- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
Yaa ciddi misin. Ayy cok heyecanlandim smdi. Idrar testini ne zaman yapsam ki acabaCanım benimde ovulasyon hep negatif çıktı hatta dün sabah sinirlendim hepsini topladım attım ama hanileynisim meger
Çizgi çıkıyor ama t kadar koyu olmadı hiç canimYaa ciddi misin. Ayy cok heyecanlandim smdi. Idrar testini ne zaman yapsam ki acaba
Gebelik testinde mi canm bhcg bakilanda miÇizgi çıkıyor ama t kadar koyu olmadı hiç canim
Canım ovulasyon da gebelik testini yoktuGebelik testinde mi canm bhcg bakilanda mi
Kacinci gun basladin kacirmis olabilirmisin veya daha yumurtlamamms da olabilirisn.ben gecen ay gec kaldim cizgiler hep ayni renktiGünaydın ovulasyon testi neden hep silik çıkar bu ay yumurtlamadım mı acaba?
Allah Allah bu kadar zamanda kanda çıkardı illa ki yaa. İlginç. 4 gün geçmiş adetin.18 oldu bugun birer hafta arayla kan testi yaptirdim 0.100 0.37 0.30 cikti en son gecen hafta persembe yaptirmistim karnimda kasiklarimda hic agrim yok bi 10 gundur krem gibi akinti bi cok uyku bu kadar annemde boyle ogrenmis hamileligini kardesimde iki ay adet gormemis oyle ogrenmis sogan suyu icicektim icme dedi doktorada gitmedim bekliyorum bide cok bunaliyorum bu ara yanıyorum sanki sıcaklıyorum
Öyle mi canım. Bak o zaman olabilir. Ben 25i gibi yumurtladım 10 gün var arada. İçim rahatladı yaa :)Canım ben bunay erken yumurtladm osanirim 15 i gibi çünkü o zaman akınıti geldi ve test yapmiyodum o ara daha var diye sonra zaten test bir türlü koyulasmadi
Amin canım inşallah. Teşekkür ederim desteğin içinKaç çıktı kan testinde kuzum korkma Rabbim korusun inşallah stres yapma kendine Allah a emanet bişi olmaz inşallah
Hadi inşallah canım benim Rabbim gönlümüze göre versin :)
Hatta bana ovülasyon testi yaptırmıştın bende de silik çıkınca ümitlenmiştin. Olabiliyormuş demekki herkes öğrenmiş oldu :)Canım benimde ovulasyon hep negatif çıktı hatta dün sabah sinirlendim hepsini topladım attım ama hanileynisim meger
Kacinci gun basladin kacirmis olabilirmisin veya daha yumurtlamamms da olabilirisn.ben gecen ay gec kaldim cizgiler hep ayni renkti
Aynen canım ben adetimin 15. Günü akıntı gördüm muhtemelen o ara kaynadı araya :))) birde şu orgazm olayı varya gerçekten önemli imiş zaten bazen ekstra yumurta bile catlatiyomus galiba öle bişey olduÖyle mi canım. Bak o zaman olabilir. Ben 25i gibi yumurtladım 10 gün var arada. İçim rahatladı yaa :)
Ayy evet ya ama çok dua ettim ve sonucu beklerken 41 Yasin okucam dedim her gün okuyacam inşallahHatta bana ovülasyon testi yaptırmıştın bende de silik çıkınca ümitlenmiştin. Olabiliyormuş demekki herkes öğrenmiş oldu :)
Canım ben 2 şubatta baktırmıştım. Acile gittim ayın 6sında 4 gün sonra. Acilde ki doktor gebe değilsin belli daha yeni kan vermişsin dedi. Emin misiniz çok belirti var dedim. Gönlümü yapmak için kan aldı sağolsun :) yumurtlamadan 10 gün geçtiyse yap. Garanti olur. Ben 11nci gün yaptım 10ncu gün yapsaymışım düşükte olsa çıkarmış ama. Zaten kanda çıkma süresi 7-10 günKızlar günaydın bişey sormak istiyorum son 3 ay periyoduma gore adetim 2 yada 3 gun gecikti sat 11 Ocak geçen ay ayin 30nda başka bi sebebten beta ya bakıldı sonuc negatif simdi test yapsam çıkarmı yoksa biraz daha beklemelimiyim....
Hayırlısı olsun canım. Adetin geçmiş miydi.Kızlar dayanamayıp test yaptım sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?