Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi sorum war .yumrtlama gunu gectikten sonra krem gibi akinti herkeste oluyormu ?dollenemenin gerceklestigine dair belirti diye okudum da bi yerde?

Insallah canim benim cok icten istiyorum. Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu. O kadae farkli o kadar guzelki annelik herseye degermis gercekten. En kisa zmaanda seninde olucak bak gorursun digerleride icime doguyordu :)
Ayy allah razı olsun. O dilin ne güzel şeyler söylüyor. Ben başkaların çocuğuna bile deli oluyorum. 8. Sınıfa kadar et bebek oynadım babama bez aldırırdım :)) üstten yedirirdim alttan çıkardı bezini değiştirirdim yıkardım :)) sonra biraz daha büyüyünce kim doğum yapmış onun evindeydim :) Allahım benim ve kimsenin kucağımı boş bırakmasın inşallah. Allahım seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Kızlar merhaba hamiş olanlara hayirli olsun bekleyenler insallah çabucak kavusur bende bu ay deniyorum en erken ne zaman çıkıyor gebelik testinde çünkü takip ediyorum burayı biraz, baya erken öğrenenler var

Kızlar bi sorum war .yumrtlama gunu gectikten sonra krem gibi akinti herkeste oluyormu ?dollenemenin gerceklestigine dair belirti diye okudum da bi yerde?
Bende ilk defa bu ay kremsi akıntı oldu ama her gün oldu aralıksız. Gebelik belirtisiymiş. Ondan da işkillenmiştim Zaten. Her gün kontrol et bakalım devam edecek mi.

Kızlar merhaba hamiş olanlara hayirli olsun bekleyenler insallah çabucak kavusur bende bu ay deniyorum en erken ne zaman çıkıyor gebelik testinde çünkü takip ediyorum burayı biraz, baya erken öğrenenler var
Yumurtlama gününde 7-8 günden sonra öğrenen var ama ben 11nci gün baya silik bi şekilde öğrendim. Belli olmaz yani. Bence 10 gün geçmesini bekle en az. Boşa üzülmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…