Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estağfurullah canım :)
LH hormonunda dalgalanmalar olabiliyor canım. Tekrar yumurtlama olabilir tabi ama tamamen pik yapması lazım bunun için. Bence düzenli ilişkiye devam edin. Belki ikinci bi yumurtlama olur. Garanti olsun.

Estağfurullah canım :)
LH hormonunda dalgalanmalar olabiliyor canım. Tekrar yumurtlama olabilir tabi ama tamamen pik yapması lazım bunun için. Bence düzenli ilişkiye devam edin. Belki ikinci bi yumurtlama olur. Garanti olsun.
Tamam canım teşekkür ederim.

Aaa süper test attığını falan hatırlamıyorum kanda mı öğrendin.
Çok tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Attım tabi canım hcg sonucumu bilene attım görmemişsindir, normal yani o kadar yorumun arasında benimkini mi göreceksin dün keseyi de gördük bebişim tutunmuş yerleşmiş, daha 5 mm'cik teyzesi. Sıkıntılı süreci (10.haftaya kadar) de atlatırız hayırlısı ile inşallah. Seni de tebrik ederim canım hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah. Çok istedik ve oldu, Rabbime binlerce kez şükürler olsun başka ne diyelim.

Ins bisey olmaz canim bebisime.ben kahve akintidan korkuyorum.normal bisey olarak görmüyorum.ins devam etmez.
U Umudumbitmedi_ canim ne yaptin döndün mu doktordan bi sorun yoktur insallah. Hafif lekelenme olur diyor hep doktorlar onu kafana takmasaydin. Merak ettim seni kuzum ?
Daha siram gelmedi canim.bekliyorum.
Canim sende hic oldu mu?peceteye silince geld mi?bide benim sağ kalcamin üstü sağ kasigim ve sag bacagima ağri vuruyor.

U Umudumbitmedi_ naptın canım ne dedi doktorr
Daha siram gelmedi canim.

ooo kızlar maşallah çoğunuz hamile kalmış çok sevindim ben artık pek giremiyorum yoğunluktan merak ettim bi bakayım dedim takvimler çoğalmış saplıkla alın kucağınıza inşallah :)

ay ne güzel ya uyuyabiliyorsan ben çok zorlanıyorum canım .ben meslek lisesi bölüm öğretmeniyim. Üç Gün on saat dersim var bir gün erken çıkıyorum . Bi gün de dersim yok oda koordinatörlük günüm . Bu dönem ders azaltmam çok zor . Müdür Kadrolu öğretmenler derslere girecek ücretli almam saatiniz dolana kadar düşüncesinde . Hamile kalırsam seneye ayarlayabilirim anca ..Günde iki kez demişsin nerde valla gün de bir kere zor oluyor. Hergün üst üste çok yoruyor. Bide kafa olarak odaklandığımız için rahat olamıyoruz sanırım .

Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmedi

Resmi neden atamıyorum,acaba yanlışyerdenmi eklemeye çalışıyorum birisi bana yardum etsin lütfen

Anladım canım inşallah hamile kalırsın bi an önce de yaz tatilinde rahat geçirirsin hamileliği. Ayda bir iki defa oluyor günde iki. Yoksa dayanılmaz:)
Aynen öyle çok düşünmemek lazım.

Senin daha dikkatli olman lazım tabi canım.

Anladım canım inşallah hamile kalırsın bi an önce de yaz tatilinde rahat geçirirsin hamileliği. Ayda bir iki defa oluyor günde iki. Yoksa dayanılmaz:)
Aynen öyle çok düşünmemek lazım.
Hayırlısı canım Rabbim hayırlısıyla bu ay nasip eder inşallah

Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmedi

canım doktor görünce hesaplayacak tekrar sat a göre olmayabilir yani mesela benim sat 31 aralık ama benimki 4 haftalık falan anca seninde 5 den küçük olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…