Yok kuzum kaç gündür testlerle uğraştırmadım mı seni :) daha 5inde yumuş oldu 2. Gün bugün. Nasıııl unutursun beni günlerdir benimle uğraşıyorsun :)Hamilelik olabilir belki test yaptın mı. Kaç gün geçti yumurtlamadan
Kuzummm hamileymişsin ayyy coks evindim hadi hayırlsıyla kucagna almak da nasip olsun :) datısı bize inş :)
Canım doktorunu anlattıklarına göre hiç gözüm tutmadı. Bir kere erkekte anormal test sonucu geldiyse genelde 15 20 gün sonra tekrar edilir. Bence baska bir doktora daha git mutlaka ve testi tekrarlayın canım. Erkek örneği verirken ufak bi hata yapsa inan sonucu acatip etkiliyor. O yüzden mutlaka tekrar ettir ve baska bir doktora git. Olur Allah ın izniyle merak etme. Canını sıkma.
Kızzz beni unuttun mu bende de yok bişe aaaa :) lütfen yaniiiii
Yaa internete araştırıp duruyorum öğrendiğimden beri. Düşük mü değerim sence bilemedim
İnşallah canım.
Çok sabırsızım canım napim. Dr umda şok oldu. Dün kan verdim 22,31 çıktı deyince.
7.50 den 2 gün sonra 2,99 a düştü. 2 gün sonra 22,31 oldu.
Hadi bende bel fıtığı var bel ağrısı tamam da. Bu kasık ağrıları ne her ay mı üşütüyoruz. Normalde hep sol kasığım ağrıyor. Bugün sağ kasığımda başladı sıkıldım tamam çok büyük ağrı değilde rahatsız edici sebebi ne anlamadım ve sürekli orada bir boşluk hissi var.
Ayy evet doğru. test hastane kan değeri randevu taşınma bilmem ne derken kafa gitti benim. Bazen bi sorduğum şeyi bi daha sorabiliyorum kusura bakma :) güzel haberler alırız inşallah senden.Yok kuzum kaç gündür testlerle uğraştırmadım mı seni :) daha 5inde yumuş oldu 2. Gün bugün. Nasıııl unutursun beni günlerdir benimle uğraşıyorsun :)
Haklısın canım. İlaç bişey vermeyecek misiniz tutunma için dedim. İlaç vermek için çok erken dedi. Israr etmedim. Ben nar bolca yerim tam mevsimi diye mutlaka olur evimde. Faydası olur inşallah. Araştırayım biraz tutunmaya nelerin faydası var diye. Çok sağol canım benim. Rabbim sana da yaşatsın en kısa zamanda.Pardon unutmuşum canım. Bi dahaki ay o zaman pespeseyiz, birde battasımSearte O da gelsin :)
Ve aklıma burda ismi gelmeyenler. Yalnız terazi burcunda patlama yaşandı. :)
Sakın araştırma işine girip kafanı karıştırma, dinlen ve moralini yüksek tut. Doktor değere öyle dediği halde tutunma için bişey vermedi mi? Nar suyu tutunmaya yardımıymış galiba onu bir araştırsana canım.
Maşallah profilindeki kizce geliyor demektir :)
Ben şöyle düşünüyorum. Bu yumurta döllenme de döllenme de de aynı yolu gidiyor :)) doğal olarak ağrılar aynı. Haa bekarken niye hiç bu ağrılar yoktu değil mi? Kasik ağrısının dışında komple ağrı varsa karında bence o hamilelik. Eğilirken batma hissedersen hamilelik.
Aynen öyle bekarken yoktu ki bu hissedilmicek birşey değil dikkat etmiyordum bekarken desem ee evlendik birşeylere alışıyor ağrı var dedik onada tamam ama 9 ay oldu artık işte bilmiyorum ki canım.Pardon unutmuşum canım. Bi dahaki ay o zaman pespeseyiz, birde battasımSearte O da gelsin :)
Ve aklıma burda ismi gelmeyenler. Yalnız terazi burcunda patlama yaşandı. :)
Sakın araştırma işine girip kafanı karıştırma, dinlen ve moralini yüksek tut. Doktor değere öyle dediği halde tutunma için bişey vermedi mi? Nar suyu tutunmaya yardımıymış galiba onu bir araştırsana canım.
