Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah gerek kalmadan hamiş kalırsın canım . yumurta takibini özelde mi yaptırıyorsun canım
Evet canim özel de tüm testlerimi yaptirmistim çift rahim olduğumu öğrendim sebep yok hamile kalamıyorum son olarak yumurtanı takip edelim bakalım oluşup catliyor mu dedi doktor bu ay hayırlısı bakalım

Evet canim özel de tüm testlerimi yaptirmistim çift rahim olduğumu öğrendim sebep yok hamile kalamıyorum son olarak yumurtanı takip edelim bakalım oluşup catliyor mu dedi doktor bu ay hayırlısı bakalım
Anladım canım devlet çok fazla ilgilenmiyor . O yüzden merak ettim inşallah iyi haberleri alırsınız :)

Hmm düzenli artıyor mu diye bakacaktır. Acele etme canım ne zaman. Çağırdıysa o zaman git. Bhcg 1000-1500 olunca kese görünüyor.

Anladım canım devlet çok fazla ilgilenmiyor . O yüzden merak ettim inşallah iyi haberleri alırsınız :)
Aynen canım devlete kalsa bi kaç tatlil yaptırdım git aşılama yaptır dedi bana tupler acikmi erkek saglikli mi bakmadi bile insallah canim hayırlısı olsun sağol :))

Senin sat ne zamandi canım ben batımı bilmiyorum ben ne zaman hamile kaldım onuda bilmiyorum bu ay ovulasyon yapmadım geçen ay yaptım olmadı bu ay yapmadım olmus
Sat 15 ocak canım benim 27-28 gbi yumurtlama oldu bende

Doktorlar boşuna demiyormuş tek seferde oluyor diye bende bu ay sadece 2 kez ilişki oldu 8. Ve 11. Günde tutarsa nasip

O zaman benimki normal değil. Benim 4 ocak sat. Daha önce daha da yüksek olmalıydı daha düşük ama. Randevuyu yarına çektim şiddetli kasık ağrım var en azından ilaç versinler muayene etsinler yaa. İlgilensinler istiyorum çok mu şey istiyorum yaa. Geçen gittiğim kapıdan girer girmez ultrasona geç diyen kadına randevu aldım ilgilenir inşallah.

Canim sen normalde gec yumurtluyorsun.bide önemli olan az yada çok olmasi degil.2 katına çıkmasi önemli.
Canım devlette malesef ilgilenmiyorlar.özel biraz daha ilgileniyor.kasık ağrın niye o kadar çok ya.belin ve karnın da agriyor mu?

selam kızlar şu başlıkları okuyorumda 2016 da hamile kalmak isteyenler 2017 de isteyenler şimdi ocak ,şubat,mart derken gittikçe gidiyor üzüldüm walla ya inşallah bizde en kısa sürede güzel haberleri alır sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…