- 4 Mayıs 2013
- 287
- 134
- 103
7/8 gun sonra ogrennler kanda mi ogrendi idrardami ciktiYumurtlama gününde 7-8 günden sonra öğrenen var ama ben 11nci gün baya silik bi şekilde öğrendim. Belli olmaz yani. Bence 10 gün geçmesini bekle en az. Boşa üzülmezsin.
7/8 gun sonra ogrennler kanda mi ogrendi idrardami cikti
Teşekkür ederim canım. Kasıklarda batma oldu mu hiç. O da önemli bi belirti. İnşallah sonu gebelikle sonuçlanırYaaaa cok sevindim bakalim insallh sagol hayirli olsun sana da okudum yazismalari
yvz13 7 ya da 8'de idrarda öğrendi. Bende onun hevesiyle 7de yaptım çıkmadı. 11 de yaptım çıktı.
hayırlı olsun cnm,geçtimi günün
Canım bat düzensiz ama sat 11 ocaktiBat ın kaç?
Bende çok şaşırdım ve mutlu oldum darısı size canimmşuan çok mutlu oldum canımmmmmmmmm
Bende geçen eşime dedim, bu çocuk yarın ne yaptınız ki benim için falan derse.. ona ne fedakarlıklar yaptığı mi soyle. Yapmak için ayrı, ilaçlar ayrı çileler. Yaşadığın stres çabası.
Maşallah canım. Kimyasallarda bu kadar köyü yakalamadın dimi. Artık kan tahlili ver bence.
Tebrikler ilk silik cizgiyi kacinci gunde yakaladin .elimde bolca gebelik testi war ne zamn baslasam diye dusunuyorum
Yok batma olmadi daha catlama 2 sinde veya 3 unde oldu daha cok yeni yaniTeşekkür ederim canım. Kasıklarda batma oldu mu hiç. O da önemli bi belirti. İnşallah sonu gebelikle sonuçlanır
Bünyeden bünyeye değişiyor belli ki :)çok şükür :)
ben hep erken öğreniyorum ille de 8. günde çıkacak diye birşey yok tabi nasıl bir anatomim varsa :)
Anladım canım. Benim 4-5 gün sonra oldu batma. Senin de bu aralar olur olursa. Herkes aynı değil tabi.Yok batma olmadi daha catlama 2 sinde veya 3 unde oldu daha cok yeni yani
Ay kendimi gördüm sendebende yumurtlamadan nerdeyse 3gün sonra başlıyorum test yapmaya
Kan verdinmi canım değerini merak ettim çizgi gayet koyu
Bünyeden bünyeye değişiyor belli ki :)
8.gunu nasil saydin bu arada insan metakli olunca 1 gunun bile onemi warcanım ilişkiden sonra 8. gün başladım :) çıktı silik çizgi
Kız ben bi test daha mı yapsam. Merak ettim ne kadar koyu olacaksağok kuzum bat yarın:)
Kız ben bi test daha mı yapsam. Merak ettim ne kadar koyu olacak
Ziyan olacak kullanayım bari
Yapıp geliyorum :)yap yap için rahat eder kanda çıktı zaten kuzum:)
Benimde ayniii
Canım bat düzensiz ama sat 11 ocakti
8.gunu nasil saydin bu arada insan metakli olunca 1 gunun bile onemi war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?