Aynı anda hamiş olmuşuz o zamanBnmde SAT 11 ocaktı
Ben var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadıhadi bekliyorum :)
Ben var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı
Eki Görüntüle 2107870
Canimmm senin bat ne zamandiBen var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı
Eki Görüntüle 2107870
yaw orda çizgi var az bekle koyulaşırBen var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı
Eki Görüntüle 2107870
Kizz çizgi varyaBen var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı
Eki Görüntüle 2107870
Çok sıvı tükettim çıkmaması normaldir. İdrar renginden de belliydi gerçi su gibiydi.Canimmm senin bat ne zamandi
2 gün önce daha belirgindi. Gerçi o gün ilk idrarla ve su içmeden yaptım. Bunda akşam ve bir sürü sıvı alarak yaptım. Normal yani. Biraz silik de olsa varKizz çizgi varya
2 gün önce daha belirgindi. Gerçi o gün ilk idrarla ve su içmeden yaptım. Bunda akşam ve bir sürü sıvı alarak yaptım. Normal yani. Biraz silik de olsa var
Cuma günü canım. Ayın 9'u. Benim bhcg yavaş yükseliyor ama. Geçse anca net görürüm heralde.Canimmm senin bat ne zamandi
Ben sanırım adet üstüne oldum galibaCuma günü canım. Ayın 9'u. Benim bhcg yavaş yükseliyor ama. Geçse anca net görürüm heralde.
Kuzuuum hamile misin cok sevindim ne zamandir bakmiyodum yaaaaaaaaCuma günü canım. Ayın 9'u. Benim bhcg yavaş yükseliyor ama. Geçse anca net görürüm heralde.
İnşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım . yumurta takibini özelde mi yaptırıyorsun canımKızlar hamisleri tebrik ederim iki gün yoktum sayınız artıyor gibi hadi hayırlısı inşallah bende ilaçsız yumurta takibine başladım bu ay yumurtlama normal mi ona bakacak mis doktorum değilse ilacli yumurta takibi normalse aşılama yapilacak artik insallah gerek kalmadan gelir bakalim :))
Ee çıkmış ben çizgi görüyorumBen var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı
Eki Görüntüle 2107870
sen de benim gibiymişsin :)
kan vermedim kuzum idrar testlerimin koyulaşmasını takip ettim gayet iyiler bat yarın
ilkel yöntem yani :)
İnşallah tatlım :)Amin canım. Darısı başına inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?