Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye. Bende düşüş yok artıyor ama genel olarak düşük değerler dedi. Sende de böyle mi olmuştu
Canim ben ögrendigim de 10 lardaydi regl gunun 1 gun oncesi 43 regl sonra 2 gun sonra 200 sonra 800 1200 ole gitti kalp atisi vardi benm tupte gec dollenmeden oturu bebek olmus disarda kalmis gorunmedi o bbegin dusmesine sebep oldu benm dusuk sonrasi birde dis gebelikle ugrastim. 1 ay boyunca igne ile dustu ama sen korkma bak benm degerlerim basta düşüktü sonra artti

Kızlar nasılsınız durumlar nasıl varmı yenı hamıle dusuk tehlıkesı olan atlatan

Yamam can canım çok sağol

Hayır dün akşam üzeri kesildi daha gelmedi.
Uzulme bekle dua oku tesbih cek sayet bu bebek saglikliysa hayirliysa benimle kalsin allahim die dua et ben hep benim duam allaha isyan edecek vatan haini olacak ana babaya hayirsiz olacak evlat olmasin diorum

Kafana takma bıraz bıkacgun gecsın yukselıse gecebılır

Uzulme bekle dua oku tesbih cek sayet bu bebek saglikliysa hayirliysa benimle kalsin allahim die dua et ben hep benim duam allaha isyan edecek vatan haini olacak ana babaya hayirsiz olacak evlat olmasin diorum
Çok doğru söylüyorsun canım. Ben canımı sıksam ne işe yarayacak. Dua etmekten başka yapavak bişeyim yok şu aşamada.

Çok doğru söylüyorsun canım. Ben canımı sıksam ne işe yarayacak. Dua etmekten başka yapavak bişeyim yok şu aşamada.
Hic bir ise yaramiyor guzel bacim inan isyan edecek tek bir kelime bile demedim agladim ve sustum neden demek bile ne haddime dedim anliyorum seni ama sole dusun ben ole yaptim ya yasayip ta kaybetseydim o daha aci kaldi ki senin suan hic belli deil belki dr yanılıyor belki bianda ucusa geccek degerlerin

Öyle mi yapsam. Peki kimyasal da ne zaman düşüşe geçiyor adetten sonra mı acaba :/
1hafta sonra diolar ama canim net bilmiom her kadin yaşarmış omrunde 1 2 kere kimyasal ve bilmeden gidermis bebek dr ole demisti sordugmda

Ayy valla çok iyi geldi senle konuşmak çok doğru söylüyorsun. Sağlıklı değilse sonradan kaybetmektense yol yakınmak kaybetmek daha az üzer. İnşallah yükselir birden. Adetten sonra daha hızlı yükselir dedi doktor. Adet olmazsan haftaya bugüne kadar 1000leri bulur dedi. 25inde yumurtladım adet günüm bugün mü oluyor. Resmen toplama işlemi yapamıyorum kafam gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…