Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa dimi tecrube onemli ilk hamilleigimdede kullandim testi ilk denemede oldu hemen.test dogru gunu yakalama konusunda hayat kurtariyo
İnşallah ben de testi ilk denediğim ay hamile kaldım derim :) bunca zamandır hep başka günlere yoğunlaşmışım ama dediğin gibi hiç belli olmuyo her türlüsü yaşanmış birileri tarafından.. bi de böyle denemiş olduk bakalım kısmet

Bende geçen eşime dedim, bu çocuk yarın ne yaptınız ki benim için falan derse.. ona ne fedakarlıklar yaptığı mi soyle. Yapmak için ayrı, ilaçlar ayrı çileler. Yaşadığın stres çabası.

yarın adet günüm
günlerdir yılmadan gebelik testi yapıyorum
bugünkü de böyle

Maşallah canım. Kimyasallarda bu kadar köyü yakalamadın dimi. Artık kan tahlili ver bence.

Geldi gönlümün efendisi haha

Hemen yaptım ama negatif çıktı periyodumun 14. Günündeyim bu ay yumurta olmayacak galiba bende :)

Eklentiler

• 4921B856-93F4-45CF-970E-1E5C1DEC7DE3.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 72
Son adet tarihim 11 Ocak. 6 Şubat'ta adet olmalıydım. Kasıklarım son 10 gündür ağrıyor, karnımda gaz var sanki. Göbeğimin altı ağrıyor. Bir kaç saat önce kahverengi akıntı gördüm çamaşırımda. Peçete ile baktım pembemsi akıntı geldi. Fakat devamı yok. Hamile olma ihtimalim var mı?

Benm hcg uyumluydu daha önce de yaptırmıştım test artış var yani günlük 2 kat kadr alttan baktı karından baktı yok görünmüyor daha küçük görünmez demesi gerekirken ölmüş diyor akıllım ya cuma günüydü birde kanaman olursa haftasonu gel diyor eve geldim hiç üzülmedim ki cihazın iyi olmadığını düşündüm hep olumlu düşündüm pazartesi özel doktorda kalp atışı duyduk yani şuan kızım 4.5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…