Bence adeti bekle olmazsan ne ala. Olursan 2nci ya da 3ncü günü git tüm hormonlarına bakarlar kafan rahatlar. Şimdi gitsen bile bu zamanda hormon tahlili olmaz adetliyken gel diyecekler boşa gideceksin. En fazla ultrasonla bakıp kist ya da belli bi engel var mı diye bakarlar. Ya da kabul edersen alttan muayene ederler. Vajinal ultrasonla bakabilirler. Bu arada doktora gitmemişsin ama folik asite başladın dimi. Biliyorsun folik asit eksikliğinde bebiş olsa bile ya tutunamıyor ya da sonradan düşük olabiliyor.
Sevgililer günü sürprizi yapmış bebişin sana hayırlı olsun canım ne güzel olmuş senin adına çok sevindim :)
Olmasına faydası yok. Sonrası için gerekli canım.Evet ona başladım canım. Folik asit in bebeğin olmasına bi faydası var mı? Yoksa sadece olduğu zaman tutunmasını ve sinir gelişimini mi etkiliyo?
Canım genelde 20ye yakın değerlere çatlamış diyor doktor. Sanırım çatlayacak kadar büyümemiş.Kizlarr gunaydin bana cvp vermednzadetin 21.gunu ultrasonla yumurta bakildi,17 mm idi.daha oncesi gunlerde de gttm kontrole hep. 21.gun ayrica progesteron testi verdim 12.4 cikti. Bugun adet gunum iki gundr agrm var aklim cikiyor adet olucam dye. 12.4 olmasi catlanis yumurta mi demek bilenlerden yorum bekliyorum lutfen
İnşallahRabbim bir bir hepinize nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar.
Canim progesteron 12.4 cikti ama ayni gun bu konuda bilgin var miCanım genelde 20ye yakın değerlere çatlamış diyor doktor. Sanırım çatlayacak kadar büyümemiş.
Olmasına faydası yok. Sonrası için gerekli canım.
6 aydır istiyordukne kadar zamandır istiyordunuz :)
Günaydın kuzum iyiyim napim çalışıorm canım sen napıosun :)Canimmm napioosun gunydn efulimin 2.deger 22 ydi sanırım yanlis hatrlamiosam
Bencede rahatlasın için bişe yok bunda kuzum kendi kendine evham yapma sağlıklı bi bebek olcak inş :)Amin canım inşallah. Teşekkür ederim desteğin için
Salı günü 14,77
Çarşamba 21,5 çıktı.
2 gün arayla vermek gerekiyor 48 saat geçmeden bi anlam ifade etmez dedi doktor. Ama gelmişken alalım başka yapılacak bişey yok dedi.
Verdiğim 2 kan arasında 13 saat var 24 saatte çıkacağı değere 13 saatte çıkmış. O açıdan içim rahat. Ama daha yüksek olan arkadaşlar var. Ama onların yumurtlaması daha erkenmiş. İçim rahatladı.
Aaa peş peşeyiz sen ben19 şubat tahminen. Çünkü geçen ay sanırım kimyasal geçirdim. O yüzden batı bilmiyordum. Yumurtlamaya göre 19 olacak bat.
Rica ederim :)Anladım canım çok sağol cevapların için :*
İnşallah canım. Şu aşamada gebelikten dolayı olmaz idrara sıkışma. Tükettiğin şeylerden dolayı metabolizman hızlanmış olabilir. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. 1 bardak su içer 5 dk sonra tuvalete giderim. Yanma gibi belirtiler varsa enfeksiyon da buna neden olabiliyor.Günaydın kuzum iyiyim napim çalışıorm canım sen napıosun :)
Ya ben bi kaç gündür idrarımı tutamıorm yani tutamıyorum derken şöyle ki çok su içen bi insan değilim zaten ama sürekli idrara cıkıyorum ve inanılmaz sıkışıyorum. Yani bi bardak su içsem yarım saat 1 saat sonra altıma kaçırcak kadar sıkışarak wc gidiyorum.
