Estağfurullah canım :)Bende giderdimm :)) canım herkesin bünyeside aynı değil bazısı 9 ay mide bulantısı yaşıyor bazısı hiç yaşamıyor değişiyor. Annende maşallah gerçekten hamileliği bilmeden doğuracakmış neredeysecanım birde birşey sorcam kurtuldun benden zannediyorsan yanılıyorsun hatırlıyorsan ovu testi 4ünde pik yapmıştı 6sında tamamen silikleşmişti bak bu testi şimdi yaptım yine koyulaşıyor bu ne demek şimdi ? Yine mi yumurtlıcam
Tamam canım teşekkür ederim.Estağfurullah canım :)
LH hormonunda dalgalanmalar olabiliyor canım. Tekrar yumurtlama olabilir tabi ama tamamen pik yapması lazım bunun için. Bence düzenli ilişkiye devam edin. Belki ikinci bi yumurtlama olur. Garanti olsun.
Aaa süper test attığını falan hatırlamıyorum kanda mı öğrendin.
Çok tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah
Ins bisey olmaz canim bebisime.ben kahve akintidan korkuyorum.normal bisey olarak görmüyorum.ins devam etmez.Kahverengi leke bende de oldu. Doktor sıkıntı değil kırmızıya dönmesin yeter ilk 12 hafta olur alış buna dedi. Annemle de konuştum onda da kardeşime hamileyken olmuş. genetik etkisi de var biraz heralde.
Özel daha ilgili olur canım iyi etmişsin. Bende düşünüyorum iyi doktor bulamazsam ama büyük sözüme tövbe asla özelde Doğum yapmak istemiyorum. Rabbim yazdıysa bozsun. Evde açılmamı bekleyip son anda devlet babaya koşucam :)
Daha siram gelmedi canim.bekliyorum.U Umudumbitmedi_ canim ne yaptin döndün mu doktordan bi sorun yoktur insallah. Hafif lekelenme olur diyor hep doktorlar onu kafana takmasaydin. Merak ettim seni kuzum ?
Daha siram gelmedi canim.U Umudumbitmedi_ naptın canım ne dedi doktorr
ay ne güzel ya uyuyabiliyorsan ben çok zorlanıyorum canım .ben meslek lisesi bölüm öğretmeniyim. Üç Gün on saat dersim var bir gün erken çıkıyorum . Bi gün de dersim yok oda koordinatörlük günüm . Bu dönem ders azaltmam çok zor . Müdür Kadrolu öğretmenler derslere girecek ücretli almam saatiniz dolana kadar düşüncesinde . Hamile kalırsam seneye ayarlayabilirim anca ..Günde iki kez demişsin nerde valla gün de bir kere zor oluyor. Hergün üst üste çok yoruyor. Bide kafa olarak odaklandığımız için rahat olamıyoruz sanırım .Ertesi gün işe gideceğim günlerde erken saatte yapıyorduk 1 saat telefonla uğraşıp kalkıp duş alıp yatıyordum. Bi de olduğum gibi kıyafet giymeden uyuyordum. O kıyafetsiz uyumanın rahatlığı paha biçilemez :) iş olmadığı günler sabahı bekledim. Ya da geç gittiğim günler. Senin kaç saat dersin var, 30 saat değildir inşallah. Yavaştan azaltmaya başla bence. Bu dönemden geçti tabi artık dönem başladı.
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmediAttım tabi canım hcg sonucumu bilene attım görmemişsindir, normal yani o kadar yorumun arasında benimkini mi göreceksindün keseyi de gördük bebişim tutunmuş yerleşmiş, daha 5 mm'cik teyzesi. Sıkıntılı süreci (10.haftaya kadar) de atlatırız hayırlısı ile inşallah. Seni de tebrik ederim canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Çok istedik ve oldu, Rabbime binlerce kez şükürler olsun başka ne diyelim.
Anladım canım inşallah hamile kalırsın bi an önce de yaz tatilinde rahat geçirirsin hamileliği. Ayda bir iki defa oluyor günde iki. Yoksa dayanılmaz:)ay ne güzel ya uyuyabiliyorsan ben çok zorlanıyorum canım .ben meslek lisesi bölüm öğretmeniyim. Üç Gün on saat dersim var bir gün erken çıkıyorum . Bi gün de dersim yok oda koordinatörlük günüm . Bu dönem ders azaltmam çok zor . Müdür Kadrolu öğretmenler derslere girecek ücretli almam saatiniz dolana kadar düşüncesinde . Hamile kalırsam seneye ayarlayabilirim anca ..Günde iki kez demişsin nerde valla gün de bir kere zor oluyor. Hergün üst üste çok yoruyor. Bide kafa olarak odaklandığımız için rahat olamıyoruz sanırım .
Senin daha dikkatli olman lazım tabi canım.Ins bisey olmaz canim bebisime.ben kahve akintidan korkuyorum.normal bisey olarak görmüyorum.ins devam etmez.
Daha siram gelmedi canim.bekliyorum.
Canim sende hic oldu mu?peceteye silince geld mi?bide benim sağ kalcamin üstü sağ kasigim ve sag bacagima ağri vuruyor.
Daha siram gelmedi canim.
Resmi yükle. Ekle deme ama ek olarak görünsün. Olmuyor
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmedi
Canım sen uygulamadan mı giriyorsun
Canım kalp atışı ne Zaman duyuluyorResmi yükle. Ekle deme ama ek olarak görünsün. Olmuyor
Çok iyi olur canım bugün temizlendim herhangi bir vakti yoksa hemen kılayım ikindinden sonra2 rekat şükür namazı kıldım canım. Kılmak istersen anlatırım.
Hayırlısı canım Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder inşallahAnladım canım inşallah hamile kalırsın bi an önce de yaz tatilinde rahat geçirirsin hamileliği. Ayda bir iki defa oluyor günde iki. Yoksa dayanılmaz:)
Aynen öyle çok düşünmemek lazım.
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?