Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün kala çıkarmı kanda
Çıkabilir ama çıkmayadabilir. Kesin değil. Ben hep 7-10 dün diyordum ama 11nci günde 14 çıktı. Bi önceli günde yapsam 9-10 gibi bi değer çıkardı gerçi bişeyler var diye şüphelenirdim. Benim son dakikarda çıkıyor öğrenmiş oldum.
Belirtiler varsa önce idrar testi yap bence. Kanda negatif görmek çok daha yıpratıyor insanı. Yok ben garanti olsun diye kan vercem dersem en geç yarın çıkar kanda düşükte olsa.

Kız hormon için kan verdim ona da bakalım dedik 67 çıktı şok oldum ben 45 güne bir adet olurum en son 11 ocakta olmuştum ya şok oldum ağlamaktan oldim
Ay çok sevindim canım. Değerde ne güzel yüksek. 5 haftalık o zaman bebiş. takvim de yap hemen :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bhcg giderek yükselir de sağlıkla kucağına alırsın :)

Kızlar hamisleri tebrik ederim iki gün yoktum sayınız artıyor gibi hadi hayırlısı inşallah bende ilaçsız yumurta takibine başladım bu ay yumurtlama normal mi ona bakacak mis doktorum değilse ilacli yumurta takibi normalse aşılama yapilacak artik insallah gerek kalmadan gelir bakalim :))

Canim dedigim gibi benim ignenin 12. Gunu lekelenme basladi. Tam sokulmesi 17. Gundu. Bu ay ne olur bilemiyorum
Anladim canim bunyeden bunyeye degisiyor tabi. Benimde ilk ay gecikmisti adetim 5 gun falan sonraki 2 ay tam 14.gunde oldum. Suan kacinci gunu ignenin demistin ?

Evet demiştin kuzum:)
Kuzummm hamileymişsin ayyy coks evindim hadi hayırlsıyla kucagna almak da nasip olsun :) datısı bize inş :)

Canım doktorunu anlattıklarına göre hiç gözüm tutmadı. Bir kere erkekte anormal test sonucu geldiyse genelde 15 20 gün sonra tekrar edilir. Bence baska bir doktora daha git mutlaka ve testi tekrarlayın canım. Erkek örneği verirken ufak bi hata yapsa inan sonucu acatip etkiliyor. O yüzden mutlaka tekrar ettir ve baska bir doktora git. Olur Allah ın izniyle merak etme. Canını sıkma.

naz2018 bir biz kaldık başlıkta. Maşallah herkes hamiş Bizde bu ayı pas mi gecsek diye düşünelim.
@arminch denisigo sen ben artık bir sonraki gruptayiz inşallah.

Kızzz beni unuttun mu bende de yok bişe aaaa :) lütfen yaniiiii

Kız hormon için kan verdim ona da bakalım dedik 67 çıktı şok oldum ben 45 güne bir adet olurum en son 11 ocakta olmuştum ya şok oldum ağlamaktan oldim
Canimmm hayirli olsun cok sevindim konusmustuk demi bak hamileymissin biseye gerek kalmadi ayyy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…