Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özelde bişey yapabilirler mi. Çok ağrım var ilaç alabilir miyim dedim gebelik olma ihtimaline karşı parol bile içme dedi. Hala ihtimal mi var ki böyle diyor.

Peki düşük yapıyorsan neden hcg artıyor ?
Aynı şeyi söyledim ama yavaş artıyor dedi. Ama 2 ölçüm arasında 13 saat var bi gün bile geçmedi dedim. Onu bilemem ama genel olarak değerler düşük gebelik var demek için çok arada bi değer. Kesin var demek için 1000leri geçmesi lazımmış

Özelde bişey yapabilirler mi. Çok ağrım var ilaç alabilir miyim dedim gebelik olma ihtimaline karşı parol bile içme dedi. Hala ihtimal mi var ki böyle diyor.

Tabi özelde herşeyi yaparlar devletin lab larına da güvenmiyorum ben. Bugün kaç çıktı değerin. Özelde içebileceğim ilaçların listesini de alırsın.

Kaç yaşındasın çok merak ettim

Ca
canim benim hemen ole dusunme sakin tek dr lada kalma benm arkdsmn ikizlerini dis gebelik diye igne yapacaklardi arti degerleri onunda cok dusuktu sonra birden fırladı bekle bakalim.bi

Ya ben seni ne umutlandırmak istiyorum nede üzmek ama doktorlar çok çok tedbirli davranmıyorlar mı ? 2 katı oluyorsa senin okadar saatte o artışın normal değil mi genel olarak mı düşük bimiyorum anlamadım canım hayırlısı olsun. İnan bugün çok mutluydum şuan bütün moralim bozuldu ne dedi ne yapmanı söyledi peki

Bende dedim onu rahim duvarına değmiyor korkma dedi.
adet olursan sıkıntı yok olmazsan haftaya bugün gel baya yükselmiş olur dedi. Hastanede hesapladı doktor adetin yarın değil bugün dedi. Olmak üzere olabilirsin olursan korkma dedi.

Bende yıkıldım yaa. Eşimin gözleri doldu düşük mü yapıyormuşsun ciddi misin falan dedi
Adet olmazsan haftaya bugün gel dedi.

Bekle kuzum sakin ol moralini bozma sen 2 günde bir git testini yaptır yine belli olur o zaman
Hemen de nasıl moral bozuyolar yaaa
benim içimden hiç de gebelik yokmus gibi geçmiyo kuzum yaaa bence sen gebesin inşallah doktor yanılır :/

Tabi özelde herşeyi yaparlar devletin lab larına da güvenmiyorum ben. Bugün kaç çıktı değerin. Özelde içebileceğim ilaçların listesini de alırsın.

Kaç yaşındasın çok merak ettim
Bugün yapmadılar kan tahlili canım. 25 bitiyor martta.

Şu kanama çok canımı sıkmıştı. Ama annem bende de birebir aynısı oldu deyince rahatlamıştım. Acilde ki doktor yanıldı belki bu da yanılır

Bende yıkıldım yaa. Eşimin gözleri doldu düşük mü yapıyormuşsun ciddi misin falan dedi
Adet olmazsan haftaya bugün gel dedi.
Seni o kadar ii anliyorum ki o kaahverengi leke hastane ve degerlerin dusmus olmasi 3 gun once dinledigin kalbin atmio olmasi ben esim kizim 3umuz agladik simdi de agliyorm allahim kimseye yasatmasin gercekten cok zor herkesin bir imtihani varmis demek ki diyorum

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bende düşüş yok artıyor ama genel olarak düşük değerler dedi. Sende de böyle mi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…