Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim progesteron 12.4 cikti ama ayni gun bu konuda bilgin var mi
Şimdi şöyle bişey var canım. 21nci günde gitmek çokta bişey ifade etmiyor yumurtlamanın 7nci günü baktırmak gerekiyor. belki erken yaptırmış olabilirsin. Yumurtlama takibi yapıyor muydun?
Değerin kötü değil 10 ve üzeri çok güzel değerler. Ama hamileliğe işaret edecek bi değer değil. Benim 24.69 çıktı. Gebe misin sen diye sordular. Bilmiyorum dedim. Kan tahlili verdim negatif çıktı. Progesteron önceden yükseliyormuş demekki.

Ohh cok iyi ettin gel tabi yamacımızda dur öyle :) hadi bakalım peş peşe inşallah en azından 3 de 1 yapalım da hiç ıskalamayalım
Ben başından beri bir boş bir dolu devam ediyorum. Yumurtamda 5inde çatladı sen ovulasyon kullandın mı canım. Hayırlısı olsun artık inşallah hep birlikte bak bi bizler kaldık maşallah herkes hamileee

Bende takmiom diom ama regl yaklastikca insan ariyor ondan burasi da mi etkiliyor acaba beni bilemedim 6 gun kaldi diye basladim belirti aramaya yok ben sanirm atamicam bunu kafamdan regl bitince istemiom takmiom diom regl yaklasinca da belirti ariom nasil bi manyaksam :)))

anladim canim cok sagol

Kahverengi leke bende de oldu. Doktor sıkıntı değil kırmızıya dönmesin yeter ilk 12 hafta olur alış buna dedi. Annemle de konuştum onda da kardeşime hamileyken olmuş. genetik etkisi de var biraz heralde.
Özel daha ilgili olur canım iyi etmişsin. Bende düşünüyorum iyi doktor bulamazsam ama büyük sözüme tövbe asla özelde Doğum yapmak istemiyorum. Rabbim yazdıysa bozsun. Evde açılmamı bekleyip son anda devlet babaya koşucam :)

Ben başından beri bir boş bir dolu devam ediyorum. Yumurtamda 5inde çatladı sen ovulasyon kullandın mı canım. Hayırlısı olsun artık inşallah hep birlikte bak bi bizler kaldık maşallah herkes hamileee
Yok canım ben bu ay hiç bişey kullanmadım öylesine rastgele günlerde gereksizce test yaptım 2 kere ama tabi ki takip ederek yapmadm bu ay bodoslama düşünmeden geçirmeye çalışıyorum belirti aramadan takmadan kendimi dinlemeden :) Olsun veya olmasın geçen ayki hayal kırıklığım bana dersoldu gebelik olsun diye değil ama yıpranmamak için düşünmemeye çalışıyorum :)
Kun fe yekun diyorum başka da bişi demiyorum :) Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman ol desin :)

Hakkaten öyle yaa aktif üyelerden sanırım biz kaldık niloya sen ben senella naz :)

S

Sen nasılsın canim.bugun leke olayi dedim ya yerlesme olabilir arkdsmda da ole olmustu regl gununun ertesi gelmisti hemde
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın ?Kasık ağrılarım var biraz. Bebiş kendine yer açıyor diye sabrediyorum ama bi yer beğenemedi kendine
Regle 3 gün kala başladı ben de dünde oldu biraz akşama doğru bitti bugünde yok 2 gün sürdü. Dediğin gibi demekki.

En ummadığın ayda oluyor biliyorsun dimi :)

Ben dua ediyorum sürekli, sizinde güzel haberlerinizi alıcaz en yakın zamanda Allah'ın izniyle

Kızlar hamilelik takvimimi değiştirmek istiyorum ama bir türlü bulamadım, “Kişisel bilgileriniz” kısmında çıkmıyor artık, farklı bir yere mi taşındı acaba?
Hayır canım aynı yerde dikkatli bak. Hamile misin sen totem mi yapıyorsun yoksa :)

Özel hastanelere ben de hiç güvenemiyorum ama çalıştığım için gebe kalsam mecbur özele gidicem ki her daim izin alıp gidemem doktora ama özelde c.tesi günleri de bakılıyo :/
Bir de özelde kötü bir deneyimim oldu kuzenimden para için herşeyi yapabiliyolar hiç hiç güvenim yok :/
kuzenim özelde sezaryen oldu 5 6 sene önce bagırsagını kesmişler ameliyatta Karnı sürekli şişiyodu karın boşluğuna su doluyırmuş meğer :/ bir tepe para istediler aldı üniv hast.ne götürdük ve sırf bundan sebep 6 kez ameliyat olmak zorunda kaldı garibim ölecek diye bekliyorduk gencecik kadını mahvettiler zaten güvenmezdim bunları da yaşadıktan sonra artık iyice sogum özellerden :/ Sırf para tuzağı %90 ı
Ama işte devlet o kadar yogun oluyor ki mecbur özele gidiyo insanlar çok kötü bi durum yaaa

doktor işi şans işi arkadas bunu bilir bunu sölerim ben :/

Canım ben buralarda boşuna bat bekliyormuşum ki ben takvime göre gidiyordum biliyorsun eşim iş stresi yaşıyordu iyi değildi takvime göre yumurtlma gününde zor kandırıyordum e o da 16. Gün ben bu ay 14. Gün yumurtladım ilk kez test kullandım gerçi 14. Gün ilişki olamadı 13. Gün test pik yaptığı gün ve 15. Gün oldu bakalım hayırlısı. Bu ay biraz daha umutluyum ve totem olsun diye gelecekti minnoşuma biberon aldım bitane bak atıyorum bunu seviyorum dündne beri :)) meğer ben düşündüğümden daha çok istiyormuşum gelsinlerrr artık bıraktım kendimi sıkmayı bal gibide belirti arıyorum :)) yeterr. Ama regl olunca ben kendimi kahretmiyorum allahtan oliyim önümüzdeki aya geçiyim siye tekrar heyecanlanıyorum :) Rabbim bilir en doğru zamanı vermiyorsa vardır bir bildiği çünkü.

