Koyulaşması gerekirken silikleşmiş. Onu da çok sıvı tüketmeme veriyorum :)Ee çıkmış ben çizgi görüyorum
Amin canım inşallah :)A
Aminnn canım darısı isteyen herkese
Hamileyim canım. Dün öğrendim. Teşekkür ederim darısı başınaKuzuuum hamile misin cok sevindim ne zamandir bakmiyodum yaaaaaaaatebrikleeer
Toptancı gibi test alıyorum netten:)) zevkli oluyor habire test yapmak.sürekli bi merak heyecan:))
Sağlıkla tamamına erdirsin rabbimdarısı başımıza olsun
Evet canım çok belirgin sende. Ben gidip gelip meyve yedim bugün bide. Normal yani. Şaşırmadım :)
Yok canım aynı. Dikkatli bakınca görünüyor. Çok dert etmiyorum yaa. Kanda belli olmuş yükselişe geçmiş idrarda çıksa ne çıkmasa ne. Şöyle koyu bi çizgi görmek istedim elimde test varken ama zamanlama yanlış oldu :)bidaha çeksene testi bak biraz farketmiştir
Yumurtanın çatladığı yada döllendiği zaman farklı olabilirAynı anda hamiş olmuşuz o zaman
Insallah canim amin Allah razi olsun. Tabi sevmek ve kendi cocugunun olmasi cok farkli seyler Rabbim herkese yasatsin tum isteyenlere insallah :)Ayy allah razı olsun. O dilin ne güzel şeyler söylüyor. Ben başkaların çocuğuna bile deli oluyorum. 8. Sınıfa kadar et bebek oynadım babama bez aldırırdım :)) üstten yedirirdim alttan çıkardı bezini değiştirirdim yıkardım :)) sonra biraz daha büyüyünce kim doğum yapmış onun evindeydim :) Allahım benim ve kimsenin kucağımı boş bırakmasın inşallah. Allahım seninde sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
amin kuzum gönlünce olsun Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah
sen de benim gibisin bende netten toplu alıyorum
bencede çok heyecanlı:)
senin bat a ne kadar var
Nar yeme cnm dusuk sebebi derler ama ne kadar dogru bilmemBen var ya ben. Neyse kendime hakaret etmek istemiyorum. Sabah beri bebek tutunsun diye nar portakal yiyorum. Su içiyorum. Ve idrar testi yapıyorum. Silik bile çıkmadı
Eki Görüntüle 2107870
Ben daha adetin 2.günündeyim canım.bu ayı geçtik artık.martta nasipse mutlu haber almayıda vermeyide çok istiyorum. Bakalım kısmet. Önce yumurtlama günlerine gelelim bi çalışalım
Yok canım adetim bittikten sonra ovulasyon testlerine başlicam işte. Sonrada gebelik testleri. Ovulasyonu ilk defa kullanıcam sayılırda gebelik testlerini sayamadım:)
Ohh kız maşallah nazar değmesinhayırlısıyla inşallah canım
aman yumurtlamayı kaçırma biz sadece o günü deerlendirebildik tatile denk geldi memlekette kardeşimin evindeydik sadece bir kere oldu o ortamı da bin bir bahane ve eziyetle oluşturdum :) işe yaradı neyseki :) tek ilişki tek gün
Ohh kız maşallah nazar değmesinzahmete değmiş
Amin amin insallah bize de dua etHamileyim canım. Dün öğrendim. Teşekkür ederim darısı başına
Benimde döngüm çok uzundu seninkindende uzun hattaMerhabalar güzel haberlerinizi okadar çok mutlu oldum ki Allah yavrularinizı sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin darısı başıma benim dongum biraz uzun test için ayın 21 ini bekleyeceğim insallah ben de sizlere güzel haber verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?