Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatladıktan sora 72 saat vaktimiz sanırım zararın neresinden dönersek kardır :)
Çatladıktan sonra değil canım yumurtlamadan sonra. 72 saatte değil 12-24 saat. Yani koyuyu görünce akşama çalış demek oluyor. Garantilemek için sonraki günde yapılsa tadından yenmez :)

Battan 1 hafta daha kimyasal riski oluyormuş. İlk 1 haftayı atlatınca kimyasal riski ortadan kalkıyormuş. Benim 9 günüm var daha.
Amaaan ne zor işlerr yaa. Evlenmeden önce ne safmışız ona gülüyorum :)) burayada küçük küçük kızlar yazıyor sevgilimle işte farklı yollarla ilişkiye girdik hamile kalır mıyım korkuyorum diye. O işler öyle kolay değil bilmiyorlar :)) şu uğraşlara bakk. Bunlarda anlatılacak şeyler değil ki çocuğa büyüyünce anlatmkıymet bilsinler :)

Kızlar hazır yumurtlamadan bahsediyorsunuz madem bişey sorucam cevaplarsanız sevinirim bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam kaçıncı gün başlamam gerekiyor hiç bilmiyorum? Ve günde 2 defa test yapmam şartmı sadece sabahları yapsam olmazmı. Elimde 10tane test var. Adetim bittikten sonra kaçıncı gün yapim

Tatşım ben 9. Gün başladım 13. Gün pik yaptı

Bananda bhcg degerinle bebek uyuşmuyor büyük olasılıkla gelişmedi öldu dedi 2 sayfa dolusu test verdi hastaneden ciktim ama nasıl ağlıyorum 3 saat kesintisiz ağladım başka doktora gittim tekrar kan verdim alttan baktı hatta ki riskli Allaha emanet dedim artık hiç bir sorun yoktu meğer ilk gittiğim hastanede labuatuarin hatası yalnis sonuç yazmislar. Ama hiç bir doktor böyle konuşmamalı tamam değerle bebek uymuyor bir daha test yapalım ona göre tekrar konuşalım de hayatımın en kötü aniydi. Şimdi 2 yaşına girecek maşallah

İşte bu yüzden doktor çok önemli. Ben bir doktora gidiyordum suratsız kist var hastalan gel giderim tamam geçmiş gelme. Sonra annemle konuştum anlattım kızım o doktor olmaz seninle heyecanını paylaşacak bi doktor olması lazım dedim araştırdım buldum. Ne hissettiğini konunun bizim için ne kadar hassas olduğunun farkında değiller.

Ayni durumu ben de yasadim bu ay takvim 6 sini gosterrrken ben koyu cizgiyi ayin 2 sinde gordum .zirve yaptiktan sonra 12 saat icinde de catliyormus zaten .bakalim bekleyelim

Şöyledebir durum war zaten illaki o tarihte olacak diye bisi de yok verimli hafta diye gecen gunlerden herhangi bir gunde olabilir catlama

Adetin 9. Gunu basla ilk baslarda silik cikiyor renk degisimini farketmye basladiginda gun icinde 2 defa yaparsan zirve yaptigi zamani yakalaman daha kolay olur cunku bir anda dusebiliyor ve zirveyi farketmeden kacirabiliyorsun.

Renk degisimini farketmen icin attim .umarim yardimci olur

Çatladıktan sonra değil canım yumurtlamadan sonra. 72 saatte değil 12-24 saat. Yani koyuyu görünce akşama çalış demek oluyor. Garantilemek için sonraki günde yapılsa tadından yenmez :)
Anladım canım o günü değerlendirdik bakalım neler olcak bekle şimdi işin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…