Bildiğin adet ağrısı gibi oluyor canım. Her yeri ağrıyor.Rahimde ağrıyı nasıl ayırt ediyorsun canım ?
O stresle yapabilir miyim bilmiyorum ama aklımda :)Kız hangimiz normaliz kiDüşünme kuzum başka şeylerle ilgilen kendini sürekli oyalıcak bişi bul kuzum inan iyi geliyor fırsat olmuyo :)
Ben bu ay biraz iş stresindeyim işten cıkma durumum var baska bir yere geçmek için ugrasıorum e zaten bütün gün çalışıyorum o yüzden düşünmemek kolay oluyo biraz daha :)
Burası gerçekten çok etkiliyor kafaya takmayı ona karar kıldım :) Bu ay biraz daha uzağım ya foruma inan aklım rahat yaaaa sen de azıcık uzak dur ben gibi 3 4 günde bir gir oku yaz cık :)
Valla ben ummuyorum çünkü kendimi paralamak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm beni o daha çok etkiledi kuzum o yüzden düşünmek beklemek istemiyorum Rabbim uygun gördüyse gelsin bu ay :)
Oyyy canım benim y aaa Allah razı olsun kuzum hamişlerin duası kabul olur derler bir de doğum anında sancı çekerken edeblirsen dua ne ala o dualarda çok makbulmüş aklında olsun :)
Kııızzzz ben onun biberonunu yerim yaaaHadi inşallah önce biberonu sonra kendisi gelsin :)
Ben bez pasta bebek sepeti vs hazırlıyorum hem satıyorum hem de genellikle kendi yakınlarıma bebeği olanlara yapıp hediye ediyorum o yüzden bende bezden çoraba suluktan emziğe bebek malzemesi var stoğumda ben de mi birini seçip totem yapsam
Valla ben geçen ay 16.gün yumurtlamıştım bu ay da bi akıntım oldu 2 3 gün kadar ama inan bakıp da kaçıncı gün oldgnu bile bilmiyorum merak edip bakmadımSen zamanı tutturmuşsun hadi inşallah mercimeği de tutturmuşundur kız :)
Ayy öyle bişey de olabilir dimi :)Valla kuzum dikkat et bir diğer kuzenim de yenidoğan hemşiresi o anlatırdı bana inat edip evde açılma beklicem diyip hastaneye bir hışım son anda gelip koridorda doğuran anneler gördüm diye. Bebeğin bir tanesini kadının altından yürürken zor tuttum demişti :)bekle ama ısrarcı olma olur mu o da riskli Allah kourusun :) Evet ama suni sancı artık almayan anne ben göremiyorum yaa ama az ama cok suni sancı hep veriyolar çok sinir bozucu hakkaten :/
Benim de en büyük korkum stresim oAyyyy benim en büyük stresim. Ben hamile olduğumu öğrenmeden bırakmak istiyorum çünkü düşününce bile strese giriyorum o stresi yüklenmek istemiyorum hamileyken ama olmuyorr ancak hamilelik annelik duygusu bıraktırabilir. Ama hamile olduğumu öğrendiğim an birden nasıl kesicem bilmiyorum. Kesinlikle içmicem ama nasıl ? Ne illet birşey başlamaz olaydım
Aslinda daha once kendimi bu kadar incelemedigim icin emin degilim ama bazen acik renkle baslayip giderek normal adet kanamasina donuyordu. Hatta bazen ertesi gun tam sökülüyordu. Napsam bilemedm ki canmAdet pembe başlamaz ki canım. Sende oluyor muydu daha önce.
selam kızlar
benim büyük bir sorunum var
sigara kullanıyorum gebeliği öğrendiğimden beri günde bir tane içtim ama onu da içmek istemiyorum
bayagı gerildim evde sürekli sinirliyim ama kriz anı geçince de mutlu oluyorum başardım içmedim diye
bir garip haller
nolur ya bana kızın dövün bişey yapın
günde bir paket garanti biterdi şimdi sadece kendimi sakinleştirmek için bir tane içiyorum
dr umu aradım fazla strese giriyorsan bir tane iç dedi
ama onu da içmemem lazım yardımmm
Ohh cok iyi ettin gel tabi yamacımızda dur öyle :) hadi bakalım peş peşe inşallah en azından 3 de 1 yapalım da hiç ıskalamayalım
Beklemekten başka çaren yok canım. Yerleşme de olabilir adette olabilir. Sabırla bekleyeceksin yapacak bişey yok.Aslinda daha once kendimi bu kadar incelemedigim icin emin degilim ama bazen acik renkle baslayip giderek normal adet kanamasina donuyordu. Hatta bazen ertesi gun tam sökülüyordu. Napsam bilemedm ki canm
Allah hakkinda hayirlisini versin kuzum is konusunda evet kafan yogunken guzel takmazsin bende ise mi girsem diyorum olmazsaKız hangimiz normaliz kiDüşünme kuzum başka şeylerle ilgilen kendini sürekli oyalıcak bişi bul kuzum inan iyi geliyor fırsat olmuyo :)
Ben bu ay biraz iş stresindeyim işten cıkma durumum var baska bir yere geçmek için ugrasıorum e zaten bütün gün çalışıyorum o yüzden düşünmemek kolay oluyo biraz daha :)
Burası gerçekten çok etkiliyor kafaya takmayı ona karar kıldım :) Bu ay biraz daha uzağım ya foruma inan aklım rahat yaaaa sen de azıcık uzak dur ben gibi 3 4 günde bir gir oku yaz cık :)
Valla ben ummuyorum çünkü kendimi paralamak istemiyorum geçen ay çok üzülmüştüm beni o daha çok etkiledi kuzum o yüzden düşünmek beklemek istemiyorum Rabbim uygun gördüyse gelsin bu ay :)
