Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim oyle demisti erken ogrenmek galiba bazen iyi olmuyor kizimi regl uzerinden 10 gun gecince ogrendim dusugumu regl oncesi hep diyorum cok istedim diye mi olmadi acaba die
Geçmeden yapmamak gerekiyor demekki ama çok isteyince bekleyemiyor insan.

Arabamız var kullanabiliyorum da ama sancım artıyor arabada, kontrolü kaybedebilirim diye cesaret edemiyorum.
Tatlım herkesin arabası olması şart değil. İstersen taksiylede gidebilirsin zaten :)
Cesaret edemiyorum zaten. Ben 750 km uzun yol yapıyorum tek seferde, ama şurda 2-3 km ötedeki hastaneye gidecek cesaretim yok
Tatlım herkesin arabası olması şart değil. Olmayadabilirdi bu çok şaşıralacak bi durum değil :) taksiylede gidebilirsin istesen ama tek gitme. Kötü şeyler duyarsan allahım duydurmasın yalnız kalma yanında bir desteğin olsun.

Ne bileyim taksi aklıma gelmedi bile canım. Doğru söylüyorsun tek olmaz. Mecbur bekliycem

Aynen
Öyle diyorlar canım. Birden yükselişe geçebiliyormuş. Pazartesi adetim de geçmiş olur doğru söylüyorsun. Ben randevu alıyorum o zaman. Adet olursam iptal ederim.
ayNEN kuzum.al sen araba ile gidersin hic korkma sen ben kanamam basladginda kocam istanbuldan ucaga binmisti tel.kapali kizim.evde inan dr a aksam.gittim birde insan hic panik olmuyor basina gelince ama sen rahat ol suan en onemlisi o kafani kinyasala endeksleme dr lar da suan bilemez sende bilemezsin birtek rabbim bilir bu yuzden duani et elini karnina koy dua et

Yok canım ne alakası var bişiy olma arabada git gel sen sonucun da yarım saate çıkar en azından
Düşünüyorum da yapılması gereken herşeyi yaptı doktor. Kana bakmadı sadece. En iyisi adetin 2-3 gün geçmesini beklemek. Pazartesi salı giderim bi

Senin bence değerin sağlıklı artacak ama iyi bir doktor iyi bir hastane lazım.
Progestan veriliyormuş dedim doktora. senin progesteronun yüksek bu sefer kese oluşumu yavaşlar veya durur. Onların düşük olduğu için vermiştir dedi doktor. Hamilelik devam edecekse bile engel oluruz dedi. Bu aşamada yapılacak bişey yok dedi. Gittiğimde farklı bişey yapacaklarını bilsem atlayıp gitçem ama yapılacak herşeyi yaptı.

Haklısın canım. Hafta başına kadar bekliycem sabırla. Şu an ki ruh halim çok değişik, bi uyusam pazartesi uyansam keşke.

Aynen biraz geçsin de stresse de girme ama herşey yolunda gibi düşün
Bişeylerle oyalanıyorum canım. Kafa dağıtıyorum mümkün olmadığınca düşünmemeye çalışıyorum dinleniyorum. Bişey olmayacak Allah'ın izniyle.

Ah canim yaaa düşünme hatta istersen 3 gun boyunca baska bir sey bul kendine onunla oyalan
Buraya girmemem lazım en azından bi süre. Nasıl tutacaksam kendimi. Bi kitaba başliim bari, bağımlı oluyorum ben bitene kadar bırakmıyorum iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…