Dün 14,77 ydi canım. Gece 10 gibi kan verdim. Ertesi gün sabah 11 de 21.5 çıktı.Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Değerin kaç senin. Birde bat ne zamandı.
Dunkunde baya netti zaten yarin yaptir bakalim insallah var zaten canim. Valla ben sabrettim 3 gun gectide yaptim testi ama tahlile gece 12de gittikona sabredemedim sen iyi duruyosun :)
Canim yukselmemis olsaydi kork derdim ama bak U Umudumbitmedi_ onunda degeri cok yuksek degildi masallah onunda yukseldi. Iste bu yuzden erken ogrenmek iyi degil ya bundada kafaya takiyosun acaba yukselecekmi diye kanaman olmasaydida keske bekleseydin nasip kuzum az sabretHaklısın canım. En azından yükselmiş. Hemde 24 saat bile geçmedi 10-11 saat sonra tekrar kan aldılar. Bence iyi yükselmiş. Benim zamanlarımda yumurtlayanların daha yüksek değerleri genelde. O düşündürdü biraz ama haklısın. Allah'ın izniyle yükselecektir.
Dün 14,77 ydi canım. Gece 10 gibi kan verdim. Ertesi gün 11 de 21.5 çıktı.
Bat cuma günü.
Normal mi bilemedim.
Sende durumlar ne canım. 14 gün oldu mu Test yaptın mı tekrar
Anladim canim ilk ay oldugu icin oyle olmussun ilk ay benimde geciktirmisti adetimi 5 gun beklemistim. O ignenin degilde ilacinda etkisi olabiliyor. Rabbim bi dahaya gerek birakmasin insallah :) test yapinca haber ver mutlakaKanamya donmesae normal demişti. Ama sonra zaten iki gun gecikmeyle adet oldum. Cok erken lekelenme olmustu ya o yuzden ben evham yapmisti. Sonra zaten adet donemimde kanamaya dondu kuzum. Evet gecen ay ilk ayimdi. Femara ve ovitrelle. Bu ay yine femara ama çatlatma ignesi baska bi igneydi. Crimion muydu oyle bisey
Evet canım he hiç beklemediğimiz bı anda geldi ya nasıl ağladım bilemezsin çok mutluyumCanimmm hayirli olsun cok sevindim konusmustuk demi bak hamileymissin biseye gerek kalmadi ayyy :))
Ama o zaman erkendi simdi tam zamani canim. O zaman erken demistim ama dinlemedin kiAyyyyy yok kız bnde idrarda pozitifi görünce koşturarak kan vermeye gittim.
Aynen canım kanama olmasaydı elimden geldiğince geç gidecektim. Nasip işte. Doktor da kanamaya normal, ilk 12 hafta ufak lekelenmeler olur korkma dedi.Canim yukselmemis olsaydi kork derdim ama bak U Umudumbitmedi_ onunda degeri cok yuksek degildi masallah onunda yukseldi. Iste bu yuzden erken ogrenmek iyi degil ya bundada kafaya takiyosun acaba yukselecekmi diye kanaman olmasaydida keske bekleseydin nasip kuzum az sabret
Allah daim etsin canim ya adet duzenligini konusmustuk demi doktoruna kizmistim bak gerek kalmadi hic biseye kan verdinmi pekiEvet canım he hiç beklemediğimiz bı anda geldi ya nasıl ağladım bilemezsin çok mutluyum
Süper canım. Benim değerim de senin gibi. İnşallah ikimizin de sonu iyi olur.Canım benim batta perşembe yani yarın. Bende dün idrarda yaptım 2.çizgi bayağı belirgindi. Hemen kan vermeye gittik. 22,31 çıktı. Yarın tekrra kan vericem.
Ama o zaman erkendi simdi tam zamani canim. O zaman erken demistim ama dinlemedin ki
Aynen benim doktorumda diyor onu benim kasiklarimda agri oluyor bazen. Normal agrinin olmasi sana tutunuyor suanda lekelenmelerde olabilir ufak ufak onlar normal. Agrilarinda hamilelikte olucak dedi :)Aynen canım kanama olmasaydı elimden geldiğince geç gidecektim. Nasip işte. Doktor da kanamaya normal, ilk 12 hafta ufak lekelenmeler olur korkma dedi.
Suan bildigin 22.31 yani demi dogru anladim yarinda yine vereceksin sanirim kanÇok sabırsızım canım napim. Dr umda şok oldu. Dün kan verdim 22,31 çıktı deyince.
7.50 den 2 gün sonra 2,99 a düştü. 2 gün sonra 22,31 oldu.
Süper canım. Benim değerim de senin gibi. İnşallah ikimizin de sonu iyi olur.
Aynen öyle canım. 3 ay çekecekmişim bu ağrıyı doktor öyle dedi. Adet oldum olucam gibi hep. Derlerdi de inanmazdım. Test yapmamış olsam kesin adet olcam derdim :)Aynen benim doktorumda diyor onu benim kasiklarimda agri oluyor bazen. Normal agrinin olmasi sana tutunuyor suanda lekelenmelerde olabilir ufak ufak onlar normal. Agrilarinda hamilelikte olucak dedi :)
İnşallah canım. Birbirimizi haberdar edelim. Ben cuma tekrar gidicem.Ayyy ewt canım. Benim bat senden önce ama bnm doğurcam tarih senden sonra.
Bnde değerim düşük diye korkuyorum.İnş. sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.
Suan bildigin 22.31 yani demi dogru anladim yarinda yine vereceksin sanirim kan
Tebrik ederim canımEWt canım dün akşam ki sonucum 22,31
Aynen öyle canım. 3 ay çekecekmişim bu ağrıyı doktor öyle dedi. Adet oldum olucam gibi hep. Derlerdi de inanmazdım. Test yapmamış olsam kesin adet olcam derdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?