kimyasalda bu yükseliş bata kadar devam ediyor muÇıkmış canım sonuç. Tahmin ettiğim gibi 21.5 çıkmış. 1 günde %50 artmış.
Ayy valla bunca zaman resmen yanlış hesaplamışım 10 günü hiç ciddiye almamıştımAdetten genelde 10 gun sonra hergun olabılır cnm koyu olduysa 24 36 saat ıcınde catlamıstır koyuyu gorunce calıs ben koyuyu gormeden bı aksam pnce ve koyu oldugu gun bırlıkte oldum
Çatladıktan sora 72 saat vaktimiz sanırım zararın neresinden dönersek kardır :)Benimde ayın 8i gösteriyor takvim yumurtlama testine göre 5 şubatta çatladı yumurtam. Her kadının sabit değil yani hatta her ay bile aynı gün çatlamıyor. Bende yanlış çalışıyormuşum
Haklısın canım. Adetim cuma. Pazartesi günü giderim diyordum erken mi olur.
Battan 1 hafta daha kimyasal riski oluyormuş. İlk 1 haftayı atlatınca kimyasal riski ortadan kalkıyormuş. Benim 9 günüm var daha.Çok şükür tatlım şu bat geçse biran önce. Ben bilmiyorum kimyasalda bu yükseliş bata kadar devam ediyor mu
Cuma adet günüm normalde. Öyle yapayım en iyisi.Hiç acele etme canım erken öğrenmek de ayrı bir sıkıntı. 100 kere çağıracak doktor. Gittiğinde en azından kese görürsün hesapla değerini adet olmazsan gidersin
Olsun cnm onemlı olan bugunu degerlendrAyy valla bunca zaman resmen yanlış hesaplamışım 10 günü hiç ciddiye almamıştım
Maşallah tüm kuzulara ve annelerineSaol canim.darısı basina.ama bi masallahini alirim.
Hayırlı olsunEvet hamileyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?