Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet ona başladım canım. Folik asit in bebeğin olmasına bi faydası var mı? Yoksa sadece olduğu zaman tutunmasını ve sinir gelişimini mi etkiliyo?

Kizlarr gunaydin bana cvp vermednz adetin 21.gunu ultrasonla yumurta bakildi,17 mm idi.daha oncesi gunlerde de gttm kontrole hep. 21.gun ayrica progesteron testi verdim 12.4 cikti. Bugun adet gunum iki gundr agrm var aklim cikiyor adet olucam dye. 12.4 olmasi catlanis yumurta mi demek bilenlerden yorum bekliyorum lutfen

Canım genelde 20ye yakın değerlere çatlamış diyor doktor. Sanırım çatlayacak kadar büyümemiş.

Canimmm napioosun gunydn efulimin 2.deger 22 ydi sanırım yanlis hatrlamiosam
Günaydın kuzum iyiyim napim çalışıorm canım sen napıosun :)
Ya ben bi kaç gündür idrarımı tutamıorm yani tutamıyorum derken şöyle ki çok su içen bi insan değilim zaten ama sürekli idrara cıkıyorum ve inanılmaz sıkışıyorum. Yani bi bardak su içsem yarım saat 1 saat sonra altıma kaçırcak kadar sıkışarak wc gidiyorum.
Normalde çok sıvı tüketmezsem gece asla kalkmam tuvalete ama önceki gün aksam 1 kere dün akşam 3 kere tuvalete kalktım. Mesela dün akşam ilk kalktgmda 4 uydum su içtim özellikle saydım yani ama 1 ya da 2 saat sonra yine sıkısık vaziyette tuvalete uyandım 2 yudum su içtim arkasından 2 saat sonra tekrar uyandım :/ acaba idrar torbası sarkması vs mi var bende yaaa :/

Bencede rahatlasın için bişe yok bunda kuzum kendi kendine evham yapma sağlıklı bi bebek olcak inş :)
19 şubat tahminen. Çünkü geçen ay sanırım kimyasal geçirdim. O yüzden batı bilmiyordum. Yumurtlamaya göre 19 olacak bat.
Aaa peş peşeyiz sen ben Searte dimi :) hadi hayırlısı inşallah canım hakkımızda 3 te 3 yaparız inşallah

İnşallah canım. Şu aşamada gebelikten dolayı olmaz idrara sıkışma. Tükettiğin şeylerden dolayı metabolizman hızlanmış olabilir. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. 1 bardak su içer 5 dk sonra tuvalete giderim. Yanma gibi belirtiler varsa enfeksiyon da buna neden olabiliyor.

Kızlar hamilelik takvimimi değiştirmek istiyorum ama bir türlü bulamadım, “Kişisel bilgileriniz” kısmında çıkmıyor artık, farklı bir yere mi taşındı acaba?

Canim baska birsey belirtisi olmasin o :) sık idrar sonucta belirtidir yada usutmus olabilir misin regline 10 gun var dimi senin usutunce de cok çıkar insan ben evdeyim bugun canim belimi incittim galiba bel agrim cok 2 is yapiom bi dinleniyorum buraya bakiom o sirada da bu ay guzel haberler var sayfada onlar dan bizede bulassin ayri kalma buralardan :)))

Ne için gideceksiniz canım. Keseyi görmüş müydün ? Kalp atışı için mi gidiyorsunuz. Ayy çok heyecanlı :)
Keseyi gördük canim.ama devlete gitmistim.simdi ozel gidiyorum.benim durumum farkli.1 kurtajim var.onun için riskli gebelik durumundayim.bide dün kahveye yakin peçeteye silince leke geldi.korkuyorum.ilkinde de böyle olmustu.
Kalp atisı icin erken zannediyorum.5+3 üm.
Belki alttan baskarsa görebilir kalp atisıni ama çok erken.

S
Sen nasılsın canim.bugun leke olayi dedim ya yerlesme olabilir arkdsmda da ole olmustu regl gununun ertesi gelmisti hemde

Yok kuzum ya gebelikten değil de idrar torbası sarkmasında şeker hastalgnda falan çok oluyo ya bu durum aklıma direk onlar geldi öle bişe mi var acaba die :/ inşallah bişi yoktur yaaa
Bu ay kararlıyım kendimi dinlemicem ve her hissettiğimi de gebeliğe yormıcam takip vs de yapmadm zaten o yüzden gebelik beklemiyorum bu ay sanmam olacağını :)

Evet 10 gün varmış baktım şimdi :)
Yok be kuzum sanmıorum ben gebelikten olacağını ben ciddi anlamda beklemiyorum bu ay gebelik mümkün mertebe de düşünmemeye çalışıyorum aklıma getirmiyorum :)
Böyle daha iyiyim yaaa valla geçen ay ki azaptan sonra böyle iyi
Geçmiş olsun kuzum dikkat et bel önemli yorma kendini sen boşver yapmayıver 2 gün de iş
Evet yaaa çok güzel haberler var valla her girdiğimde birini görüyorum hamiş olarak süper yaaa nasip kısmet biz de elbet bigün veririz o haberi burdan :))

Benim 22 şunattı yumurtlamaya göre 19 oldu geldim yanınıza sizi yalnız bırakmıyım dedim :)) günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…