Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamilelik takvimimi değiştirmek istiyorum ama bir türlü bulamadım, “Kişisel bilgileriniz” kısmında çıkmıyor farklı bir yere mi taşındı acaba? Mune abla yardımcı olabilir misin?

Allah Allah bu kadar zamanda kanda çıkardı illa ki yaa. İlginç. 4 gün geçmiş adetin.

Canım ben bunay erken yumurtladm osanirim 15 i gibi çünkü o zaman akınıti geldi ve test yapmiyodum o ara daha var diye sonra zaten test bir türlü koyulasmadi
Öyle mi canım. Bak o zaman olabilir. Ben 25i gibi yumurtladım 10 gün var arada. İçim rahatladı yaa :)

Kaç çıktı kan testinde kuzum korkma Rabbim korusun inşallah stres yapma kendine Allah a emanet bişi olmaz inşallah

Hadi inşallah canım benim Rabbim gönlümüze göre versin :)
Amin canım inşallah. Teşekkür ederim desteğin için
Salı günü 14,77
Çarşamba 21,5 çıktı.
2 gün arayla vermek gerekiyor 48 saat geçmeden bi anlam ifade etmez dedi doktor. Ama gelmişken alalım başka yapılacak bişey yok dedi.
Verdiğim 2 kan arasında 13 saat var 24 saatte çıkacağı değere 13 saatte çıkmış. O açıdan içim rahat. Ama daha yüksek olan arkadaşlar var. Ama onların yumurtlaması daha erkenmiş. İçim rahatladı.

Canım benimde ovulasyon hep negatif çıktı hatta dün sabah sinirlendim hepsini topladım attım ama hanileynisim meger
Hatta bana ovülasyon testi yaptırmıştın bende de silik çıkınca ümitlenmiştin. Olabiliyormuş demekki herkes öğrenmiş oldu :)

Öyle mi canım. Bak o zaman olabilir. Ben 25i gibi yumurtladım 10 gün var arada. İçim rahatladı yaa :)
Aynen canım ben adetimin 15. Günü akıntı gördüm muhtemelen o ara kaynadı araya :))) birde şu orgazm olayı varya gerçekten önemli imiş zaten bazen ekstra yumurta bile catlatiyomus galiba öle bişey oldu

Kızlar hayırlı sabahlar..
Çoookk uzun zamandır giremiyorum okuyamıyorum yazılanları..
Benim bat 27 ocaktı ve maalesef 25 ocakta hastalandım..
Yeni bat 22 şubat..
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Yarın için özel bir hastanenin kadın doğumundan randevu aldım.. ama gidip gitmeme konusunda çok kararsızım.. hayatımda hiç kadın doğuma gitmedim.. üç aydır deniyoruz ama olmadı.. ne yapmalıyım sizce? Lütfen fikir verin..

Canım ben 2 şubatta baktırmıştım. Acile gittim ayın 6sında 4 gün sonra. Acilde ki doktor gebe değilsin belli daha yeni kan vermişsin dedi. Emin misiniz çok belirti var dedim. Gönlümü yapmak için kan aldı sağolsun :) yumurtlamadan 10 gün geçtiyse yap. Garanti olur. Ben 11nci gün yaptım 10ncu gün yapsaymışım düşükte olsa çıkarmış ama. Zaten kanda çıkma süresi 7-10 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…