- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Tebrik ederim canım
E ben demistim cok asiri agri cektim aha bu gece kesin olucam dedim testte cikti yaAynen öyle canım. 3 ay çekecekmişim bu ağrıyı doktor öyle dedi. Adet oldum olucam gibi hep. Derlerdi de inanmazdım. Test yapmamış olsam kesin adet olcam derdim :)
O zaman yarina iki kati olmus olur :)EWt canım dün akşam ki sonucum 22,31
İnşallah canım. Birbirimizi haberdar edelim. Ben cuma tekrar gidicem.
O zaman yarina iki kati olmus olur :)
Bizede yaz sonucunu mutlaka kuzum
Birebir aynı canım. Belim sanki saatlerdir iş yapmış gibi ağrıyor. Kasıklarım bacaklarım aynı senin gibi ağrıyor. Belirtilerimiz de aynı.Benimde öyle kasıklarımda sürekli ağrı var bildiğin adet ağrııs gibi.Bacağıma bile vuruyo. Belimde ağrıyo.
Hadi bende bel fıtığı var bel ağrısı tamam da. Bu kasık ağrıları ne her ay mı üşütüyoruz. Normalde hep sol kasığım ağrıyor. Bugün sağ kasığımda başladı sıkıldım tamam çok büyük ağrı değilde rahatsız edici sebebi ne anlamadım ve sürekli orada bir boşluk hissi var.Benimde öyle kasıklarımda sürekli ağrı var bildiğin adet ağrııs gibi.Bacağıma bile vuruyo. Belimde ağrıyo.
İnşallah canım hayırlısıyla artarlar.Canım bende yarın akşam 23.30 da vericem. İnş. değerlerimiz artar.
Tedavi goruyomusun canim ?Kızlar ağrılar falan konuşuyorsunuz bir soru sorucam. Her ay her ay yumurtlama döneminden 2 gün önce başlayıp adete kadar devam eden bu kasık ağrıları çekilmelerinin sebebi ne ? Hadi dedik yeni evlendik alışmaya çalışıyor vücut ee 9 ay oldu. Niye böyle bilginiz var mı ?
İnşallah canım hayırlısıyla artarlar.
Yaz mutlaka geç saat bile olsa.
Hadi bende bel fıtığı var bel ağrısı tamam da. Bu kasık ağrıları ne her ay mı üşütüyoruz. Normalde hep sol kasığım ağrıyor. Bugün sağ kasığımda başladı sıkıldım tamam çok büyük ağrı değilde rahatsız edici sebebi ne anlamadım ve sürekli orada bir boşluk hissi var.
Yumurtlamaya kadar yumurtlanan taraftaki tüplerde ağrı oluyor yumurta yeterince geliştiyse tabi. Sonrasında da genel bir ağrı oluyor. Kasıklarda ve rahimde. Şu anki ağrım yumurtlamadan sonraki ağrıyla benziyor. Tek fark o zamanlar batmalar oluyordu şimdi olmuyor.Hadi bende bel fıtığı var bel ağrısı tamam da. Bu kasık ağrıları ne her ay mı üşütüyoruz. Normalde hep sol kasığım ağrıyor. Bugün sağ kasığımda başladı sıkıldım tamam çok büyük ağrı değilde rahatsız edici sebebi ne anlamadım ve sürekli orada bir boşluk hissi var.
Birebir aynı canım. Belim sanki saatlerdir iş yapmış gibi ağrıyor. Kasıklarım bacaklarım aynı senin gibi ağrıyor. Belirtilerimiz de aynı.
Birşeyim yokki canım. Söyledim kasık ağrımıda önemli değil birşey yok dediTedavi goruyomusun canim ?
Yok canım daha yumurtlamamın 2. GünüCanım hamile olma ihtimalin var mı?
Aynen benim doktorum bile suan bisey yok hamilelikte gayet normal diyor. Ondan oncede rahimde hareketlenme var agri olmasi iyi bisey kuzum derdi :) yani rahstsiz oluyoruz ama aslinda iyi bisey rahimin calistigini gosteriyor orda bebis olucak annesi insallah isini yapsin ellemeBirşeyim yokki canım. Söyledim kasık ağrımıda önemli değil birşey yok dedi
Evlendiğimden beri hep sol ama bugün sağ biraz ağrıdı sonra tekrar sola geçti. Aynen çivi batar gibi oldu koyu çizgiden birgün önce şimdi genel ağrı. Bu doktorda bir sorun yok olabilir dedi ama ben evhamlanıyorum kist mi var yine mi iltihap oldu diyeYumurtlamaya kadar yumurtlanan taraftaki tüplerde ağrı oluyor yumurta yeterince geliştiyse tabi. Sonrasında da genel bir ağrı oluyor. Kasıklarda ve rahimde. Şu anki ağrım yumurtlamadan sonraki ağrıyla benziyor. Tek fark o zamanlar batmalar oluyordu şimdi olmuyor.
Hadi sen hamilesin ben 9 aydır boş karnın kasık ağrısını çekiyorum :) Ayy annesi deyince bugün çok duyguluyum ağlattın beni bak :) burda kızlar bebeklerine birşeyler almışlar hamile kalmadan o ay hamile kalmışlar bende aliyim dedim totem olsun diye :) tabi gidip mağazadan alamadım eşim görmesin deli misin demesin diye :) ünternetten aldım kargo geldii duygu seli mevcut bende bugün :) artık onu çok istiyorum.. birkaç ay öncesine kadar istiyordum ama erken zaten diyordum bu ay ovulasyon testinde yumurtlamayı yakalayıncada daha farklı bir bekleyiş var içimde benimle olmasını diliyorum. O bol bol çalışsın orda ben çekerim onun ağrısını benim korkum iltihap mı var kist mi var ne var diyeAynen benim doktorum bile suan bisey yok hamilelikte gayet normal diyor. Ondan oncede rahimde hareketlenme var agri olmasi iyi bisey kuzum derdi :) yani rahstsiz oluyoruz ama aslinda iyi bisey rahimin calistigini gosteriyor orda bebis olucak annesi insallah isini yapsin elleme
Hamilelik olabilir belki test yaptın mı. Kaç gün geçti yumurtlamadanEvlendiğimden beri hep sol ama bugün sağ biraz ağrıdı sonra tekrar sola geçti. Aynen çivi batar gibi oldu koyu çizgiden birgün önce şimdi genel ağrı. Bu doktorda bir sorun yok olabilir dedi ama ben evhamlanıyorum kist mi var yine mi iltihap oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?