Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Ama değerlerim düşük gidiyor. Korkuyorum

Yaa internete araştırıp duruyorum öğrendiğimden beri. Düşük mü değerim sence bilemedim
İnşallah canım.
Ya bi dur ya dusuk deyipte kotu enerji yayma kendine :)
Daha senin bata var kuzum oyle dusunme hayirlisi olsun de bol bol dua et insallah yukselicek hem dusmemis baksana yukselmis o bile biseydir dusse Allah korusun derdik kimyasalmi diye kotu seyleri aklina getirme lutfen

İnsallah. Dedigim gibi gecen ay bol lekeli gecti. İğneden üç gün sonra leke geldi kanama gibi durdu. 12. Gun lekelenme basladi yine bes gun sonrada hastalndim zaten
Ilk aymiydi ignede canim gecen ay ? Ya benim doktorum onlari kafaya takma lekelenme olayini tedavi goruyosun normal demisti benim adetimde birinde kahverengi olmustu hep normal olmamisti. Doktorun ne dedi o duruma?

Haklısın canım. En azından yükselmiş. Hemde 24 saat bile geçmedi 10-11 saat sonra tekrar kan aldılar. Bence iyi yükselmiş. Benim zamanlarımda yumurtlayanların daha yüksek değerleri genelde. O düşündürdü biraz ama haklısın. Allah'ın izniyle yükselecektir.

Ilk aymiydi ignede canim gecen ay ? Ya benim doktorum onlari kafaya takma lekelenme olayini tedavi goruyosun normal demisti benim adetimde birinde kahverengi olmustu hep normal olmamisti. Doktorun ne dedi o duruma?

Kanamya donmesae normal demişti. Ama sonra zaten iki gun gecikmeyle adet oldum. Cok erken lekelenme olmustu ya o yuzden ben evham yapmisti. Sonra zaten adet donemimde kanamaya dondu kuzum. Evet gecen ay ilk ayimdi. Femara ve ovitrelle. Bu ay yine femara ama çatlatma ignesi baska bi igneydi. Crimion muydu oyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…