Çıkabilir ama çıkmayadabilir. Kesin değil. Ben hep 7-10 dün diyordum ama 11nci günde 14 çıktı. Bi önceli günde yapsam 9-10 gibi bi değer çıkardı gerçi bişeyler var diye şüphelenirdim. Benim son dakikarda çıkıyor öğrenmiş oldum.5 gün kala çıkarmı kanda
Kız nerde nasıl oldu testi at. Ayy ne diyorsun yaaa çok sevindim. İdrarda mı kan da mı çıktı
Kız hormon için kan verdim ona da bakalım dedik 67 çıktı şok oldum ben 45 güne bir adet olurum en son 11 ocakta olmuştum ya şok oldum ağlamaktan oldimKız nerde nasıl oldu testi at. Ayy ne diyorsun yaaa çok sevindim. İdrarda mı kan da mı çıktı
Ay çok sevindim canım. Değerde ne güzel yüksek. 5 haftalık o zaman bebiş. takvim de yap hemen :)Kız hormon için kan verdim ona da bakalım dedik 67 çıktı şok oldum ben 45 güne bir adet olurum en son 11 ocakta olmuştum ya şok oldum ağlamaktan oldim
Allah razı olsun canım ben çok şaşırdım cokAy çok sevindim canım. Değerde ne güzel yüksek. 5 haftalık o zaman bebiş. takvim de yap hemen :)
Hadi hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bhcg giderek yükselir de sağlıkla kucağına alırsın :)
Cümlemizden canım. Belirti yok muydu.Allah razı olsun canım ben çok şaşırdım cok
Canım belimde aşırı ağrı vardıCümlemizden canım. Belirti yok muydu.
Anladim canim bunyeden bunyeye degisiyor tabi. Benimde ilk ay gecikmisti adetim 5 gun falan sonraki 2 ay tam 14.gunde oldum. Suan kacinci gunu ignenin demistin ?Canim dedigim gibi benim ignenin 12. Gunu lekelenme basladi. Tam sokulmesi 17. Gundu. Bu ay ne olur bilemiyorum
Kuzummm hamileymişsin ayyy coks evindim hadi hayırlsıyla kucagna almak da nasip olsun :) datısı bize inş :)Evet demiştin kuzum:)
Canım doktorunu anlattıklarına göre hiç gözüm tutmadı. Bir kere erkekte anormal test sonucu geldiyse genelde 15 20 gün sonra tekrar edilir. Bence baska bir doktora daha git mutlaka ve testi tekrarlayın canım. Erkek örneği verirken ufak bi hata yapsa inan sonucu acatip etkiliyor. O yüzden mutlaka tekrar ettir ve baska bir doktora git. Olur Allah ın izniyle merak etme. Canını sıkma.Eşimin Sonucu bu canım peki sizin direk oldu mu herhangi bir tedavi görmeden. Bende belkide bendedir sıkıntı diye düşünüyorum ama hormonlarıma baktı bir şey yok dedi alttan muayene hiç yaptırmadım şimdiye kadar eşimin testini görünce benim şuan yapabileceğim bir şey yok
Anladim canim bunyeden bunyeye degisiyor tabi. Benimde ilk ay gecikmisti adetim 5 gun falan sonraki 2 ay tam 14.gunde oldum. Suan kacinci gunu ignenin demistin ?
Canimmm hayirli olsun cok sevindim konusmustuk demi bak hamileymissin biseye gerek kalmadi ayyy :))Kız hormon için kan verdim ona da bakalım dedik 67 çıktı şok oldum ben 45 güne bir adet olurum en son 11 ocakta olmuştum ya şok oldum ağlamaktan oldim
12.gunden sonra test yap bence canim erken yapip hayal kirikligi yasayanda cok oluyor. Bi kere yap hemencecik ciksin insallahhhh :)Bugun sekizinci gun. İgne oldugum oldude sayarsak dokuz canim
Var orda bi cizgi bende gordum hayirli olsun canim benim:)Sağolun kızlar amin inşallah vardır test beni yanıltmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?