bence üzülme sakin ol son yaptırdığından 48 saat sonra git bi yere test yaptır doktorun istemesi şart değil zaten sen yaptır,sonucu gidince söylersin doktoraHayır dün akşam üzeri kesildi daha gelmedi.
Canim ben ögrendigim de 10 lardaydi regl gunun 1 gun oncesi 43 regl sonra 2 gun sonra 200 sonra 800 1200 ole gitti kalp atisi vardi benm tupte gec dollenmeden oturu bebek olmus disarda kalmis gorunmedi o bbegin dusmesine sebep oldu benm dusuk sonrasi birde dis gebelikle ugrastim. 1 ay boyunca igne ile dustu ama sen korkma bak benm degerlerim basta düşüktü sonra arttiÇok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın kimseye. Bende düşüş yok artıyor ama genel olarak düşük değerler dedi. Sende de böyle mi olmuştu
Yamam can canım çok sağolVakti yok canım ama ben namazı kıldıktan sonra farkettim ki cuma günü akşam ezanına doğru kılmışım. Biliyorsundur belki. Bu vakitte edilen dualar geri çevrilmezmiş. Yarın cuma. İkindi vakti akşam ezanına yakın yani kerahat vaktinde kıl. Ara ara yine kılarsın yumurtlamaya kadar.
Kızlar nasılsınız durumlar nasıl varmı yenı hamıle dusuk tehlıkesı olan atlatan
Uzulme bekle dua oku tesbih cek sayet bu bebek saglikliysa hayirliysa benimle kalsin allahim die dua et ben hep benim duam allaha isyan edecek vatan haini olacak ana babaya hayirsiz olacak evlat olmasin diorumHayır dün akşam üzeri kesildi daha gelmedi.
Kafana takma bıraz bıkacgun gecsın yukselıse gecebılırKızlar biraz önce doktordan çıktım. Değerin çok düşük büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi. Kanamam var hafif ama dünden beri yok dedim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi. Alttan vajinal ultrason yapayım geç dedi geçtim. Rahim duvarı kalın çok güzel gebeliğe hazırlamış rahim kendini ama bhcg çok düşük sağlıklı bir gebelik değil dedi. Bende son adet tarihim 4 ocak ama 25 ocakta yumurtladım dedim. Tamam ama yine de daha yüksek olmalıydı dedi çok üzüldüm
Cok sukur ıyıyım bugun daha ılaca devam suan bı leke faşan yok cnm bende 13 gun sonra gıdıcem ıns bebısımı gorurum ve kalbo atarsen nasılsın canım ben beklemedeyim 1 hafta kaldı doktora gitmemedlkkydlntpl
Çok doğru söylüyorsun canım. Ben canımı sıksam ne işe yarayacak. Dua etmekten başka yapavak bişeyim yok şu aşamada.Uzulme bekle dua oku tesbih cek sayet bu bebek saglikliysa hayirliysa benimle kalsin allahim die dua et ben hep benim duam allaha isyan edecek vatan haini olacak ana babaya hayirsiz olacak evlat olmasin diorum
Sen yarın bi daha yaptır bakalım tahlil iki katı artmış mı bakalımBugün yapmadılar kan tahlili canım. 25 bitiyor martta.
Hic bir ise yaramiyor guzel bacim inan isyan edecek tek bir kelime bile demedim agladim ve sustum neden demek bile ne haddime dedim anliyorum seni ama sole dusun ben ole yaptim ya yasayip ta kaybetseydim o daha aci kaldi ki senin suan hic belli deil belki dr yanılıyor belki bianda ucusa geccek degerlerinÇok doğru söylüyorsun canım. Ben canımı sıksam ne işe yarayacak. Dua etmekten başka yapavak bişeyim yok şu aşamada.
Öyle mi yapsam. Peki kimyasal da ne zaman düşüşe geçiyor adetten sonra mı acaba :/Sen yarın bi daha yaptır bakalım tahlil iki katı artmış mı bakalım
İnşallah canımKafana takma bıraz bıkacgun gecsın yukselıse gecebılır
1hafta sonra diolar ama canim net bilmiom her kadin yaşarmış omrunde 1 2 kere kimyasal ve bilmeden gidermis bebek dr ole demisti sordugmdaÖyle mi yapsam. Peki kimyasal da ne zaman düşüşe geçiyor adetten sonra mı acaba :/
bence başlarda özele gitmek daha iyi ilgileniyor sonuçta herşeyini dinliyor 3 ay dan sonra devlete gidersinÇok kararsızım canım devletten daha mı iyi olur. Farklı bişey yaparlar mı.
Ayy valla çok iyi geldi senle konuşmak çok doğru söylüyorsun. Sağlıklı değilse sonradan kaybetmektense yol yakınmak kaybetmek daha az üzer. İnşallah yükselir birden. Adetten sonra daha hızlı yükselir dedi doktor. Adet olmazsan haftaya bugüne kadar 1000leri bulur dedi. 25inde yumurtladım adet günüm bugün mü oluyor. Resmen toplama işlemi yapamıyorum kafam gittiHic bir ise yaramiyor guzel bacim inan isyan edecek tek bir kelime bile demedim agladim ve sustum neden demek bile ne haddime dedim anliyorum seni ama sole dusun ben ole yaptim ya yasayip ta kaybetseydim o daha aci kaldi ki senin suan hic belli deil belki dr yanılıyor belki bianda ucusa geccek degerlerin
Öyle mi yapsam. Peki kimyasal da ne zaman düşüşe geçiyor adetten sonra mı acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?