Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Değerin kaç senin. Birde bat ne zamandı.
Dün 14,77 ydi canım. Gece 10 gibi kan verdim. Ertesi gün sabah 11 de 21.5 çıktı.
Bat cuma günü.
Normal mi bilemedim.
Sende durumlar ne canım. 14 gün oldu mu Test yaptın mı tekrar

Dunkunde baya netti zaten yarin yaptir bakalim insallah var zaten canim. Valla ben sabrettim 3 gun gectide yaptim testi ama tahlile gece 12de gittik ona sabredemedim sen iyi duruyosun :)

Ayyyyy yok kız bnde idrarda pozitifi görünce koşturarak kan vermeye gittim.

Canim yukselmemis olsaydi kork derdim ama bak U Umudumbitmedi_ onunda degeri cok yuksek degildi masallah onunda yukseldi. Iste bu yuzden erken ogrenmek iyi degil ya bundada kafaya takiyosun acaba yukselecekmi diye kanaman olmasaydida keske bekleseydin nasip kuzum az sabret

Dün 14,77 ydi canım. Gece 10 gibi kan verdim. Ertesi gün 11 de 21.5 çıktı.
Bat cuma günü.
Normal mi bilemedim.
Sende durumlar ne canım. 14 gün oldu mu Test yaptın mı tekrar

Canım benim batta perşembe yani yarın. Bende dün idrarda yaptım 2.çizgi bayağı belirgindi. Hemen kan vermeye gittik. 22,31 çıktı. Yarın tekrra kan vericem.

Anladim canim ilk ay oldugu icin oyle olmussun ilk ay benimde geciktirmisti adetimi 5 gun beklemistim. O ignenin degilde ilacinda etkisi olabiliyor. Rabbim bi dahaya gerek birakmasin insallah :) test yapinca haber ver mutlaka

Aynen canım kanama olmasaydı elimden geldiğince geç gidecektim. Nasip işte. Doktor da kanamaya normal, ilk 12 hafta ufak lekelenmeler olur korkma dedi.

Canım benim batta perşembe yani yarın. Bende dün idrarda yaptım 2.çizgi bayağı belirgindi. Hemen kan vermeye gittik. 22,31 çıktı. Yarın tekrra kan vericem.
Süper canım. Benim değerim de senin gibi. İnşallah ikimizin de sonu iyi olur.

Aynen canım kanama olmasaydı elimden geldiğince geç gidecektim. Nasip işte. Doktor da kanamaya normal, ilk 12 hafta ufak lekelenmeler olur korkma dedi.
Aynen benim doktorumda diyor onu benim kasiklarimda agri oluyor bazen. Normal agrinin olmasi sana tutunuyor suanda lekelenmelerde olabilir ufak ufak onlar normal. Agrilarinda hamilelikte olucak dedi :)

Süper canım. Benim değerim de senin gibi. İnşallah ikimizin de sonu iyi olur.

Ayyy ewt canım. Benim bat senden önce ama bnm doğurcam tarih senden sonra.
Bnde değerim düşük diye korkuyorum.İnş. sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.

Aynen benim doktorumda diyor onu benim kasiklarimda agri oluyor bazen. Normal agrinin olmasi sana tutunuyor suanda lekelenmelerde olabilir ufak ufak onlar normal. Agrilarinda hamilelikte olucak dedi :)
Aynen öyle canım. 3 ay çekecekmişim bu ağrıyı doktor öyle dedi. Adet oldum olucam gibi hep. Derlerdi de inanmazdım. Test yapmamış olsam kesin adet olcam derdim :)

Ayyy ewt canım. Benim bat senden önce ama bnm doğurcam tarih senden sonra.
Bnde değerim düşük diye korkuyorum.İnş. sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız.
İnşallah canım. Birbirimizi haberdar edelim. Ben cuma tekrar gidicem.

Kızlar ağrılar falan konuşuyorsunuz bir soru sorucam. Her ay her ay yumurtlama döneminden 2 gün önce başlayıp adete kadar devam eden bu kasık ağrıları çekilmelerinin sebebi ne ? Hadi dedik yeni evlendik alışmaya çalışıyor vücut ee 9 ay oldu. Niye böyle bilginiz var mı ?

Aynen öyle canım. 3 ay çekecekmişim bu ağrıyı doktor öyle dedi. Adet oldum olucam gibi hep. Derlerdi de inanmazdım. Test yapmamış olsam kesin adet olcam derdim :)

Benimde öyle kasıklarımda sürekli ağrı var bildiğin adet ağrııs gibi.Bacağıma bile vuruyo. Belimde ağrıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…