Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın Doğuma gitmedin mi canım. Bi sıkıntı olup olmadığını bilmeden niye deniyorsunuz bi anlamı yokki. Tamam oluruna bırakmışsın ama artık git. Adetliyken gitmeliydin ama şu anda pekte bişey yapamaz. En azından yumurtlamanın 7nci günü git ki progesteronuna baksın yumurtlama oluyor mu çatlıyor mu diye. O çıkmış olur aradan. Gerçi yumurtlaman da geçmiş olabilir. Geçtiyse bi sonraki adette git. 2nci ya da 3ncü günü.

11.gün başladım 20ye kadar. ki döngüm 29 gündür. geç mi yumurtladım acaba?
PC diye bi regl ajandasi war uygulama yani ..verimli gunler 9.gun basliyor o takvime gore ben adet biter bitmez basladim ovulasyon testine zirveyi 10.gunde gordum.dongum 28 gun.bir ibtimal kacirmis olabilirsin.gecen ay 14.gunde baslamistim hep ayni renk cikmisti

Aynen canım ben adetimin 15. Günü akıntı gördüm muhtemelen o ara kaynadı araya :))) birde şu orgazm olayı varya gerçekten önemli imiş zaten bazen ekstra yumurta bile catlatiyomus galiba öle bişey oldu
O zaman adet olsaydın 29 günde gelecekti. Gayet güzel. Hormonların çok yolunda o zaman şimdilerde.
Orgazm işine ben normalde çok takılmazdım. Ama bu ay yumurtlama zamanları çalıştığımız her seferde orgazm oldum. Spermleri iteliyor. Yumurtaya da etkisi olabilir. Onun da etkili olduğuna inanıyorum ben.

Anladım canım. Yumurtlama gününü biliyor muydun. Adetin kesinse çıkardı normal şartlarda
biliyorum aslında denedik o günlerde hep ama bu ay nedense yumurtlamam geç oldu gibi hissettim akıntılardan anlıyorum normalde.her ay ortalama 15 16.gün yumurtlama günüm oluyo bu ay 20.günde falan geldi o akintim yine o zaman da denedik bi kez ama hayırlısı artik.ovulasyon testi kullancam önümüzdeki ay

O zaman adetin 4-5 gün geç gelebilir bir ihtimal. Sen bu ayı pas geçmiş gibi düşün ama. İnşallah bi sürpriz olur sana.

11.gün başladım 20ye kadar. ki döngüm 29 gündür. geç mi yumurtladım acaba?
Benim de 29 gün. Ama bu ay 25te yumurtladım. Daha yumurtlamamış da olabilirsin ya da akşam yumurtlamışsın sabaha kadar silikleşmiştir farketmemişsindir. Kesin sonuç için Ateş ölçümü yapın. Zor geliyor hepinize biliyorum ama inanın ovülasyon testinden daha az maliyetli daha güvenilir. Ben hem Ateş ölçümü hem ovülasyon testi yaptım bu ay. Bence ikisini birlikte yapıp garantilemelisin sende.

Hormon tahlili için gitmiştim yarın belli olacak bakalım canım senden duydum e 2 ye baktırmak için gittim halbuki ama hamile olduğumu öğrendim mucize gibi yarın öğrenecem inşallah değerleri ama aile hekimi bir hafta sonra gel dedi ya niye iki gün demedi acaba

1 hafta çok yaaa sen internetten girip bakarsın inceleriz burda. Ama herşey yolundadır olmasaydı gebelik gerçekleşemezdi.

Senide tebrik ederim canım rabbim hayırli bir hamilelik hayırlı bir evlat versin sana.
O zaman bugün bir test alayım

Benimde döngüm çok uzundu seninkindende uzun hatta
son adet tarihini baz almadı ozaman doktor tahmini tarih verdi. Ben ilk çocuğuma hamile kaldığımda 2 aydir hasta olmamıştım 3. Ay adet söktürücü kullandım 12 gün geçti hala olmayınca suphelendim test yaptım ve şok şok şok hamileydim

Bilmiyorum canım gitmedim hiç.. deneyelim olmazsa düşünelim dedik.. ya bi de benim sürekli bir karın ağrım var.. kasıklarımda sürekli ezgin ezgin ve zaman zaman şiddetleniyor.. yumurtlama diyorum yok adet öncesi diyorum ama geçmiyo hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…