Soluk cizgi hemen ciktimi yoksa birkac saat sonra mi ciktiKızlar yorum yapın lütfen
Bat 8 şubat
5 şubatta erken gebelik testi yaptım ( adetten 6 gün önce sonuç verenlerden) çok soluk hayalet çizgi çıktı
6 şubatta normal bi test yaptım negatif
7 şubat normal test negatif
Başına gelen varmı? Akıntı takibime ve takvime göre 26 yada 27 ocakta yumurtlama gerçekleşti..
Bu arada Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o yüzden stresliyim biraz acaba yinemi kimyasal
Gönder canım merak ettim :)Özelden fotosunu göndereyim mi canım
Valla onlardan hiç anlamıyorum kuzum. Bilen bana da anlatsın :)Canım kalp atışı ne Zaman duyuluyor
Vakti yok canım ama ben namazı kıldıktan sonra farkettim ki cuma günü akşam ezanına doğru kılmışım. Biliyorsundur belki. Bu vakitte edilen dualar geri çevrilmezmiş. Yarın cuma. İkindi vakti akşam ezanına yakın yani kerahat vaktinde kıl. Ara ara yine kılarsın yumurtlamaya kadar.Çok iyi olur canım bugün temizlendim herhangi bir vakti yoksa hemen kılayım ikindinden sonra
Hemen çıktı canım ama hayalet çizgi çok dikkatli bakınca görünüyor çubuğu atmadım hala aynı silik çizgi duruyor ama dediğim gibi aşırı silikSoluk cizgi hemen ciktimi yoksa birkac saat sonra mi cikti
Doktor 5 haftalık demedi zaten ilk triyajdaki kadın son adet tarihin ne dedi 4 ocak dedim. 5 haftalık gebe yazdı kağıda gönderdi. Ordan biliyorum. Dediğin gibi belki küçüktür.canım doktor görünce hesaplayacak tekrar sat a göre olmayabilir yani mesela benim sat 31 aralık ama benimki 4 haftalık falan anca seninde 5 den küçük olabilir yani
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Hcg değerin kaçtı ki keseyi gördün. 3-4 hafta kese için çok erken değil mi. Benim 5 haftalık daha kese kelimesi geçmedi
Yok canim masallah masallah bende hic lekelenme falan olmadi. Ama doktorum agri lekelenme pembe sekilde az az olabilir bundan normal diyor bana canimIns bisey olmaz canim bebisime.ben kahve akintidan korkuyorum.normal bisey olarak görmüyorum.ins devam etmez.
Daha siram gelmedi canim.bekliyorum.
Canim sende hic oldu mu?peceteye silince geld mi?bide benim sağ kalcamin üstü sağ kasigim ve sag bacagima ağri vuruyor.
Daha siram gelmedi canim.
En erken 7.haftada duyuluyor benim o zaman duyuldu canim. 7+4 teCanım kalp atışı ne Zaman duyuluyor
Cep telefonumdan uygulamadan giriyorum ama beceremedim birtürlü cnmCanım sen uygulamadan mı giriyorsun
Ikinci cizgi ciktimi ciktiysa kac dakkada cikti canim ?Cep telefonumdan uygulamadan giriyorum ama beceremedim birtürlü cnm
Simdi ciktik canim 15 gun sonra gel kalp atisini duymaya dedi.usg de 5 hafta görünüyor.kese ve yolk sac var.ins sağliklı ilerler bebegim.korkum bitmiyor.U Umudumbitmedi_ var mı bir gelişme canım aklım sende :)
Yumurtlama akıntısına benim inancım kalmadı benim 5inde çatladı yumurtam. Ama o akıntı bugün geldiKızlar ben bu ovü testlerinden bi b*k anlamadım. İki gündür yapıyorum sıvı alımına dikkat ederek çok silik çıkıyor ama bugün yumurtlama akıntım geldi.
Evet canim var hayirli olsun ama kan tahlili yaptirip kesinlestir gulum :)Arkadaşlar bu sefer resmi Yükledim. Yarım saat için bu gebelik testinde bu sonuç oluştu.Adetim 3 gün geçti. Ve hiç bir belirtim yok. Sizce hamile olabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?