yarın adet günüm
günlerdir yılmadan gebelik testi yapıyorum
bugünkü de böyle
Bugün resmen aydınlanma yaşadımAyni durumu ben de yasadim bu ay takvim 6 sini gosterrrken ben koyu cizgiyi ayin 2 sinde gordum .zirve yaptiktan sonra 12 saat icinde de catliyormus zaten .bakalim bekleyelim
Yaa dimi tecrube onemli ilk hamilleigimdede kullandim testi ilk denemede oldu hemen.test dogru gunu yakalama konusunda hayat kurtariyoBugün resmen aydınlanma yaşadım
İnşallah ben de testi ilk denediğim ay hamile kaldım derim :) bunca zamandır hep başka günlere yoğunlaşmışım ama dediğin gibi hiç belli olmuyo her türlüsü yaşanmış birileri tarafından.. bi de böyle denemiş olduk bakalım kısmetYaa dimi tecrube onemli ilk hamilleigimdede kullandim testi ilk denemede oldu hemen.test dogru gunu yakalama konusunda hayat kurtariyo
Tebrikler ilk silik cizgiyi kacinci gunde yakaladin .elimde bolca gebelik testi war ne zamn baslasam diye dusunuyorumyarın adet günüm
bugünkü de böyle
Amaaan ne zor işlerr yaa. Evlenmeden önce ne safmışız ona gülüyorum :)) burayada küçük küçük kızlar yazıyor sevgilimle işte farklı yollarla ilişkiye girdik hamile kalır mıyım korkuyorum diye. O işler öyle kolay değil bilmiyorlar :)) şu uğraşlara bakk. Bunlarda anlatılacak şeyler değil ki çocuğa büyüyünce anlatmkıymet bilsinler :)
yarın adet günüm
bugünkü de böyle
süperrrryarın adet günüm
bugünkü de böyle
hayırlı olsun cnm,geçtimi gününyarın adet günüm
bugünkü de böyle
Canım hayırlı olsun nasıl öğrendin?Kızlar hanileynisim
Benm hcg uyumluydu daha önce de yaptırmıştım test artış var yani günlük 2 kat kadr alttan baktı karından baktı yok görünmüyor daha küçük görünmez demesi gerekirken ölmüş diyor akıllım ya cuma günüydü birde kanaman olursa haftasonu gel diyor eve geldim hiç üzülmedim ki cihazın iyi olmadığını düşündüm hep olumlu düşündüm pazartesi özel doktorda kalp atışı duyduk yani şuan kızım 4.5 yaşındaBananda bhcg degerinle bebek uyuşmuyor büyük olasılıkla gelişmedi öldu dedi 2 sayfa dolusu test verdi hastaneden ciktim ama nasıl ağlıyorum 3 saat kesintisiz ağladım başka doktora gittim tekrar kan verdim alttan baktı hatta ki riskli Allaha emanet dedim artık hiç bir sorun yoktu meğer ilk gittiğim hastanede labuatuarin hatası yalnis sonuç yazmislar. Ama hiç bir doktor böyle konuşmamalı tamam değerle bebek uymuyor bir daha test yapalım ona göre tekrar konuşalım de hayatımın en kötü aniydi. Şimdi 2 yaşına girecek maşallah
Hayırlı olsunKızlar hanileynisim
VarrrrKızlar var mı bişey?
Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay ben dd alıcam bunlardanGeldi gönlümün efendisi haha
Hemen yaptım ama negatif çıktı periyodumun 14. Günündeyim bu ay yumurta olmayacak galiba bende :)
ben silik çizgi gördümKızlar var mı bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?