- 4 Mayıs 2013
- 287
- 134
- 103
Hemen ciktiysa olabilir dicem ama adetine de cok az war diger testlerde de cikmasi lazimdi.Soluk cizgi hemen ciktimi yoksa birkac saat sonra mi cikti
11ocak xanimSon adet tarihin ne
Canim son adet tarihini baz alarak hesaplaman gerek yani daha 4 hafta olmasina 3 gun var bence acele etme. O telefondaki hamilelik takvimleride ileride gidiyor ultrasonla orasi tutmuyor. O yuzden en az 2 hafta bekle11ocak xanim
11ocak xanim
Canim senin idrar testinmi silik cikti silikse vardir kan verme imkanin varsa kesinlestir hayirli olsun kuzum :)
Evet canım silik ama simdi daha belirgin Ocak 30da başka bir sebepten beta ya bakıldı negatif çıktı şimdi korrkuyormCanim senin idrar testinmi silik cikti silikse vardir kan verme imkanin varsa kesinlestir hayirli olsun kuzum :)
Canim benim ya kuzum iste bu yuzden erken ogrenmek insani cok yipratiyor. Ama sen inanan bi insansin duaya Rabbimden geldigine ona sigin hayirlisi neyse o olsun suanda kanaman flaan yoksa icini ferah tut insallah yukselir degerin cunku bir gunde yukselmisti dususe gecse bende dicektim kimyasal diye ama benimde kafam karisti kiz simdi. Doktor bilgilimiydi acaba benim doktorum masallah hic yanilmiyorKızlar biraz önce doktordan çıktım. Değerin çok düşük büyük bi ihtimal kimyasal gebelik dedi. Kanamam var hafif ama dünden beri yok dedim. Düşük yapıyor olabilirsin dedi. Alttan vajinal ultrason yapayım geç dedi geçtim. Rahim duvarı kalın çok güzel gebeliğe hazırlamış rahim kendini ama bhcg çok düşük sağlıklı bir gebelik değil dedi. Bende son adet tarihim 4 ocak ama 25 ocakta yumurtladım dedim. Tamam ama yine de daha yüksek olmalıydı dedi çok üzüldüm
Ohooo 9 gunde neler olur nelerE
Evet canım silik ama simdi daha belirgin Ocak 30da başka bir sebepten beta ya bakıldı negatif çıktı şimdi korrkuyorm
İnşallah canım şimdi acile mi gitsek acabaOhooo 9 gunde neler olur neler
Insallah vardir kuzum oyle dusunme kan ver bence korkma kesinlestir imkanin varsa eger :)
Evet artmaz normalde ıkıgunde bır baya koyulasmıstı benım farkı gorrursun zatnKimyasal da tam koyulaşmaz diye duydum doğru mu acaba.
Benim dün 67 çıktı canım yarın tekrar baktiracam
Kesin bir tarihte gıdım diyorum ama geç kalırım diyede korkuyorum23 şubatta anca duyarsın canım
Yaa senin bebiş büyümüş yaCanim son adet tarihini baz alarak hesaplaman gerek yani daha 4 hafta olmasina 3 gun var bence acele etme. O telefondaki hamilelik takvimleride ileride gidiyor ultrasonla orasi tutmuyor. O yuzden en az 2 hafta bekle
Imkanin varsa git kuzum hemende veriyolar zaten sonucu merakta kalicagina 1 saate ogrenirsin insallahhhh :)İnşallah canım şimdi acile mi gitsek acaba
Evet teyzesi biz gorduk masallah masallah :) minicik bi bebisimiz var suan ama kalbi gum gum gum bi duysanYaa senin bebiş büyümüş ya
Ayy amin amin inşallah değer yükselecekmi bir sıkıntı varmı çok korkuyorum kadın dogumada gidemiyorumEvet teyzesi biz gorduk masallah masallah :) minicik bi bebisimiz var suan ama kalbi gum gum gum bi duysanRabbim sanada bi anonce nasip etsin duymayi :)
Eşim birazdan gelecek inşallah onada sürpriz olacak peki ne diyelim acildeImkanin varsa git kuzum hemende veriyolar zaten sonucu merakta kalicagina 1 saate ogrenirsin insallahhhh :)
Bizede yaz ha mutlaka gidersen
Hamilelik icin kan vermek istiyorum betahcg baktircam dersen bakarlar mutlaka canim :)Eşim birazdan gelecek inşallah onada sürpriz olacak peki ne diyelim acilde
İnşallah canım Allah razı olsunHamilelik icin kan vermek istiyorum betahcg baktircam dersen bakarlar mutlaka canim :)
Hadi hayirlisi hemen hazirlan git bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?