Maşallah profilindeki kizce geliyor demektir :)
Ben şöyle düşünüyorum. Bu yumurta döllenme de döllenme de de aynı yolu gidiyor :)) doğal olarak ağrılar aynı. Haa bekarken niye hiç bu ağrılar yoktu değil mi? Kasik ağrısının dışında komple ağrı varsa karında bence o hamilelik. Eğilirken batma hissedersen hamilelik.
Dişçi antibiyotik verdi,onun icin bugun yapmam lazim cnm,bir an once baslamam gerek,cumartesi cagirdi dis eti temizligi yapacakÇıkabilir ama çıkmayadabilir. Kesin değil. Ben hep 7-10 dün diyordum ama 11nci günde 14 çıktı. Bi önceli günde yapsam 9-10 gibi bi değer çıkardı gerçi bişeyler var diye şüphelenirdim. Benim son dakikarda çıkıyor öğrenmiş oldum.
Belirtiler varsa önce idrar testi yap bence. Kanda negatif görmek çok daha yıpratıyor insanı. Yok ben garanti olsun diye kan vercem dersem en geç yarın çıkar kanda düşükte olsa.
Haklısın canım birde burada birçok kişiyle konuşuyorsun normal yani. Ne ksuuru aşk olsun İnşallah bu ay daha bir umutluyum inşallah alırız :) birşey aldım ona bugün kargo geldi. Geldiğinde anladım ki ben kendimi sıkıyormuşum ve düşündüğümden daha çok istiyormuşum onu anladım.Ayy evet doğru. test hastane kan değeri randevu taşınma bilmem ne derken kafa gitti benim. Bazen bi sorduğum şeyi bi daha sorabiliyorum kusura bakma :) güzel haberler alırız inşallah senden.
Yap o zaman canım. Atarsın buraya bakarız.Dişçi antibiyotik verdi,onun icin bugun yapmam lazim cnm,bir an once baslamam gerek,cumartesi cagirdi dis eti temizligi yapacak
Ne zaman kafanı rahatlatıp oluruna bırakırsan o ay oluyor ben anladım. Bizzat tecrübe ettim. Yerleşme kanaması gördüm ya ağladım resmen tuvaletten çıkmadan daha :) hıçkıra hıçkıra hemde. Sonra kızdım kendime niye bu kadar kastın stres yaptın bak rahatlayınca oluyormuş dedim. Sen elinden geldiğince düşünme rahatla canım. Olucak Allah'ın izniyle.Haklısın canım birde burada birçok kişiyle konuşuyorsun normal yani. Ne ksuuru aşk olsun İnşallah bu ay daha bir umutluyum inşallah alırız :) birşey aldım ona bugün kargo geldi. Geldiğinde anladım ki ben kendimi sıkıyormuşum ve düşündüğümden daha çok istiyormuşum onu anladım.
bence var)))Kızlar var mı bişey?
Canım kanda çıktı zaten 67Allah daim etsin canim ya adet duzenligini konusmustuk demi doktoruna kizmistim bak gerek kalmadi hic biseye kan verdinmi peki
Muhtemel doğum tarihin 19 ekimmiEWt canım dün akşam ki sonucum 22,31
Tamam canım inşallah bakalım elimden geldğince denicem teşeklür ederimNe zaman kafanı rahatlatıp oluruna bırakırsan o ay oluyor ben anladım. Bizzat tecrübe ettim. Yerleşme kanaması gördüm ya ağladım resmen tuvaletten çıkmadan daha :) hıçkıra hıçkıra hemde. Sonra kızdım kendime niye bu kadar kastın stres yaptın bak rahatlayınca oluyormuş dedim. Sen elinden geldiğince düşünme rahatla canım. Olucak Allah'ın izniyle.
Çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . Rabbim hayırlı evlat etsin :)Çıkmış canım sonuç. Tahmin ettiğim gibi 21.5 çıkmış. 1 günde %50 artmış.
