Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O stresle yapabilir miyim bilmiyorum ama aklımda :)

Ayy öyle bişey de olabilir dimi :)
Nişan geldimi 1-2 saat durur giderim.
En yakın arkadaşım kendi sancısıyla doğurdu suni istemedi. Birinci çocuğunda çok kötü oldu bayıldı. İkinci de istemedi daha rahat doğurdu. Doğumdan sonra kalktı yürüdü:) neyse ne erken gitmeli ne geç öğrenmiş oldum.

Benim de en büyük korkum stresim o
Tek sığınağım annelik duygusuyla tiksinmek ve bırakmak. herkes gebe kalınca o annelik duygusuyla bırakıosun merak etme diyo ama ben cokkrkuyorum baska türlü asla bırakamıorum cünkü :/
İnşallah gebe kalır ve tiksiniriz :/
Bnim annem bana hamileyken 9 ay boyunca içmiş ama 1.250 gr doğmuşum ama sigaradan ama değil neticde prematüre doğmuşum illaki etkisi olmustur :/

İnaşallah bizde öle bişi olmaz :/

Benim arkadaşım doğurana kadar içti. Gayet sağlıklı çocuk. Çok kendini kasmadan 1 tane içebilirsin zamanla onuda bırakırsın. Hiç içmesen en güzel tabiki.

Ohh cok iyi ettin gel tabi yamacımızda dur öyle :) hadi bakalım peş peşe inşallah en azından 3 de 1 yapalım da hiç ıskalamayalım

Valla benim bu ay umudum yok. Hiçbişey yapmadığım ay yumurtlayacamiyim onu bile bilmiyordum. Test yaptım hiç en köyü yakalamadım. Hafif koyuluk vardı. Sonra siliklesti ona göre yumurtladım dedim kendimce. O en gördüğüm günün öncesi koca 3 gün gripti bişey olmadi. O gün ve ertesi gün hasta hasta yaptık. Artık oldu mu Allah bilir.

Aslinda daha once kendimi bu kadar incelemedigim icin emin degilim ama bazen acik renkle baslayip giderek normal adet kanamasina donuyordu. Hatta bazen ertesi gun tam sökülüyordu. Napsam bilemedm ki canm
Beklemekten başka çaren yok canım. Yerleşme de olabilir adette olabilir. Sabırla bekleyeceksin yapacak bişey yok.

Allah hakkinda hayirlisini versin kuzum is konusunda evet kafan yogunken guzel takmazsin bende ise mi girsem diyorum olmazsa

Allah hakkinda hayirlisini versin kuzum is konusunda evet kafan yogunken guzel takmazsin bende ise mi girsem diyorum olmazsa
Çalışıp çalışmamakla alakası yok yaa kafada bitirmek lazım. Ben geçen dönem deli gibi çalıştım özel ders okul haftasonu kursları derken hiç vaktim kalmıyordu ama 10 dakikalık teneffüste hemen girip bakıyordum buraya haber var mı ne yapsam kür var mı diye. 15 tatilde dedim çalışmıycam bi de öyle deniycem. Özel derslere devam ediyorum ama okulu bıraktım. Dışarı çıkmıyorum gibi bişey evdeyim ama çok düşünmedim kür yapmadım. Oldu. Yani yoğunlukla alakalı değil bence kafada bitirmek düşünmemek lazım.

Searte
Senella E Efulimm41

kızlar sağolun
ben zaten kalp atışlarını duyayım onu bir göreyim sanmıyorum içebileceğimi
şuan tam geçiş evresi ya çok kötü ediyor
başarıcam inşallah o bir taneyi de içmicem
dr un dediği gibi yapıyorum
eğer kendini çok kötü hissedersen o stres daha zararlı bebeğe diyor
valla kızlar rahatladım sağolun

Burdaki kızlar bebek albümü falan almışlar o ay hamile kalmışlar :)) hanii bak oluyormuş benimde olur diyerek düşünmedim tabii :) heveslendimm işte ne alsam diye düşündğm hep kız erkek ayrımı var bari işe yarıcak birley olsun kız erkek ayrımıda yok biberon aliyim dedim :)) inşallah tutturmuşumdurda gelir minnoşum :)) bu ay akıntım olmadı ama benim o sünenden :)

Bana doktor günlük 5 tane izn vermişti ilk 12 hafta da istediğin kadar iç demişti. Aslında çok vicdan azabı öekiyorum ama ben içtim basenleri günlük 5 taneyi bile geçti. İkinciye hamile kalırsam hiç içmeyeceğim.
Benim zaten bu ay yumurtlama olmadı

Canım vallahi en büyük isteğim o sigaradan tiksinmek yoksa nasıl olacak bilmiyorum sadece kesinlikle 1 tane bile içmek istemediğimi biliyorum. Minicik yavrum nasıl kıyarım ona. Benim annem 3 kardeşiz hepimizde içmiş üç buçuk kilo doğmuşuz hepimiz ortalama. Ama bu demek değil ki normal. Bir hastalığı olsa ömrümüz boyunca yaşayacağımız vicdan azabını düşün. Kendi keyfmizi düşünmenin anlamı yok yani. Ama nasıl olacakk

Aynen canım haklısın . Katılıyorum on beş tatilde sardım bu olaya diyordum ama çimdi ders anlatıyorum çıkıyorum teneffüste telefonu görünce yine aklıma geliyor gün hesabı yumuş hesabı habire bişeylerin hesabını yapıyorum . Teneffüs öğle arası yetiyor. Bitmiyor eve gelince yemek yapıp oturuyorum yine uğraşıyorum aklıma geliyorum. Kısacası ben kafamda bitiremedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…