Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Himm Valla ben takip etmedim bilemiyorum neyse geliyorlar bize Allah'ın izniyle rabbim korusun bebislerimizi
Amin gelmesi önemli degil benim için saglıkla gelmesi önemli hayırlı olması önemli allahım hayırlısını ver saglıklı bir gebeliğim olsun bu sfer yok bos gebelikti yok kalp atısı yoktu yok düşüktü allahım yasatma sen bunları tekrar tekrar sen koru cok acı verıci bir durum çünkü bu .

Canimm benim ilk hamileligim tabiki öyledir hep sağlıklı hayırlı diye dua ettim rabbim çevirmedi çok şükür şimdi 41 yasine basladim

Kizlar ben korkuyorum.....
2 gündür.lavoboda peceteye silince sarı oluyordu.
Bugünde idararimi yaotiktan sonra sarıdan biraz koyulasmiş.rengi kahveye donmüs.ic camaşırima çıkmiyor.içerde.peceteyle iceri dogru bastirinca az geliyor.
Ya ben ne yapacam.buna da bisey olur diye korkuyorum.ilkinde de böyle ve daha koyu akintim vardi.galiba bu da gidecek

Korkma inşallah bişey olmaz. Ve o lavaboları işi gücü bırak ve istirahat et. Ssırtüstü uzan. Progestan Alsan engelliyormuş ya öyle diyorlar.

Evet canm progestan iç o faydalı bir ilaç

Kizlar bir sey danisacagim. Yumurta takibim yapiliyor klomen ictim.21.gun yumurtam 17 mm idi daha catlama yoktu ama progestan 12.4 cikti. 10 uzeri yumurta catlanis demek dye biliyrm.nasil ne ara oldu anlamadm.szce?

Kızlar benim bat 9 şubat bi gün kaldı ama korkuyorum test yapmaya hayal kirikligina da ugramaktan hafta sonu görümcem taşınacak ona yardım etcem temizlik vs ağır işler olacak acaba hamile miyimdir test yapayim mi ya da beklesem mi.beklerken adet olursam sanki daha az hayal kırıklığı yasicakmisim gibi

Al benden de o kadar bat 8 subat 2 gundr agrilarim var hissettikce aglayasim geliyor.. Test yapmsanda agir seyler kaldrma bence tehlike atma derim

Belirti yoksa yapma. Ama ağır işte sıkıntı yani. Özellikle gebelik varsa. Bende taşındım diye ağır iş yapabilir miyim diye öğrenmek için yaptım iyi ki de yapmışım. Eğer öyle bir durum varsa duyarlılığı yüksek olan bi testle dene.

Soğuktanmış canım kasık ağrısı yaa. Doğalgaz aboneliğini kapatıp tekrar açtırdık bu da 10 günlük bi süreç demekmiş. Gelmesini bekliyorum bu süre zarfında. Battaniyenin altındayım gündüz bile. Eşim bugün elektrikli fan almış açtı ayaklarımın ucuna koydu uzandım ohh mis hemen geçti sancı, hafif kaldı sadece. O da rahatsız edici değil.

Bs001'in adeti 45 günde bir olunca benden daha geç yumurtluyordur diye düşündüm. Neyse canım herkesin vücudu farklı kendimi başkalarıyla kıyaslamayı bırakmalıyım dediğin gibi önemli olan düzgün artması.

Kaç gün geçti canım. Bi de belirti var mı. Adet ya da gebelik
18 oldu bugun birer hafta arayla kan testi yaptirdim 0.100 0.37 0.30 cikti en son gecen hafta persembe yaptirmistim karnimda kasiklarimda hic agrim yok bi 10 gundur krem gibi akinti bi cok uyku bu kadar annemde boyle ogrenmis hamileligini kardesimde iki ay adet gormemis oyle ogrenmis sogan suyu icicektim icme dedi doktorada gitmedim bekliyorum bide cok bunaliyorum bu ara yanıyorum sanki sıcaklıyorum

Canım ben bunay erken yumurtladm osanirim 15 i gibi çünkü o zaman akınıti geldi ve test yapmiyodum o ara daha var diye sonra zaten test bir türlü koyulasmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…