Özelde bişey yapabilirler mi. Çok ağrım var ilaç alabilir miyim dedim gebelik olma ihtimaline karşı parol bile içme dedi. Hala ihtimal mi var ki böyle diyor.Canım ben başından beri söylemek istemedim seni üzmemek için ama gerçekten doktorun dediği gibi. Ama iyi tarafından bakalım geç yumuşatmamışsın ve geç tutunmuş olabilir.
Sana kendimden örnek vereyim. Birincide yerleşme kanamam bat gününden 4 gün sofa oldu bat günü değerim 330 idi.
İkincide yerleşme kanamam bat günü oldu ikinci gebeliğim 3üzdü. Bat günü hcg değerim 16.500 dü. Üzülme yine de moraini yükse tut imkanın varsa özele gitmeni Öner’ini
Aynı şeyi söyledim ama yavaş artıyor dedi. Ama 2 ölçüm arasında 13 saat var bi gün bile geçmedi dedim. Onu bilemem ama genel olarak değerler düşük gebelik var demek için çok arada bi değer. Kesin var demek için 1000leri geçmesi lazımmışPeki düşük yapıyorsan neden hcg artıyor ?
evet o da doğru canım aynen kan testine git en iyisi :)Erken gebelik testine o parayı vereceğine bence gidip direk kan testi yaptırsın kuzum en ksin sonucu alır :)
Özelde bişey yapabilirler mi. Çok ağrım var ilaç alabilir miyim dedim gebelik olma ihtimaline karşı parol bile içme dedi. Hala ihtimal mi var ki böyle diyor.
canim benim hemen ole dusunme sakin tek dr lada kalma benm arkdsmn ikizlerini dis gebelik diye igne yapacaklardi arti degerleri onunda cok dusuktu sonra birden fırladı bekle bakalim.biAynı şeyi söyledim ama yavaş artıyor dedi. Ama 2 ölçüm arasında 13 saat var bi gün bile geçmedi dedim. Onu bilemem ama genel olarak değerler düşük gebelik var demek için çok arada bi değer. Kesin var demek için 1000leri geçmesi lazımmış
Ya ben seni ne umutlandırmak istiyorum nede üzmek ama doktorlar çok çok tedbirli davranmıyorlar mı ? 2 katı oluyorsa senin okadar saatte o artışın normal değil mi genel olarak mı düşük bimiyorum anlamadım canım hayırlısı olsun. İnan bugün çok mutluydum şuan bütün moralim bozulduAynı şeyi söyledim ama yavaş artıyor dedi. Ama 2 ölçüm arasında 13 saat var bi gün bile geçmedi dedim. Onu bilemem ama genel olarak değerler düşük gebelik var demek için çok arada bi değer. Kesin var demek için 1000leri geçmesi lazımmış
Bende dedim onu rahim duvarına değmiyor korkma dedi.Aaaaaa dur bakalım yaaa hemen üzülme öyle kuzum tekrar kan testi ne zaman yaptırıcan?
Bir de keşke vajinal ultrason yaptırmasaydın hemen yaaa ben hamişken çok korkuyorm alttan muayeneden hep bişi olurmus gibi geliyoNe zaman bir daha test zamanın? Bi de senin bat ne zamandı ki kuzum :/
Bende yıkıldım yaa. Eşimin gözleri doldu düşük mü yapıyormuşsun ciddi misin falan dediYa ben seni ne umutlandırmak istiyorum nede üzmek ama doktorlar çok çok tedbirli davranmıyorlar mı ? 2 katı oluyorsa senin okadar saatte o artışın normal değil mi genel olarak mı düşük bimiyorum anlamadım canım hayırlısı olsun. İnan bugün çok mutluydum şuan bütün moralim bozuldune dedi ne yapmanı söyledi peki
Benim 40larda oluyor. Yükseldi mi peki senin sonradan
Bekle kuzum sakin ol moralini bozma sen 2 günde bir git testini yaptır yine belli olur o zamanBende dedim onu rahim duvarına değmiyor korkma dedi.
adet olursan sıkıntı yok olmazsan haftaya bugün gel baya yükselmiş olur dedi. Hastanede hesapladı doktor adetin yarın değil bugün dedi. Olmak üzere olabilirsin olursan korkma dedi.
Bugün yapmadılar kan tahlili canım. 25 bitiyor martta.Tabi özelde herşeyi yaparlar devletin lab larına da güvenmiyorum ben. Bugün kaç çıktı değerin. Özelde içebileceğim ilaçların listesini de alırsın.
Kaç yaşındasın çok merak ettim
Bugün kan verdin mi ilkinin üstünden 2 gün geçtiBende yıkıldım yaa. Eşimin gözleri doldu düşük mü yapıyormuşsun ciddi misin falan dedi
Adet olmazsan haftaya bugün gel dedi.
2 gün sonra 250 oldu 10 gün sonra gel dedi doktor bekliyorumBenim 40larda oluyor. Yükseldi mi peki senin sonradan
Şu kanama çok canımı sıkmıştı. Ama annem bende de birebir aynısı oldu deyince rahatlamıştım. Acilde ki doktor yanıldı belki bu da yanılırBekle kuzum sakin ol moralini bozma sen 2 günde bir git testini yaptır yine belli olur o zaman
Hemen de nasıl moral bozuyolar yaaa
benim içimden hiç de gebelik yokmus gibi geçmiyo kuzum yaaa bence sen gebesin inşallah doktor yanılır :/
Seni o kadar ii anliyorum ki o kaahverengi leke hastane ve degerlerin dusmus olmasi 3 gun once dinledigin kalbin atmio olmasi ben esim kizim 3umuz agladik simdi de agliyorm allahim kimseye yasatmasin gercekten cok zor herkesin bir imtihani varmis demek ki diyorumBende yıkıldım yaa. Eşimin gözleri doldu düşük mü yapıyormuşsun ciddi misin falan dedi
Adet olmazsan haftaya bugün gel dedi.
Onu da söyledi adet geçince hızlı artışa geçer dedi. 2 kattan daha çok yükseliyormuş battan sonra.2 gün sonra 250 oldu 10 gün sonra gel dedi doktor bekliyorum
devam ediyor mu ki kahve leke geçmişti en sonŞu kanama çok canımı sıkmıştı. Ama annem bende de birebir aynısı oldu deyince rahatlamıştım. Acilde ki doktor yanıldı belki bu da yanılır
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Bende düşüş yok artıyor ama genel olarak düşük değerler dedi. Sende de böyle mi olmuştuSeni o kadar ii anliyorum ki o kaahverengi leke hastane ve degerlerin dusmus olmasi 3 gun once dinledigin kalbin atmio olmasi ben esim kizim 3umuz agladik simdi de agliyorm allahim kimseye yasatmasin gercekten cok zor herkesin bir imtihani varmis demek ki diyorum
Hayır dün akşam üzeri kesildi daha gelmedi.devam ediyor mu ki kahve leke geçmişti en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?