Haklısın canım bi özel hastane araştırayımbence başlarda özele gitmek daha iyi ilgileniyor sonuçta herşeyini dinliyor 3 ay dan sonra devlete gidersin
ben gebzedeyim sana gebze yakın mı canımHaklısın canım bi özel hastane araştırayım
Adet günü adet olurum yani dimi kimyasalda.Kimyasal bat ya da 1-2 gün sonra adet olursun.
Leke var diyince tamam gec bi karindan keseye bakalim dedi.sonra sana simdi progesteron yazayim dedi.normal filan demedi.kaç mm olmuş canım lekelenme normalmi ne dedi yolk saç eş i mi oluo bazen eş i de göründü dioler o nedemek sağlıklıdır canım merak etme
Değil canım izmitteyim ben. Git gel yol mahveder. Konak hastanesi var burda. Eşimin çalışma arkadaşı var 5 aylık hamile düşük riski var diye özele gidiyor çok memnun. Ona giderim heralde. Eşim de kanaman artarsa direkt özel acile gidicez. Adet olmazsan da muayeneye gidicez dedi.ben gebzedeyim sana gebze yakın mı canım
Leke var diyince tamam gec bi karindan keseye bakalim dedi.sonra sana simdi progesteron yazayim dedi.normal filan demedi.
Kesenin icinde kenarda bi halka oluyor.ona yolk saç diyorlar.henüze neye yaradığı anlasilamamis.kese ilk görüldüğünde oluyormus.
Ins saglıklı olur bebisim canim.
Bu arada senin sat 31 aralikmis.benimki 1 ocak.senin bebis benimkinden büyük.
Öyle miymiş. Bu kimyasal olursa bat geçmeden test yapmam bi daha1hafta sonra diolar ama canim net bilmiom her kadin yaşarmış omrunde 1 2 kere kimyasal ve bilmeden gidermis bebek dr ole demisti sordugmda
konak iyi canım burdada konak var herkes çok iyi diyorDeğil canım izmitteyim ben. Git gel yol mahveder. Konak hastanesi var burda. Eşimin çalışma arkadaşı var 5 aylık hamile düşük riski var diye özele gidiyor çok memnun. Ona giderim heralde. Eşim de kanaman artarsa direkt özel acile gidicez. Adet olmazsan da muayeneye gidicez dedi.
Amin canim.ben erken yumurtladim.12 ocakta belki ondan benimki erken cikmistir.ama benim yumurtlama 17 ocak o yüzden küçük canım benimki sanırım zaten değerimde senden azdı yolk saç falanda görmedi bende amin canım inşallah sağlıklı olurlar canım
Eşim işten izin alıp gelmişti. Geri gitti şimdi
Yani 1-2 gün geçebilir deAdet günü adet olurum yani dimi kimyasalda.
Canim hic kafanda hesap yapma rahat ol o artacagi varsa saglikliysa artacaktir zaten bak sen en guzeli pazartesi kan testi yaptir 500 lerde falan olabilir ve dr cok onemli sana iyi gelen dr u bul onla devam et herkesin bebeğinin gelisimi buyumesi bir deil misal senin 20 cikar diğerinin 200 ama sonra onlar ayni dengelenir 1 ay sonra onemli olan bebegin orda kalmis olmasiAyy valla çok iyi geldi senle konuşmak çok doğru söylüyorsun. Sağlıklı değilse sonradan kaybetmektense yol yakınmak kaybetmek daha az üzer. İnşallah yükselir birden. Adetten sonra daha hızlı yükselir dedi doktor. Adet olmazsan haftaya bugüne kadar 1000leri bulur dedi. 25inde yumurtladım adet günüm bugün mü oluyor. Resmen toplama işlemi yapamıyorum kafam gitti
Sen test al ıkı uc gunde bır yap koyulasmaya bak ben oyşe yaptım battan once ogrendıgım ıcın cok sılık cıkıyoduÖyle miymiş. Bu kimyasal olursa bat geçmeden test yapmam bi dahaev taşıycam diye emin olmak istemiştim bilsem yapmazdım.
Eşim işten izin alıp gelmişti. Geri gitti şimdi
Evet canim oyle demisti erken ogrenmek galiba bazen iyi olmuyor kizimi regl uzerinden 10 gun gecince ogrendim dusugumu regl oncesi hep diyorum cok istedim diye mi olmadi acaba dieÖyle miymiş. Bu kimyasal olursa bat geçmeden test yapmam bi dahaev taşıycam diye emin olmak istemiştim bilsem yapmazdım.
Anladım canım teşekkür ederim.Yani 1-2 gün geçebilir de
Öyle diyorlar canım. Birden yükselişe geçebiliyormuş. Pazartesi adetim de geçmiş olur doğru söylüyorsun. Ben randevu alıyorum o zaman. Adet olursam iptal ederim.C
Canim hic kafanda hesap yapma rahat ol o artacagi varsa saglikliysa artacaktir zaten bak sen en guzeli pazartesi kan testi yaptir 500 lerde falan olabilir ve dr cok onemli sana iyi gelen dr u bul onla devam et herkesin bebeğinin gelisimi buyumesi bir deil misal senin 20 cikar diğerinin 200 ama sonra onlar ayni dengelenir 1 ay sonra onemli olan bebegin orda kalmis olmasi
2 tane kaldı elimde. Yarın adet olmazsam bi yapayım.Sen test al ıkı uc gunde bır yap koyulasmaya bak ben oyşe yaptım battan once ogrendıgım ıcın cok sılık cıkıyodu
Arabamız var kullanabiliyorum da ama sancım artıyor arabada, kontrolü kaybedebilirim diye cesaret edemiyorum.Canım kendin gitsene neden eşini bekliyorsun ki araban filan YÖK mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?