Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi ciktik canim 15 gun sonra gel kalp atisini duymaya dedi.usg de 5 hafta görünüyor.kese ve yolk sac var.ins sağliklı ilerler bebegim.korkum bitmiyor.

kaç mm olmuş canım lekelenme normalmi ne dedi yolk saç eş i mi oluo bazen eş i de göründü dioler o nedemek sağlıklıdır canım merak etme

Canim inan yumurtlama da dahil hic takmadim ama 2 gundur regl.yaklasti die takmaya basladim

Yok 3 gün var ama sanku adet olacakmisim gibi ağrım var korkuyorum
Korkma canım :) Bence hamilesin kan testi yaptır yarın ya da bu aksam çıkar kan testinde :) Ya da sabrederim dersen bat gününde yaptırdaha sağlıklı sonuc verir :) Ama bence hamişsin :)

Yok 3 gün var ama sanku adet olacakmisim gibi ağrım var korkuyorum
Ayy silik cizgi var hayirli olsun canim anam masallah masallah 41 kere masallah ne bereketli ay bende kizima subatta kalmistim sanirm subat ayi bereketli bir ay :)

Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Değerin çok düşük büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi. Kanamam var hafif ama dünden beri yok dedim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi. Alttan vajinal ultrason yapayım geç dedi geçtim. Rahim duvarı kalın çok güzel gebeliğe hazırlamış rahim kendini ama bhcg çok düşük sağlıklı bir gebelik değil dedi. Bende son adet tarihim 4 ocak ama 25 ocakta yumurtladım dedim. Tamam ama yine de daha yüksek olmalıydı dedi çok üzüldüm

Kızlar sağolun ya simdi çizgi daha da belirginlesti geçen ayın 30nda kanda negatif di ondan biraz şüpheye düştüm

Aaaaaa dur bakalım yaaa hemen üzülme öyle kuzum tekrar kan testi ne zaman yaptırıcan?
Bir de keşke vajinal ultrason yaptırmasaydın hemen yaaa ben hamişken çok korkuyorm alttan muayeneden hep bişi olurmus gibi geliyo Ne zaman bir daha test zamanın? Bi de senin bat ne zamandı ki kuzum :/

Peki düşük yapıyorsan neden hcg artıyor ?

Canım ben başından beri söylemek istemedim seni üzmemek için ama gerçekten doktorun dediği gibi. Ama iyi tarafından bakalım geç yumuşatmamışsın ve geç tutunmuş olabilir.

Sana kendimden örnek vereyim. Birincide yerleşme kanamam bat gününden 4 gün sofa oldu bat günü değerim 330 idi.

İkincide yerleşme kanamam bat günü oldu ikinci gebeliğim 3üzdü. Bat günü hcg değerim 16.500 dü. Üzülme yine de moraini yükse tut imkanın varsa özele gitmeni Öner’ini

Kızlar sağolun ya simdi çizgi daha da belirginlesti geçen ayın 30nda kanda negatif di ondan biraz şüpheye düştüm
oooo geçen ayın 30 u çok çok erken zaten canım o tarihte döllenmemiştir ki :) Hadi hayırlı olsun canım kan testini de yaptır da hayırlı sonuclar al inşallah :)

Evet canım incir küründen dolayı adetim uzadı 38 güne çıktı.

oooo geçen ayın 30 u çok çok erken zaten canım o tarihte döllenmemiştir ki :) Hadi hayırlı olsun canım kan testini de yaptır da hayırlı sonuclar al inşallah :)
Canım betaya mecbur bakildi yani varsa daha 1 haftalık sanırım hala şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…