Oyyy canım benim y aaa Allah razı olsun kuzum hamişlerin duası kabul olur derler bir de doğum anında sancı çekerken edeblirsen dua ne ala o dualarda çok makbulmüş aklında olsun :)
Kııızzzz ben onun biberonunu yerim yaaaHadi inşallah önce biberonu sonra kendisi gelsin :)
Ben bez pasta bebek sepeti vs hazırlıyorum hem satıyorum hem de genellikle kendi yakınlarıma bebeği olanlara yapıp hediye ediyorum o yüzden bende bezden çoraba suluktan emziğe bebek malzemesi var stoğumda ben de mi birini seçip totem yapsam
Valla ben geçen ay 16.gün yumurtlamıştım bu ay da bi akıntım oldu 2 3 gün kadar ama inan bakıp da kaçıncı gün oldgnu bile bilmiyorum merak edip bakmadımSen zamanı tutturmuşsun hadi inşallah mercimeği de tutturmuşundur kız :)
Çalışıp çalışmamakla alakası yok yaa kafada bitirmek lazım. Ben geçen dönem deli gibi çalıştım özel ders okul haftasonu kursları derken hiç vaktim kalmıyordu ama 10 dakikalık teneffüste hemen girip bakıyordum buraya haber var mı ne yapsam kür var mı diye. 15 tatilde dedim çalışmıycam bi de öyle deniycem. Özel derslere devam ediyorum ama okulu bıraktım. Dışarı çıkmıyorum gibi bişey evdeyim ama çok düşünmedim kür yapmadım. Oldu. Yani yoğunlukla alakalı değil bence kafada bitirmek düşünmemek lazım.Allah hakkinda hayirlisini versin kuzum is konusunda evet kafan yogunken guzel takmazsin bende ise mi girsem diyorum olmazsa
Burdaki kızlar bebek albümü falan almışlar o ay hamile kalmışlar :)) hanii bak oluyormuş benimde olur diyerek düşünmedim tabii :) heveslendimm işte ne alsam diye düşündğm hep kız erkek ayrımı var bari işe yarıcak birley olsun kız erkek ayrımıda yok biberon aliyim dedim :)) inşallah tutturmuşumdurda gelir minnoşum :)) bu ay akıntım olmadı ama benim o sünenden :)Kız hangimiz normaliz kiDüşünme kuzum başka şeylerle ilgilen kendini sürekli oyalıcak bişi bul kuzum inan iyi geliyor fırsat olmuyo :)
Canım ya psikolojik mi bilmiyorum ama dünden beri eşime diyorum ki regl sancım var o yüzden sordum nasıl oluyor diye döllenme veya yerleşme sırasındada oluyor mu acabaBildiğin adet ağrısı gibi oluyor canım. Her yeri ağrıyor.
Stres de çok zararlı bebeğe doktor 1 tane içebilirsin diyorsa iç canım. Fosur fosur içip hamile kalıp sağlıklı doğuran da var. Hiç içmeyip düşük yapan da. Ama bu demek olmuyor ki sigara bebeğe etki etmiyor. Bal gibi de ediyor hücrelerine kadar. Ama doktorlar bunları yaşıyor biliyorlardır iç diyorsa iç bi tane. Sana tavsiyem doğal bal bul sigaranın vücuttaki etkisini azaltıyormuş. Düzenli ye şifa olur inşallah.
Canım vallahi en büyük isteğim o sigaradan tiksinmek yoksa nasıl olacak bilmiyorum sadece kesinlikle 1 tane bile içmek istemediğimi biliyorum. Minicik yavrum nasıl kıyarım ona. Benim annem 3 kardeşiz hepimizde içmiş üç buçuk kilo doğmuşuz hepimiz ortalama. Ama bu demek değil ki normal. Bir hastalığı olsa ömrümüz boyunca yaşayacağımız vicdan azabını düşün. Kendi keyfmizi düşünmenin anlamı yok yani. Ama nasıl olacakkBenim de en büyük korkum stresim o
Tek sığınağım annelik duygusuyla tiksinmek ve bırakmak. herkes gebe kalınca o annelik duygusuyla bırakıosun merak etme diyo ama ben cokkrkuyorum baska türlü asla bırakamıorum cünkü :/
İnşallah gebe kalır ve tiksiniriz :/
Bnim annem bana hamileyken 9 ay boyunca içmiş ama 1.250 gr doğmuşum ama sigaradan ama değil neticde prematüre doğmuşum illaki etkisi olmustur :/
İnaşallah bizde öle bişi olmaz :/
Aynen canım haklısın . Katılıyorum on beş tatilde sardım bu olaya diyordum ama çimdi ders anlatıyorum çıkıyorum teneffüste telefonu görünce yine aklıma geliyor gün hesabı yumuş hesabı habire bişeylerin hesabını yapıyorum . Teneffüs öğle arası yetiyor. Bitmiyor eve gelince yemek yapıp oturuyorum yine uğraşıyorum aklıma geliyorum. Kısacası ben kafamda bitiremedim henüzÇalışıp çalışmamakla alakası yok yaa kafada bitirmek lazım. Ben geçen dönem deli gibi çalıştım özel ders okul haftasonu kursları derken hiç vaktim kalmıyordu ama 10 dakikalık teneffüste hemen girip bakıyordum buraya haber var mı ne yapsam kür var mı diye. 15 tatilde dedim çalışmıycam bi de öyle deniycem. Özel derslere devam ediyorum ama okulu bıraktım. Dışarı çıkmıyorum gibi bişey evdeyim ama çok düşünmedim kür yapmadım. Oldu. Yani yoğunlukla alakalı değil bence kafada bitirmek düşünmemek lazım.
Resmi kırp öyle at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?