Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ya psikolojik mi bilmiyorum ama dünden beri eşime diyorum ki regl sancım var o yüzden sordum nasıl oluyor diye döllenme veya yerleşme sırasındada oluyor mu acaba
Benim adete 3-5 gün kala başladı canım. Öncesinde kasık ağrısı ve batma şeklindeydi.
Hep derlerdi adet olcam sanıyordum çok sancım vardı diye. Ben gebe olduğumu bilmesem kesin adet olcam derdim. Çok benziyor. Ama dediğim gibi başlarda yoktu. Sonradan başladı kahverengi lekelenmeyle birlikte başladı lekelenme bitti ama sancı devam ediyor

Canım bişey sorucam bu ay yumuş haftanı nasıl değerlendirdin?

Ozaman benimki yine üşütme. Ayy üşütmiyim karıştırmıyım boşuna belirti yaşamıyım

Üşütmiyim Belirti saymıyım boşuna diye giydiğim çoraplara bak yine üşüttüm ozaman

Eklentiler

• 1480830A-B2E2-4190-A49C-3F49749CCE40.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 52
Aslında çok örneği var. O kadar çok duyduk ki önemsemediğim kafama takmadığım ay oldu diyen. Ama ben son aya kadar cebelleştim kendimle. Bu son ay rahatladım biraz. Hatta başlarda bişey de içmiyorum bişeyler mi yapsam bu ay boşa geçecek diye düşünüp duruyordum. Sonradan dedim ki kafana takma olacak. Ve oldu. Özellikle kür yaptığım aylar her yapışımda aklıma geliyordu. Sen yapıyor musun öyle şeyler ?

Üşütmiyim Belirti saymıyım boşuna diye giydiğim çoraplara bak yine üşüttüm ozaman
Belin açıkta gezmediysen imkanı yok üşütmene bu çoraplarla
Bak şöyle yap ısıtıcı vb bişey varsa ya da sıcak su torbası varsa al tam rahminin üstüne koy sancı azalıyorsa üşütmedendir. Ben ne yaptıysam sancı geçmedi bu ay, normalde hemen geçerdi sıcakta.

Hayır canım aynı yerde dikkatli bak. Hamile misin sen totem mi yapıyorsun yoksa :)

Yok kız doktorumun dün dediğine göre 17-18 günlükmüş, yani 3 haftalıkmış daha, onu değiştirecektim. Sabah telefondan girdiğimde bulamadım, şimdi tabletten denedim oldu.

Yok kız doktorumun dün dediğine göre 17-18 günlükmüş, yani 3 haftalıkmış daha, onu değiştirecektim. Sabah telefondan girdiğimde bulamadım, şimdi tabletten denedim oldu.
Aaa süper test attığını falan hatırlamıyorum kanda mı öğrendin.
Çok tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Kalorifer+klima ve çıtçılı body eşliğinde geziyorum :) şuan geçti canım zaten dün akşam oldu. Ayy bak şimdiden başladımm ha format atıyım kendime birde diyorum belirti aramıcam işte sözüm buraya kadar :)) yumurtlamaya kadar artistlik yapıyoruz belirti falan aramıcam diye yumurtlamadan sonra başlıyoruz oram ağrıyor buram ağrıyormdiye :))

Ben kendime herhangi bir kür vs bişey uygulamıyorum . Sadece eşimin sperm sayısından dolayı konuştuğumuz kürleri eşime uyguluyoruz . Benim en büyük sıkıntı yapıp gece duş almadan yatamıyorum . Sabah işe girmek zor oluyor duş alıp çıkınca sıkıntı oluyor eziyete dönüyor bu sefer ilişki i. Bu hafta çok zor geçti dönem açıldı onun zorluğu bi de yumuş haftama geldi süreç . Sadece bi kez yapınca uyudum duş aldım onun dışında yarım saate kalkıp duş aldım . O yüzden bu ay çok umutlu değilim sanki . Çok iyi değerlendiremedik eşimde speerm sorunu olduğu için sabahı beklemek daha sağlıklı olacaktı sanki

Aynen canım istemsiz oluyor. Çok isteyince insan düşünmeden edemiyor. Annemle konuştum bugün. Diyor ki kardeşine hamileyken 4 ay anlamadım normal adet gördüm. Hiç bir belirti olmadı. Halan karnın büyüyor senin deyince şüphelenip baktırdık dedi :) Ne diyorsun anne hamileliğin yarısı bitmiş dedim
Demekki bizim gibi kendini dinlememiş. İsteyen kişide psikolojik belirtiler ortaya çıkıyor. Bunlarda kafa karıştırıyor. Ben hamilelik düşünmesem bile bu kadar çok sancı yaşasaydım noluyor neyin nesi bu sancılar diye doktora da giderdim kesin :)

Ertesi gün işe gideceğim günlerde erken saatte yapıyorduk 1 saat telefonla uğraşıp kalkıp duş alıp yatıyordum. Bi de olduğum gibi kıyafet giymeden uyuyordum. O kıyafetsiz uyumanın rahatlığı paha biçilemez :) iş olmadığı günler sabahı bekledim. Ya da geç gittiğim günler. Senin kaç saat dersin var, 30 saat değildir inşallah. Yavaştan azaltmaya başla bence. Bu dönemden geçti tabi artık dönem başladı.

Bende giderdimm :)) canım herkesin bünyeside aynı değil bazısı 9 ay mide bulantısı yaşıyor bazısı hiç yaşamıyor değişiyor. Annende maşallah gerçekten hamileliği bilmeden doğuracakmış neredeyse canım birde birşey sorcam kurtuldun benden zannediyorsan yanılıyorsun hatırlıyorsan ovu testi 4ünde pik yapmıştı 6sında tamamen silikleşmişti bak bu testi şimdi yaptım yine koyulaşıyor bu ne demek şimdi ? Yine mi yumurtlıcam

Eklentiler

• 3A51095D-4000-483F-A266-C28DAD9EB17B.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 58
  • D8BE44AA-9309-4C5C-BC2A-C21D45FB4B22.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…