Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Toptancı gibi test alıyorum netten:)) zevkli oluyor habire test yapmak.sürekli bi merak heyecan:))
Sağlıkla tamamına erdirsin rabbim darısı başımıza olsun

amin kuzum gönlünce olsun Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
sen de benim gibisin bende netten toplu alıyorum
bencede çok heyecanlı:)
senin bat a ne kadar var

bidaha çeksene testi bak biraz farketmiştir
Yok canım aynı. Dikkatli bakınca görünüyor. Çok dert etmiyorum yaa. Kanda belli olmuş yükselişe geçmiş idrarda çıksa ne çıkmasa ne. Şöyle koyu bi çizgi görmek istedim elimde test varken ama zamanlama yanlış oldu :)

Insallah canim amin Allah razi olsun. Tabi sevmek ve kendi cocugunun olmasi cok farkli seyler Rabbim herkese yasatsin tum isteyenlere insallah :)

amin kuzum gönlünce olsun Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
sen de benim gibisin bende netten toplu alıyorum
bencede çok heyecanlı:)
senin bat a ne kadar var

Ben daha adetin 2.günündeyim canım.bu ayı geçtik artık.martta nasipse mutlu haber almayıda vermeyide çok istiyorum. Bakalım kısmet. Önce yumurtlama günlerine gelelim bi çalışalım

Ben daha adetin 2.günündeyim canım.bu ayı geçtik artık.martta nasipse mutlu haber almayıda vermeyide çok istiyorum. Bakalım kısmet. Önce yumurtlama günlerine gelelim bi çalışalım

hayırlısıyla inşallah canım
aman yumurtlamayı kaçırma biz sadece o günü deerlendirebildik tatile denk geldi memlekette kardeşimin evindeydik sadece bir kere oldu o ortamı da bin bir bahane ve eziyetle oluşturdum :) işe yaradı neyseki :) tek ilişki tek gün

Ohh kız maşallah nazar değmesin zahmete değmiş

Merhabalar güzel haberlerinizi okadar çok mutlu oldum ki Allah yavrularinizı sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin darısı başıma benim dongum biraz uzun test için ayın 21 ini bekleyeceğim insallah ben de sizlere güzel haber verebilirim

Benimde döngüm çok uzundu seninkindende uzun hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…