Canım benimde sat 11 ocakti kan testinde çıktı ama muhtemelen idrarda da cikarKızlar günaydın bişey sormak istiyorum son 3 ay periyoduma gore adetim 2 yada 3 gun gecikti sat 11 Ocak geçen ay ayin 30nda başka bi sebebten beta ya bakıldı sonuc negatif simdi test yapsam çıkarmı yoksa biraz daha beklemelimiyim....
Canım benimde sat 11 ocakti kan testinde çıktı ama muhtemelen idrarda da cikar
Ay inşallah canım:))Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah. Darısı başınıza :)
Geçen hafta erkendi ama canımAma geçen hafta kanda bişey çıkmadı ya korkuyorum test yapmaya
Canim hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inşallah demekki o belirsizlik bebisten mis :)) çok sevindim senin adına :))Canım ben bunay erken yumurtladm osanirim 15 i gibi çünkü o zaman akınıti geldi ve test yapmiyodum o ara daha var diye sonra zaten test bir türlü koyulasmadi
Evet canım ya oyleymis Allah razı olsun dusunmedigim anda oldu o günler yunurtlamadim diye üstüne dusmemistim çok şükür dün sürpriz oldu banaCanim hayırlı olsun gözün aydın rabbim sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin inşallah demekki o belirsizlik bebisten mis :)) çok sevindim senin adına :))
Benim de sat 11 ocak. 2 gun once ovulasyon testi cok var elimde diye ondan yaptm ama negatif cikti. Uzuldum. O yuzden bikac gun daha beklim diyorum canim sence ne yapsam?Canım benimde sat 11 ocakti kan testinde çıktı ama muhtemelen idrarda da cikar
Gunaydin canmgünaydın kızlar
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Ama değerlerim düşük gidiyor. Korkuyorum
Teşekkür ederim canım bilmiyorum ki valla . Tekrar gidicez bakalım bu aralar yumuş günümdeyim bu ay olur şnşallah da bir teste daha gerek kalmaz inşallah . Yumuş günüm diye perhiz yapamıyoruz testin tekrarını bu ay hamiş olmazsam yapacağız . Umarın gerek kalmaz . Bu ay hepimize uğurlu gelsin inşaşlah diğer hamiler ayağınızı sürüyün
Canım benimde ovulasyon hep negatif çıktı hatta dün sabah sinirlendim hepsini topladım attım ama hanileynisim megerBenim de sat 11 ocak. 2 gun once ovulasyon testi cok var elimde diye ondan yaptm ama negatif cikti. Uzuldum. O yuzden bikac gun daha beklim diyorum canim sence ne yapsam?
Canimmm napioosun gunydn efulimin 2.deger 22 ydi sanırım yanlis hatrlamiosamSenella senin bat ne zamandı ki ben ilk sayfada göremedim sanki :/
Doktorlar boşuna demiyormuş tek seferde oluyor diye bende bu ay sadece 2 kez ilişki oldu 8. Ve 11. Günde tutarsa nasip
En az 6 haftalık bazen 7 de olabiliyor garinti dersen 7 yi beklemen lazımKızlar benim olduğum yerde kadın doğum yok ve merkez uzak yollar çok kötü kalp atışı ne zaman duyulur ona göre gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?