- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Benim takvimin altinda takvim ekle falan diye bi yer var oraya tikla yapiliyor bebem hamilelik takvimi imza ekle yaziyormus :)
Yukardan ismine tıkla. Kişisel bilgilere tıkla. Aşağı doğru in ortalarda hamilelik takvimi yazan yere tahmini Doğum tarihini yaz.
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Ama değerlerim düşük gidiyor. KorkuyorumKuzummm hamileymişsin ayyy coks evindim hadi hayırlsıyla kucagna almak da nasip olsun :) datısı bize inş :)
Canım doktorunu anlattıklarına göre hiç gözüm tutmadı. Bir kere erkekte anormal test sonucu geldiyse genelde 15 20 gün sonra tekrar edilir. Bence baska bir doktora daha git mutlaka ve testi tekrarlayın canım. Erkek örneği verirken ufak bi hata yapsa inan sonucu acatip etkiliyor. O yüzden mutlaka tekrar ettir ve baska bir doktora git. Olur Allah ın izniyle merak etme. Canını sıkma.
Kızzz beni unuttun mu bende de yok bişe aaaa :) lütfen yaniiiii
12.gunden sonra test yap bence canim erken yapip hayal kirikligi yasayanda cok oluyor. Bi kere yap hemencecik ciksin insallahhhh :)
Yaa internete araştırıp duruyorum öğrendiğimden beri. Düşük mü değerim sence bilemedim
turuncu_girl canim kan tahlili yaptirdinmi merak ettim ?
Pazar pteside yapabilirsin canim o zamana cikar. Insallah olmaz lekelenme falan :)Eger lekelenme falan olmassa haftaya sali yapmayi düşünüyorum ozanan :)
Yukardan ismine tıkla. Kişisel bilgilere tıkla. Aşağı doğru in ortalarda hamilelik takvimi yazan yere tahmini Doğum tarihini yaz.
Ya bi dur ya dusuk deyipte kotu enerji yayma kendine :)Yaa internete araştırıp duruyorum öğrendiğimden beri. Düşük mü değerim sence bilemedim
İnşallah canım.
Pazar pteside yapabilirsin canim o zamana cikar. Insallah olmaz lekelenme falan :)
Test yaptin mi peki tekrar evde kuzumYok canım dr umu aradım yarın aynı saatlerde yaptır dedi.
Allah razı olsun. Hiç merak etmeyin canım. Her birinize dua ediyorum. Rabbim en yakın zamanda hepinize nasip etsin inşallah.Cnm çok sevündim hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bizlere de dua et lütfen cnmmmm
Ilk aymiydi ignede canim gecen ay ? Ya benim doktorum onlari kafaya takma lekelenme olayini tedavi goruyosun normal demisti benim adetimde birinde kahverengi olmustu hep normal olmamisti. Doktorun ne dedi o duruma?İnsallah. Dedigim gibi gecen ay bol lekeli gecti. İğneden üç gün sonra leke geldi kanama gibi durdu. 12. Gun lekelenme basladi yine bes gun sonrada hastalndim zaten
Test yaptin mi peki tekrar evde kuzum
Allah razı olsun. Hiç merak etmeyin canım. Her birinize dua ediyorum. Rabbim en yakın zamanda hepinize nasip etsin inşallah.
Haklısın canım. En azından yükselmiş. Hemde 24 saat bile geçmedi 10-11 saat sonra tekrar kan aldılar. Bence iyi yükselmiş. Benim zamanlarımda yumurtlayanların daha yüksek değerleri genelde. O düşündürdü biraz ama haklısın. Allah'ın izniyle yükselecektir.Ya bi dur ya dusuk deyipte kotu enerji yayma kendine :)
Daha senin bata var kuzum oyle dusunme hayirlisi olsun de bol bol dua et insallah yukselicek hem dusmemis baksana yukselmis o bile biseydir dusse Allah korusun derdik kimyasalmi diye kotu seyleri aklina getirme lutfen
Dunkunde baya netti zaten yarin yaptir bakalim insallah var zaten canim. Valla ben sabrettim 3 gun gectide yaptim testi ama tahlile gece 12de gittikYok yapmadım canım.
Ilk aymiydi ignede canim gecen ay ? Ya benim doktorum onlari kafaya takma lekelenme olayini tedavi goruyosun normal demisti benim adetimde birinde kahverengi olmustu hep normal olmamisti. Doktorun ne dedi o duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?