Eklentiler

• BA07C76A-BDE3-427A-B957-818E9BB0EE66.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47
Ayy çok geçmiş olsun kuzenine. Bu nasıl doktorluk yaa. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu.
Ben daha çok suni sancı veriyorlar diye istemiyorum. Sezeryana alma yasağı geldi zaten mecbur kalmadıkça almıyorlar devlet gibi. O suni sancıyı yaşamak istemiyorum ama kendi doğal yollarla açılsın. Dün hastanede bi kadın vardı acilde. 3-4 cm açıklığı var dedi asistan, eve gönder 6-7 cm olunca gelsin dedi doktor bende öyle istiyorum. Hastaneye son anda gitmek istiyorum özelde haftan dolunca alıyorlar direkt sancın olsa da olmasa da açıklık olsa da olmasa da. O açıdan istemiyorum. Doktor konusunda doğru söylüyorsun devlette de iyi kötü doktor olabildiği gibi özelde de olabiliyor. Şans işi biraz araştırıp gitmek lazım.

Ayyyy benim en büyük stresim. Ben hamile olduğumu öğrenmeden bırakmak istiyorum çünkü düşününce bile strese giriyorum o stresi yüklenmek istemiyorum hamileyken ama olmuyorr ancak hamilelik annelik duygusu bıraktırabilir. Ama hamile olduğumu öğrendiğim an birden nasıl kesicem bilmiyorum. Kesinlikle içmicem ama nasıl ? Ne illet birşey başlamaz olaydım

Rahimde ağrıyı nasıl ayırt ediyorsun canım ?

Kız hangimiz normaliz ki Düşünme kuzum başka şeylerle ilgilen kendini sürekli oyalıcak bişi bul kuzum inan iyi geliyor fırsat olmuyo :)
Ben bu ay biraz iş stresindeyim işten cıkma durumum var baska bir yere geçmek için ugrasıorum e zaten bütün gün çalışıyorum o yüzden düşünmemek kolay oluyo biraz daha :)
Burası gerçekten çok etkiliyor kafaya takmayı ona karar kıldım :) Bu ay biraz daha uzağım ya foruma inan aklım rahat yaaaa sen de azıcık uzak dur ben gibi 3 4 günde bir gir oku yaz cık :)

En ummadığın ayda oluyor biliyorsun dimi :)

Valla ben ummuyorum çünkü kendimi paralamak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm beni o daha çok etkiledi kuzum o yüzden düşünmek beklemek istemiyorum Rabbim uygun gördüyse gelsin bu ay :)

Ben dua ediyorum sürekli, sizinde güzel haberlerinizi alıcaz en yakın zamanda Allah'ın izniyle

Oyyy canım benim y aaa Allah razı olsun kuzum hamişlerin duası kabul olur derler bir de doğum anında sancı çekerken edeblirsen dua ne ala o dualarda çok makbulmüş aklında olsun :)

Kııızzzz ben onun biberonunu yerim yaaa Hadi inşallah önce biberonu sonra kendisi gelsin :)
Ben bez pasta bebek sepeti vs hazırlıyorum hem satıyorum hem de genellikle kendi yakınlarıma bebeği olanlara yapıp hediye ediyorum o yüzden bende bezden çoraba suluktan emziğe bebek malzemesi var stoğumda ben de mi birini seçip totem yapsam
Valla ben geçen ay 16.gün yumurtlamıştım bu ay da bi akıntım oldu 2 3 gün kadar ama inan bakıp da kaçıncı gün oldgnu bile bilmiyorum merak edip bakmadım Sen zamanı tutturmuşsun hadi inşallah mercimeği de tutturmuşundur kız :)

Stres de çok zararlı bebeğe doktor 1 tane içebilirsin diyorsa iç canım. Fosur fosur içip hamile kalıp sağlıklı doğuran da var. Hiç içmeyip düşük yapan da. Ama bu demek olmuyor ki sigara bebeğe etki etmiyor. Bal gibi de ediyor hücrelerine kadar. Ama doktorlar bunları yaşıyor biliyorlardır iç diyorsa iç bi tane. Sana tavsiyem doğal bal bul sigaranın vücuttaki etkisini azaltıyormuş. Düzenli ye şifa olur inşallah.

Valla kuzum dikkat et bir diğer kuzenim de yenidoğan hemşiresi o anlatırdı bana inat edip evde açılma beklicem diyip hastaneye bir hışım son anda gelip koridorda doğuran anneler gördüm diye. Bebeğin bir tanesini kadının altından yürürken zor tuttum demişti :)bekle ama ısrarcı olma olur mu o da riskli Allah kourusun :) Evet ama suni sancı artık almayan anne ben göremiyorum yaa ama az ama cok suni sancı hep veriyolar çok sinir bozucu hakkaten :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…