- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Ewt canımCanım senin
Muhtemel doğum tarihin 19 ekimmi
Aminnn canım darısı isteyen herkeseTebrik ederim canım inşllah dağlıkla kucağına alırsın bebişini :))
Allah razı olsun canimmAllah daim etsin tamamina erdirsin hayirlisiyla canim :)
Canım aynı tarihler yaa çok güzel. Tebrik ederim seni deCanım senin
Muhtemel doğum tarihin 19 ekimmi
Amin canım. Darısı başına inşallah :)Çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah . Rabbim hayırlı evlat etsin :)
Ewt canım
Canım benimki 67 çıktı bugün inşallah inşallah bugün ogrendimCanım aynı tarihler yaa çok güzel. Tebrik ederim seni de
Bnm kan değerim 22,31 cnm. İnş yarın yükselir
Bat ın kaç?Canım benimki 67 çıktı bugün inşallah inşallah bugün ogrendim
Ayy allah razı olsun. O dilin ne güzel şeyler söylüyor. Ben başkaların çocuğuna bile deli oluyorum. 8. Sınıfa kadar et bebek oynadım babama bez aldırırdım :)) üstten yedirirdim alttan çıkardı bezini değiştirirdim yıkardım :)) sonra biraz daha büyüyünce kim doğum yapmış onun evindeydim :) Allahım benim ve kimsenin kucağımı boş bırakmasın inşallah. Allahım seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.Insallah canim benim cok icten istiyorum. Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu. O kadae farkli o kadar guzelki annelik herseye degermis gercekten. En kisa zmaanda seninde olucak bak gorursun digerleride icime doguyordu :)
Kızlar hanileynisim
Var canımmmm hayırlı olsunnn çok sevindimKızlar var mı bişey?
ALlahım inşallah inşallah vardırVar canımmmm hayırlı olsunnn çok sevindim
Bende ilk defa bu ay kremsi akıntı oldu ama her gün oldu aralıksız. Gebelik belirtisiymiş. Ondan da işkillenmiştim Zaten. Her gün kontrol et bakalım devam edecek mi.Kızlar bi sorum war .yumrtlama gunu gectikten sonra krem gibi akinti herkeste oluyormu ?dollenemenin gerceklestigine dair belirti diye okudum da bi yerde?
Yumurtlama gününde 7-8 günden sonra öğrenen var ama ben 11nci gün baya silik bi şekilde öğrendim. Belli olmaz yani. Bence 10 gün geçmesini bekle en az. Boşa üzülmezsin.Kızlar merhaba hamiş olanlara hayirli olsun bekleyenler insallah çabucak kavusur bende bu ay deniyorum en erken ne zaman çıkıyor gebelik testinde çünkü takip ediyorum burayı biraz, baya erken öğrenenler var
Yaaaa cok sevindim bakalim insallh sagol hayirli olsun sana da okudum yazismalariBende ilk defa bu ay kremsi akıntı oldu ama her gün oldu aralıksız. Gebelik belirtisiymiş. Ondan da işkillenmiştim Zaten. Her gün kontrol et bakalım devam edecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?