Çatladıktan sonra değil canım yumurtlamadan sonra. 72 saatte değil 12-24 saat. Yani koyuyu görünce akşama çalış demek oluyor. Garantilemek için sonraki günde yapılsa tadından yenmez :)Çatladıktan sora 72 saat vaktimiz sanırım zararın neresinden dönersek kardır :)
Teşekkür ederim darısı başına.Hayırlı olsun
Hayır canım yumurta en fazla 24 saat yaşıyor. Test kullanıyorsan çift çizgiyi koyu gördüğün gün ve eetesi gün ilişki olsunÇatladıktan sora 72 saat vaktimiz sanırım zararın neresinden dönersek kardır :)
İki koyu çizgiyi görünce yap ki içeride sperm beklesin kaçırmaAyy valla bunca zaman resmen yanlış hesaplamışım 10 günü hiç ciddiye almamıştım
Amaaan ne zor işlerr yaa. Evlenmeden önce ne safmışız ona gülüyorum :)) burayada küçük küçük kızlar yazıyor sevgilimle işte farklı yollarla ilişkiye girdik hamile kalır mıyım korkuyorum diye. O işler öyle kolay değil bilmiyorlar :)) şu uğraşlara bakk. Bunlarda anlatılacak şeyler değil ki çocuğa büyüyünce anlatmkıymet bilsinler :)Battan 1 hafta daha kimyasal riski oluyormuş. İlk 1 haftayı atlatınca kimyasal riski ortadan kalkıyormuş. Benim 9 günüm var daha.
Tatşım ben 9. Gün başladım 13. Gün pik yaptıKızlar hazır yumurtlamadan bahsediyorsunuz madem bişey sorucam cevaplarsanız sevinirimbu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam kaçıncı gün başlamam gerekiyor hiç bilmiyorum? Ve günde 2 defa test yapmam şartmı sadece sabahları yapsam olmazmı. Elimde 10tane test var. Adetim bittikten sonra kaçıncı gün yapim
Bananda bhcg degerinle bebek uyuşmuyor büyük olasılıkla gelişmedi öldu dedi 2 sayfa dolusu test verdi hastaneden ciktim ama nasıl ağlıyorum 3 saat kesintisiz ağladım başka doktora gittim tekrar kan verdim alttan baktı hatta ki riskli Allaha emanet dedim artık hiç bir sorun yoktu meğer ilk gittiğim hastanede labuatuarin hatası yalnis sonuç yazmislar. Ama hiç bir doktor böyle konuşmamalı tamam değerle bebek uymuyor bir daha test yapalım ona göre tekrar konuşalım de hayatımın en kötü aniydi. Şimdi 2 yaşına girecek maşallahNasıl kan testine de mi yok dedi yuh biz doktordan daha doktor olduk be ne yoku .bana da zamanında 5+2 de kalp atışı yok ölmüş sanırım kanaman olursa gel dedi suratıma he dedim çıktım 2 gün sonra özelde kalp atışını duydum o doktorun doktorluğuna diyorum hala
İşte bu yüzden doktor çok önemli. Ben bir doktora gidiyordum suratsız kist var hastalan gel giderim tamam geçmiş gelme. Sonra annemle konuştum anlattım kızım o doktor olmaz seninle heyecanını paylaşacak bi doktor olması lazım dedim araştırdım buldum. Ne hissettiğini konunun bizim için ne kadar hassas olduğunun farkında değiller.Bananda bhcg degerinle bebek uyuşmuyor büyük olasılıkla gelişmedi öldu dedi 2 sayfa dolusu test verdi hastaneden ciktim ama nasıl ağlıyorum 3 saat kesintisiz ağladım başka doktora gittim tekrar kan verdim alttan baktı hatta ki riskli Allaha emanet dedim artık hiç bir sorun yoktu meğer ilk gittiğim hastanede labuatuarin hatası yalnis sonuç yazmislar. Ama hiç bir doktor böyle konuşmamalı tamam değerle bebek uymuyor bir daha test yapalım ona göre tekrar konuşalım de hayatımın en kötü aniydi. Şimdi 2 yaşına girecek maşallah
Ayni durumu ben de yasadim bu ay takvim 6 sini gosterrrken ben koyu cizgiyi ayin 2 sinde gordum .zirve yaptiktan sonra 12 saat icinde de catliyormus zaten .bakalim bekleyelimKızlar merhaba, bir sorum olacak. Bütün int sitelerinden öğrendiğim yumurtlama tarihim 07 şubatken bu ay ovulasyon testi ile en koyu çıkan çizginin 5 şubatta olduğunu farkettim. Böyle bişey olabilir mi? Eğer böyleyse biz aylardır yanlış zamanlarda çalışıyormuşuzneden erken yumurtlamış olabilirim test yanlış olabilir mi sizce?
Şöyledebir durum war zaten illaki o tarihte olacak diye bisi de yok verimli hafta diye gecen gunlerden herhangi bir gunde olabilir catlamaKızlar merhaba, bir sorum olacak. Bütün int sitelerinden öğrendiğim yumurtlama tarihim 07 şubatken bu ay ovulasyon testi ile en koyu çıkan çizginin 5 şubatta olduğunu farkettim. Böyle bişey olabilir mi? Eğer böyleyse biz aylardır yanlış zamanlarda çalışıyormuşuzneden erken yumurtlamış olabilirim test yanlış olabilir mi sizce?
Adetin 9. Gunu basla ilk baslarda silik cikiyor renk degisimini farketmye basladiginda gun icinde 2 defa yaparsan zirve yaptigi zamani yakalaman daha kolay olur cunku bir anda dusebiliyor ve zirveyi farketmeden kacirabiliyorsun.Kızlar hazır yumurtlamadan bahsediyorsunuz madem bişey sorucam cevaplarsanız sevinirimbu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam kaçıncı gün başlamam gerekiyor hiç bilmiyorum? Ve günde 2 defa test yapmam şartmı sadece sabahları yapsam olmazmı. Elimde 10tane test var. Adetim bittikten sonra kaçıncı gün yapim
Renk degisimini farketmen icin attim .umarim yardimci olurKızlar hazır yumurtlamadan bahsediyorsunuz madem bişey sorucam cevaplarsanız sevinirimbu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıcam kaçıncı gün başlamam gerekiyor hiç bilmiyorum? Ve günde 2 defa test yapmam şartmı sadece sabahları yapsam olmazmı. Elimde 10tane test var. Adetim bittikten sonra kaçıncı gün yapim
Yardımcı olmazmı canım teste göre bariz belli yumurtlama günleri.bende bu şekil yapim o halde.Renk degisimini farketmen icin attim .umarim yardimci olurEki Görüntüle 2107677
Anladım canım o günü değerlendirdik bakalım neler olcak bekle şimdi işin yoksaÇatladıktan sonra değil canım yumurtlamadan sonra. 72 saatte değil 12-24 saat. Yani koyuyu görünce akşama çalış demek oluyor. Garantilemek için sonraki günde yapılsa tadından yenmez :)
Sağol canım cevabın için.adetim biter bitmez başlamiim o zamanTatşım ben 9. Gün başladım 13. Gün pik yaptı
Çok güzel canım. Doğumdan sonra silikleşir inşallah :)yarın adet günüm
günlerdir yılmadan gebelik testi yapıyorum
bugünkü de böyle
Çok güzel canım. Doğumdan sonra silikleşir inşallah :)
:) psikolojik olarak hazırlıyor sanırım insanı. Bilmiyorum ama :)inşallah kuzum:)
totem işe yarıyor gibi hı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?