Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar
benim büyük bir sorunum var
sigara kullanıyorum gebeliği öğrendiğimden beri günde bir tane içtim ama onu da içmek istemiyorum
bayagı gerildim evde sürekli sinirliyim ama kriz anı geçince de mutlu oluyorum başardım içmedim diye
bir garip haller
nolur ya bana kızın dövün bişey yapın
günde bir paket garanti biterdi şimdi sadece kendimi sakinleştirmek için bir tane içiyorum
dr umu aradım fazla strese giriyorsan bir tane iç dedi
ama onu da içmemem lazım yardımmm

yine de 2 güne bir ilişki oldu her ihtimale karşı. ovulasyon testinde göremeyince yine de devam ettik.

Canım dinlenmem çok önemli mümkünse çok idrara sikismadikca bilr kalkma annen gelsin bit süre baksın sana en azından riskli dönemi atlattık arkadasimin risklidir gebeliği o 9 ayı böyle geçirdi doktor çok sikismadikca tuvalete bile kalkma demişti ondan sen bu dönem dikkat et

acaba yumurtlama günü üst üste ilişki mi olmalı. biz testte göremeyince her ihtimale karşı 2 güne bir devam ettik.

Geçen ay da yumurtlamadan adete kadar sürekli kasık ve yumurtalık ağrısı çektim. Doktor yumurtanın fazla geliştiğine işaret iyi bişey bu demişti. Ben gebeliğe yormuştum ama değilmiş. Hatta herkes hamile misin acaba demişlerdi. Ama bu ay da ağrı oldu tek fark rahimde de ağrı var ve batmalar çekilmeler oluyor.

acaba yumurtlama günü üst üste ilişki mi olmalı. biz testte göremeyince her ihtimale karşı 2 güne bir devam ettik.
Eğer sperm sayısı iyiyse her gün yapmak daha avantajlı yeni gelen sperm hep daha hızlı olur çünkü. Ama sayıda sıkıntı var hızı iyiyse 2 günde bir de olur.
Biz yumurtlamadan 2 gün önce günde 2 kere sabah akşam, 1 gün önce sadece akşam, Yumurtlama günü de sadece akşam yaptık.
2 günde bir garantidir ama öyle devam edin.

Yani bilmiyorum benimki niye.. gitmesem mi doktora? Ya da gitsem mi? Gideceksem de daha uygun bi tarihte mi gitmeliyim.. napsam ki

Evet canım ya oyleymis Allah razı olsun dusunmedigim anda oldu o günler yunurtlamadim diye üstüne dusmemistim çok şükür dün sürpriz oldu bana
Sevgililer günü sürprizi yapmış bebişin sana hayırlı olsun canım ne güzel olmuş senin adına çok sevindim :)

teşekkür ederim. olacağı varsa her türlü oluyor işte. siz hamile misiniz?

Kızlar benim şimdiki kanamam yerleşme kanamasıymış. Galiba geç döllenme oldu. Ama ayın 1 inde olan kanama neydi. Galiba smear testinden oldu. Ya da bebiş ikiz o yüzden iki kere yerleşme oldu. Bilemiyorum beynim yandı :)

teşekkür ederim. olacağı varsa her türlü oluyor işte. siz hamile misiniz?
Aynen öyle. Yumurtlamadan önce ve o gün ilişkiye girmeyip sonraki gün girip tutan var. Normalde olsa geç kaldın derdik ama tutmuş. Nasipte olunca mevlam can veriyor.
Evet canım hamileyim.

Malesef canım.yanimda kimse yok.annem hasta.gelemez.
Bende mecburum kalkmaya
Esim de bi isi becerecemez
Herseyde beni cagiriyor.sinir ediyor beni.bi oturamiyorum.simdi de hastaneye gidecez
Bakalim dr ne dicek..

Yani bilmiyorum benimki niye.. gitmesem mi doktora? Ya da gitsem mi? Gideceksem de daha uygun bi tarihte mi gitmeliyim.. napsam ki
Bence adeti bekle olmazsan ne ala. Olursan 2nci ya da 3ncü günü git tüm hormonlarına bakarlar kafan rahatlar. Şimdi gitsen bile bu zamanda hormon tahlili olmaz adetliyken gel diyecekler boşa gideceksin. En fazla ultrasonla bakıp kist ya da belli bi engel var mı diye bakarlar. Ya da kabul edersen alttan muayene ederler. Vajinal ultrasonla bakabilirler. Bu arada doktora gitmemişsin ama folik asite başladın dimi. Biliyorsun folik asit eksikliğinde bebiş olsa bile ya tutunamıyor ya da sonradan düşük olabiliyor.

Malesef canım.yanimda kimse yok.annem hasta.gelemez.
Bende mecburum kalkmaya
Esim de bi isi becerecemez
Herseyde beni cagiriyor.sinir ediyor beni.bi oturamiyorum.simdi de hastaneye gidecez
Bakalim dr ne dicek..
Ne için gideceksiniz canım. Keseyi görmüş müydün ? Kalp atışı için mi gidiyorsunuz. Ayy çok heyecanlı :)

Ama bu ay erken yumus oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…