- 21 Eylül 2016
- 74
- 24
- 88
- 42
Heycanlandım şimdi. İnşaAllah hamileyimdir. Allah razı olsunEvet canim var hayirli olsun ama kan tahlili yaptirip kesinlestir gulum :)
Simdi ciktik canim 15 gun sonra gel kalp atisini duymaya dedi.usg de 5 hafta görünüyor.kese ve yolk sac var.ins sağliklı ilerler bebegim.korkum bitmiyor.
Senden de canim benim.Heycanlandım şimdi. İnşaAllah hamileyimdir. Allah razı olsun
Canim inan yumurtlama da dahil hic takmadim ama 2 gundur regl.yaklasti die takmaya basladimÇalışıp çalışmamakla alakası yok yaa kafada bitirmek lazım. Ben geçen dönem deli gibi çalıştım özel ders okul haftasonu kursları derken hiç vaktim kalmıyordu ama 10 dakikalık teneffüste hemen girip bakıyordum buraya haber var mı ne yapsam kür var mı diye. 15 tatilde dedim çalışmıycam bi de öyle deniycem. Özel derslere devam ediyorum ama okulu bıraktım. Dışarı çıkmıyorum gibi bişey evdeyim ama çok düşünmedim kür yapmadım. Oldu. Yani yoğunlukla alakalı değil bence kafada bitirmek düşünmemek lazım.
Bat geçti mi canım? Valla umutlandırmak da üzmek de istemem ama sanki ben bir hayalet çizgi görüyorum :)Kizlar var mıı ne olur bişey diyinn
var silik çizgi ben görüyorum canım geçti mi batKizlar var mıı ne olur bişey diyinn
Yok 3 gün var ama sanku adet olacakmisim gibi ağrım var korkuyorumvar silik çizgi ben görüyorum canım geçti mi bat
Yok 3 gün var ama sanku adet olacakmisim gibi ağrım var korkuyorum
Korkma canım :) Bence hamilesin kan testi yaptır yarın ya da bu aksam çıkar kan testinde :) Ya da sabrederim dersen bat gününde yaptırdaha sağlıklı sonuc verir :) Ama bence hamişsin :)Yok 3 gün var ama sanku adet olacakmisim gibi ağrım var korkuyorum
Ayy silik cizgi var hayirli olsun canim anam masallah masallah 41 kere masallah ne bereketli ay bende kizima subatta kalmistim sanirm subat ayi bereketli bir ay :)Yok 3 gün var ama sanku adet olacakmisim gibi ağrım var korkuyorum
Erken gebelik testine o parayı vereceğine bence gidip direk kan testi yaptırsın kuzum en ksin sonucu alır :)erken olan testlerden alıp yap bide bence
Aaaaaa dur bakalım yaaa hemen üzülme öyle kuzum tekrar kan testi ne zaman yaptırıcan?Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Değerin çok düşük büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi. Kanamam var hafif ama dünden beri yok dedim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi. Alttan vajinal ultrason yapayım geç dedi geçtim. Rahim duvarı kalın çok güzel gebeliğe hazırlamış rahim kendini ama bhcg çok düşük sağlıklı bir gebelik değil dedi. Bende son adet tarihim 4 ocak ama 25 ocakta yumurtladım dedim. Tamam ama yine de daha yüksek olmalıydı dedi çok üzüldüm
Peki düşük yapıyorsan neden hcg artıyor ?Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Değerin çok düşük büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi. Kanamam var hafif ama dünden beri yok dedim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi. Alttan vajinal ultrason yapayım geç dedi geçtim. Rahim duvarı kalın çok güzel gebeliğe hazırlamış rahim kendini ama bhcg çok düşük sağlıklı bir gebelik değil dedi. Bende son adet tarihim 4 ocak ama 25 ocakta yumurtladım dedim. Tamam ama yine de daha yüksek olmalıydı dedi çok üzüldüm
Kızlar biraz önce doktordan çıktım. Değerin çok düşük büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi. Kanamam var hafif ama dünden beri yok dedim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi. Alttan vajinal ultrason yapayım geç dedi geçtim. Rahim duvarı kalın çok güzel gebeliğe hazırlamış rahim kendini ama bhcg çok düşük sağlıklı bir gebelik değil dedi. Bende son adet tarihim 4 ocak ama 25 ocakta yumurtladım dedim. Tamam ama yine de daha yüksek olmalıydı dedi çok üzüldüm
oooo geçen ayın 30 u çok çok erken zaten canım o tarihte döllenmemiştir ki :) Hadi hayırlı olsun canım kan testini de yaptır da hayırlı sonuclar al inşallah :)Kızlar sağolun ya simdi çizgi daha da belirginlesti geçen ayın 30nda kanda negatif di ondan biraz şüpheye düştüm
Evet canım incir küründen dolayı adetim uzadı 38 güne çıktı.Senin 5 haftalik değildir canım. Sen şu an 4.haftanın içindesin. Çünkü adet olacağın hafta 4.hafta oluyor. Batı geçince 4+1 diye gidiyor. Ta ki batin tam 1 haftası dolana kadar dolunca 5.hafta.
Senin dongun mu uzun neden 5 hafta çıkıyor takvimde.
Canım betaya mecbur bakildi yani varsa daha 1 haftalık sanırım hala şoktayımoooo geçen ayın 30 u çok çok erken zaten canım o tarihte döllenmemiştir ki :) Hadi hayırlı olsun canım kan testini de yaptır da hayırlı sonuclar al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?