Normalde çok sıvı tüketmezsem gece asla kalkmam tuvalete ama önceki gün aksam 1 kere dün akşam 3 kere tuvalete kalktım. Mesela dün akşam ilk kalktgmda 4 uydum su içtim özellikle saydım yani ama 1 ya da 2 saat sonra yine sıkısık vaziyette tuvalete uyandım 2 yudum su içtim arkasından 2 saat sonra tekrar uyandım :/ acaba idrar torbası sarkması vs mi var bende yaaa :/
Bencede rahatlasın için bişe yok bunda kuzum kendi kendine evham yapma sağlıklı bi bebek olcak inş :)
Aaa peş peşeyiz sen benSearte dimi :) hadi hayırlısı inşallah canım hakkımızda 3 te 3 yaparız inşallah
Canim baska birsey belirtisi olmasin o :) sık idrar sonucta belirtidir yada usutmus olabilir misin regline 10 gun var dimi senin usutunce de cok çıkar insan ben evdeyim bugun canim belimi incittim galiba bel agrim cok 2 is yapiom bi dinleniyorum buraya bakiom o sirada da bu ay guzel haberler var sayfada onlar dan bizede bulassin ayri kalma buralardan :)))Günaydın kuzum iyiyim napim çalışıorm canım sen napıosun :)
Ya ben bi kaç gündür idrarımı tutamıorm yani tutamıyorum derken şöyle ki çok su içen bi insan değilim zaten ama sürekli idrara cıkıyorum ve inanılmaz sıkışıyorum. Yani bi bardak su içsem yarım saat 1 saat sonra altıma kaçırcak kadar sıkışarak wc gidiyorum.
Normalde çok sıvı tüketmezsem gece asla kalkmam tuvalete ama önceki gün aksam 1 kere dün akşam 3 kere tuvalete kalktım. Mesela dün akşam ilk kalktgmda 4 uydum su içtim özellikle saydım yani ama 1 ya da 2 saat sonra yine sıkısık vaziyette tuvalete uyandım 2 yudum su içtim arkasından 2 saat sonra tekrar uyandım :/ acaba idrar torbası sarkması vs mi var bende yaaa :/
Bencede rahatlasın için bişe yok bunda kuzum kendi kendine evham yapma sağlıklı bi bebek olcak inş :)
Aaa peş peşeyiz sen benSearte dimi :) hadi hayırlısı inşallah canım hakkımızda 3 te 3 yaparız inşallah
Keseyi gördük canim.ama devlete gitmistim.simdi ozel gidiyorum.benim durumum farkli.1 kurtajim var.onun için riskli gebelik durumundayim.bide dün kahveye yakin peçeteye silince leke geldi.korkuyorum.ilkinde de böyle olmustu.Ne için gideceksiniz canım. Keseyi görmüş müydün ? Kalp atışı için mi gidiyorsunuz. Ayy çok heyecanlı :)
Sen nasılsın canim.bugun leke olayi dedim ya yerlesme olabilir arkdsmda da ole olmustu regl gununun ertesi gelmisti hemdeİnşallah canım. Şu aşamada gebelikten dolayı olmaz idrara sıkışma. Tükettiğin şeylerden dolayı metabolizman hızlanmış olabilir. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. 1 bardak su içer 5 dk sonra tuvalete giderim. Yanma gibi belirtiler varsa enfeksiyon da buna neden olabiliyor.
Yok kuzum ya gebelikten değil de idrar torbası sarkmasında şeker hastalgnda falan çok oluyo ya bu durum aklıma direk onlar geldi öle bişe mi var acaba die :/ inşallah bişi yoktur yaaaİnşallah canım. Şu aşamada gebelikten dolayı olmaz idrara sıkışma. Tükettiğin şeylerden dolayı metabolizman hızlanmış olabilir. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. 1 bardak su içer 5 dk sonra tuvalete giderim. Yanma gibi belirtiler varsa enfeksiyon da buna neden olabiliyor.
Evet 10 gün varmış baktım şimdi :)Canim baska birsey belirtisi olmasin o :) sık idrar sonucta belirtidir yada usutmus olabilir misin regline 10 gun var dimi senin usutunce de cok çıkar insan ben evdeyim bugun canim belimi incittim galiba bel agrim cok 2 is yapiom bi dinleniyorum buraya bakiom o sirada da bu ay guzel haberler var sayfada onlar dan bizede bulassin ayri kalma buralardan :)))
Benim 22 şunattı yumurtlamaya göre 19 oldu geldim yanınıza sizi yalnız bırakmıyım dedim :)) günaydın tatlımGünaydın kuzum iyiyim napim çalışıorm canım sen napıosun :)
Ohh cok iyi ettin gel tabi yamacımızda dur öyle :) hadi bakalım peş peşe inşallah en azından 3 de 1 yapalım da hiç ıskalamayalımBenim 22 şunattı yumurtlamaya göre 19 oldu geldim yanınıza sizi yalnız bırakmıyım dedim :)) günaydın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?