Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yorum yapın lütfen
Bat 8 şubat
5 şubatta erken gebelik testi yaptım ( adetten 6 gün önce sonuç verenlerden) çok soluk hayalet çizgi çıktı
6 şubatta normal bi test yaptım negatif
7 şubat normal test negatif
Başına gelen varmı? Akıntı takibime ve takvime göre 26 yada 27 ocakta yumurtlama gerçekleşti..
Bu arada Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden stresliyim biraz acaba yinemi kimyasal

Soluk cizgi hemen ciktimi yoksa birkac saat sonra mi cikti

Çok iyi olur canım bugün temizlendim herhangi bir vakti yoksa hemen kılayım ikindinden sonra
Vakti yok canım ama ben namazı kıldıktan sonra farkettim ki cuma günü akşam ezanına doğru kılmışım. Biliyorsundur belki. Bu vakitte edilen dualar geri çevrilmezmiş. Yarın cuma. İkindi vakti akşam ezanına yakın yani kerahat vaktinde kıl. Ara ara yine kılarsın yumurtlamaya kadar.

canım doktor görünce hesaplayacak tekrar sat a göre olmayabilir yani mesela benim sat 31 aralık ama benimki 4 haftalık falan anca seninde 5 den küçük olabilir yani
Doktor 5 haftalık demedi zaten ilk triyajdaki kadın son adet tarihin ne dedi 4 ocak dedim. 5 haftalık gebe yazdı kağıda gönderdi. Ordan biliyorum. Dediğin gibi belki küçüktür.

Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmedi

Senin 5 haftalik değildir canım. Sen şu an 4.haftanın içindesin. Çünkü adet olacağın hafta 4.hafta oluyor. Batı geçince 4+1 diye gidiyor. Ta ki batin tam 1 haftası dolana kadar dolunca 5.hafta.
Senin dongun mu uzun neden 5 hafta çıkıyor takvimde.

Yok canim masallah masallah bende hic lekelenme falan olmadi. Ama doktorum agri lekelenme pembe sekilde az az olabilir bundan normal diyor bana canim

Kızlar ben bu ovü testlerinden bi b*k anlamadım. İki gündür yapıyorum sıvı alımına dikkat ederek çok silik çıkıyor ama bugün yumurtlama akıntım geldi.

Arkadaşlar bu sefer resmi Yükledim. Yarım saat için bu gebelik testinde bu sonuç oluştu.Adetim 3 gün geçti. Ve hiç bir belirtim yok. Sizce hamile olabilirmiyim?

Eklentiler

• IMG_20180208_124353_704.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 69
Arkadaşlar bu sefer resmi Yükledim. Yarım saat için bu gebelik testinde bu sonuç oluştu.Adetim 3 gün geçti. Ve hiç bir belirtim yok. Sizce hamile olabilirmiyim?
Evet canim var hayirli olsun ama kan tahlili yaptirip kesinlestir gulum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…