Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pardon unutmuşum canım. Bi dahaki ay o zaman pespeseyiz, birde battasım Searte O da gelsin :)
Ve aklıma burda ismi gelmeyenler. Yalnız terazi burcunda patlama yaşandı. :)

Yaa internete araştırıp duruyorum öğrendiğimden beri. Düşük mü değerim sence bilemedim
İnşallah canım.

Sakın araştırma işine girip kafanı karıştırma, dinlen ve moralini yüksek tut. Doktor değere öyle dediği halde tutunma için bişey vermedi mi? Nar suyu tutunmaya yardımıymış galiba onu bir araştırsana canım.

Çok sabırsızım canım napim. Dr umda şok oldu. Dün kan verdim 22,31 çıktı deyince.
7.50 den 2 gün sonra 2,99 a düştü. 2 gün sonra 22,31 oldu.

Maşallah profilindeki kizce geliyor demektir :)

Ben şöyle düşünüyorum. Bu yumurta döllenme de döllenme de de aynı yolu gidiyor :)) doğal olarak ağrılar aynı. Haa bekarken niye hiç bu ağrılar yoktu değil mi? Kasik ağrısının dışında komple ağrı varsa karında bence o hamilelik. Eğilirken batma hissedersen hamilelik.

Yok kuzum kaç gündür testlerle uğraştırmadım mı seni :) daha 5inde yumuş oldu 2. Gün bugün. Nasıııl unutursun beni günlerdir benimle uğraşıyorsun :)
Ayy evet doğru. test hastane kan değeri randevu taşınma bilmem ne derken kafa gitti benim. Bazen bi sorduğum şeyi bi daha sorabiliyorum kusura bakma :) güzel haberler alırız inşallah senden.

Haklısın canım. İlaç bişey vermeyecek misiniz tutunma için dedim. İlaç vermek için çok erken dedi. Israr etmedim. Ben nar bolca yerim tam mevsimi diye mutlaka olur evimde. Faydası olur inşallah. Araştırayım biraz tutunmaya nelerin faydası var diye. Çok sağol canım benim. Rabbim sana da yaşatsın en kısa zamanda.

Aynen öyle bekarken yoktu ki bu hissedilmicek birşey değil dikkat etmiyordum bekarken desem ee evlendik birşeylere alışıyor ağrı var dedik onada tamam ama 9 ay oldu artık işte bilmiyorum ki canım.

Dişçi antibiyotik verdi,onun icin bugun yapmam lazim cnm,bir an once baslamam gerek,cumartesi cagirdi dis eti temizligi yapacak

Ayy evet doğru. test hastane kan değeri randevu taşınma bilmem ne derken kafa gitti benim. Bazen bi sorduğum şeyi bi daha sorabiliyorum kusura bakma :) güzel haberler alırız inşallah senden.
Haklısın canım birde burada birçok kişiyle konuşuyorsun normal yani. Ne ksuuru aşk olsun İnşallah bu ay daha bir umutluyum inşallah alırız :) birşey aldım ona bugün kargo geldi. Geldiğinde anladım ki ben kendimi sıkıyormuşum ve düşündüğümden daha çok istiyormuşum onu anladım.

Ne zaman kafanı rahatlatıp oluruna bırakırsan o ay oluyor ben anladım. Bizzat tecrübe ettim. Yerleşme kanaması gördüm ya ağladım resmen tuvaletten çıkmadan daha :) hıçkıra hıçkıra hemde. Sonra kızdım kendime niye bu kadar kastın stres yaptın bak rahatlayınca oluyormuş dedim. Sen elinden geldiğince düşünme rahatla canım. Olucak Allah'ın izniyle.

Tamam canım inşallah bakalım elimden geldğince denicem teşeklür ederim

Çıkmış canım sonuç. Tahmin ettiğim gibi 21.5 çıkmış. 1 günde %50 artmış.
Çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . Rabbim hayırlı evlat etsin :)

Yok canim icini ferah tut kist olsa agrisindan duramazsin hepsini yasamis bir bayan olarak soyliyim kist oldugunda anliyosun dayanilmaz bi agrisi oluyor onun. Rabbim bu ay sanada nasip eder insallah bol bol oku dua et ben burdaki herkese ediyorum. Agrilarida cok kafana takma genelde her kadinda oluyor ya bende hamilelikten oncede vardi surekli agrirdi hatta ablam az fingirdeyin esinle diye dalga gecerdi dusun

Hahah :)) ben birileri öyle şeyler söyleyince çok utanıyorum :)) tamam canım teşekkür ederim bilgiler için. Allah razı olsun dualarına aldığın için. İnşallah güzel olur herşey.

Teşekkür ederim canım bilmiyorum ki valla . Tekrar gidicez bakalım bu aralar yumuş günümdeyim bu ay olur şnşallah da bir teste daha gerek kalmaz inşallah . Yumuş günüm diye perhiz yapamıyoruz testin tekrarını bu ay hamiş olmazsam yapacağız . Umarın gerek kalmaz . Bu ay hepimize uğurlu gelsin inşaşlah diğer hamiler ayağınızı sürüyün

Hahah :)) ben birileri öyle şeyler söyleyince çok utanıyorum :)) tamam canım teşekkür ederim bilgiler için. Allah razı olsun dualarına aldığın için. İnşallah güzel olur herşey.
Insallah canim benim cok icten istiyorum. Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu. O kadae farkli o kadar guzelki annelik herseye degermis gercekten. En kisa zmaanda seninde olucak bak gorursun digerleride icime doguyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…