Yok canim icini ferah tut kist olsa agrisindan duramazsin hepsini yasamis bir bayan olarak soyliyim kist oldugunda anliyosun dayanilmaz bi agrisi oluyor onun. Rabbim bu ay sanada nasip eder insallah bol bol oku dua et ben burdaki herkese ediyorum. Agrilarida cok kafana takma genelde her kadinda oluyor ya bende hamilelikten oncede vardi surekli agrirdi hatta ablam az fingirdeyin esinle diye dalga gecerdi dusunHadi sen hamilesin ben 9 aydır boş karnın kasık ağrısını çekiyorum :) Ayy annesi deyince bugün çok duyguluyum ağlattın beni bak :) burda kızlar bebeklerine birşeyler almışlar hamile kalmadan o ay hamile kalmışlar bende aliyim dedim totem olsun diye :) tabi gidip mağazadan alamadım eşim görmesin deli misin demesin diye :) ünternetten aldım kargo geldii duygu seli mevcut bende bugün :) artık onu çok istiyorum.. birkaç ay öncesine kadar istiyordum ama erken zaten diyordum bu ay ovulasyon testinde yumurtlamayı yakalayıncada daha farklı bir bekleyiş var içimde benimle olmasını diliyorum. O bol bol çalışsın orda ben çekerim onun ağrısını benim korkum iltihap mı var kist mi var ne var diye
Tebrik ederim canım inşllah dağlıkla kucağına alırsın bebişini :))Canım kanda çıktı zaten 67
Allah daim etsin tamamina erdirsin hayirlisiyla canim :)Canım kanda çıktı zaten 67
Hahah :)) ben birileri öyle şeyler söyleyince çok utanıyorum :)) tamam canım teşekkür ederim bilgiler için. Allah razı olsun dualarına aldığın için. İnşallah güzel olur herşey.Yok canim icini ferah tut kist olsa agrisindan duramazsin hepsini yasamis bir bayan olarak soyliyim kist oldugunda anliyosun dayanilmaz bi agrisi oluyor onun. Rabbim bu ay sanada nasip eder insallah bol bol oku dua et ben burdaki herkese ediyorum. Agrilarida cok kafana takma genelde her kadinda oluyor ya bende hamilelikten oncede vardi surekli agrirdi hatta ablam az fingirdeyin esinle diye dalga gecerdi dusun
Teşekkür ederim canım bilmiyorum ki valla . Tekrar gidicez bakalım bu aralar yumuş günümdeyim bu ay olur şnşallah da bir teste daha gerek kalmaz inşallah . Yumuş günüm diye perhiz yapamıyoruz testin tekrarını bu ay hamiş olmazsam yapacağız . Umarın gerek kalmaz . Bu ay hepimize uğurlu gelsin inşaşlah diğer hamiler ayağınızı sürüyünKuzummm hamileymişsin ayyy coks evindim hadi hayırlsıyla kucagna almak da nasip olsun :) datısı bize inş :)
Canım doktorunu anlattıklarına göre hiç gözüm tutmadı. Bir kere erkekte anormal test sonucu geldiyse genelde 15 20 gün sonra tekrar edilir. Bence baska bir doktora daha git mutlaka ve testi tekrarlayın canım. Erkek örneği verirken ufak bi hata yapsa inan sonucu acatip etkiliyor. O yüzden mutlaka tekrar ettir ve baska bir doktora git. Olur Allah ın izniyle merak etme. Canını sıkma.
Kızzz beni unuttun mu bende de yok bişe aaaa :) lütfen yaniiiii
Insallah canim benim cok icten istiyorum. Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu. O kadae farkli o kadar guzelki annelik herseye degermis gercekten. En kisa zmaanda seninde olucak bak gorursun digerleride icime doguyordu :)Hahah :)) ben birileri öyle şeyler söyleyince çok utanıyorum :)) tamam canım teşekkür ederim bilgiler için. Allah razı olsun dualarına aldığın için. İnşallah güzel olur herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?