Evet canim özel de tüm testlerimi yaptirmistim çift rahim olduğumu öğrendim sebep yok hamile kalamıyorum son olarak yumurtanı takip edelim bakalım oluşup catliyor mu dedi doktor bu ay hayırlısı bakalımİnşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım . yumurta takibini özelde mi yaptırıyorsun canım
Canim tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasip etsinhayırlı olsun insallah gözün aydın:))Evet canım çok belirgin sende. Ben gidip gelip meyve yedim bugün bide. Normal yani. Şaşırmadım :)
Anladım canım devlet çok fazla ilgilenmiyor . O yüzden merak ettim inşallah iyi haberleri alırsınız :)Evet canim özel de tüm testlerimi yaptirmistim çift rahim olduğumu öğrendim sebep yok hamile kalamıyorum son olarak yumurtanı takip edelim bakalım oluşup catliyor mu dedi doktor bu ay hayırlısı bakalım
Canm senle aramaızda 4 gün varBenimde döngüm çok uzundu seninkindende uzun hatta
U Umudumbitmedi_ canım benim adet düzensizliğim vardı ama sat 11 Ocak değer 67 çıktı normalmi
Senin sat ne zamandi canım ben batımı bilmiyorum ben ne zaman hamile kaldım onuda bilmiyorum bu ay ovulasyon yapmadım geçen ay yaptım olmadı bu ay yapmadım olmusCanm senle aramaızda 4 gün var
Çok şükür ya burda kadın doğum yok aile hekimi bir hafta sonra gel dedi ama iki gün sonra gitsemmiCanım senin değerin tam olması gerektiği gibi. Adet günü de 400 küsür olur.
Aynen canım devlete kalsa bi kaç tatlil yaptırdım git aşılama yaptır dedi bana tupler acikmi erkek saglikli mi bakmadi bile insallah canim hayırlısı olsun sağol :))Anladım canım devlet çok fazla ilgilenmiyor . O yüzden merak ettim inşallah iyi haberleri alırsınız :)
Sat 15 ocak canım benim 27-28 gbi yumurtlama oldu bendeSenin sat ne zamandi canım ben batımı bilmiyorum ben ne zaman hamile kaldım onuda bilmiyorum bu ay ovulasyon yapmadım geçen ay yaptım olmadı bu ay yapmadım olmus
Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah. Darısı başınıza :)Canim tebrik ederim çok sevindim rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasip etsinhayırlı olsun insallah gözün aydın:))
Canım bhcg kaç sende benden 2 gün sonra yumurtlamışsın.Sat 15 ocak canım benim 27-28 gbi yumurtlama oldu bende
Doktorlar boşuna demiyormuş tek seferde oluyor diye bende bu ay sadece 2 kez ilişki oldu 8. Ve 11. Günde tutarsa nasiphayırlısıyla inşallah canım
aman yumurtlamayı kaçırma biz sadece o günü deerlendirebildik tatile denk geldi memlekette kardeşimin evindeydik sadece bir kere oldu o ortamı da bin bir bahane ve eziyetle oluşturdum :) işe yaradı neyseki :) tek ilişki tek gün
Normal canimm.U Umudumbitmedi_ canım benim adet düzensizliğim vardı ama sat 11 Ocak değer 67 çıktı normalmi
O zaman benimki normal değil. Benim 4 ocak sat. Daha önce daha da yüksek olmalıydı daha düşük ama. Randevuyu yarına çektim şiddetli kasık ağrım var en azından ilaç versinler muayene etsinler yaa. İlgilensinler istiyorum çok mu şey istiyorum yaa. Geçen gittiğim kapıdan girer girmez ultrasona geç diyen kadına randevu aldım ilgilenir inşallah.Normal canimm.
Canim sen normalde gec yumurtluyorsun.bide önemli olan az yada çok olmasi degil.2 katına çıkmasi önemli.O zaman benimki normal değil. Benim 4 ocak sat. Daha önce daha da yüksek olmalıydı daha düşük ama. Randevuyu yarına çektim şiddetli kasık ağrım var en azından ilaç versinler muayene etsinler yaa. İlgilensinler istiyorum çok mu şey istiyorum yaa. Geçen gittiğim kapıdan girer girmez ultrasona geç diyen kadına randevu aldım ilgilenir inşallah.
Benimde sat 15 ocak cnm,kanda cikmadi gebelikSat 15 ocak canım benim 27-28 gbi yumurtlama oldu bende
İdrarda varmıydı canm seninBenimde sat 15 ocak cnm,kanda cikmadi gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?